-
čím dýl to hraju, tím víc se mi to líbí, už jsem si zvyknul docela i na tu prakameru a pochopil princip soubojhů, ty dlouhý dialogy se mi naopak líbí, je to jak další díl seriálu (takovej meziprequel), děj je super, žádná tupá mlátička, trávím u toho víc času, než bych měl a prolejzám každej kout, tvůrci si dali docela práci...fandům GoT jednoznačně doporučuji, pro ostatní asi napřed dát knížky nebo aspoň seriál, pak to má fakt grády!!! Jdu hrát..:-)))
-
Ovládání nic moc, kamera peklo, ale pokud máš rád Game of Thrones, všecko to skousněš, příběh vypadá dobře propracovanej, nemůžu se od toho urvat...takže asi jsi zas takovou chybu neudělal..:-)))
-
Hru jsem si zakoupil, protože jsem velkým fanouškem Hry o trůny a tudíž jsem zaplesal, když jsem v obchodě narazil na tuto hru a prohlásil jsem, že ji musím mít. CHYBA! měl jsem si přečíst recenzi dřív než cokoliv koupím. Hned po prvních deseti minutách, kdy došlo na první souboj jsem nechápal, jak to sakra mám ovládat!? No jo no, teď už to hrát musim :-D
-
Hele mám strašně důležitou prosbičku, hrozně mi blbne zvuk. Seká se mi, chrastí. V jiných hrách se mi to nestává jen tady u této. Neměl s tím někdo stejný problém nebo jsem na to sama? Popřípadě moc děkuju za radu :3
-
Kdo chce tematiku hry o trůny ve hře, ať si zahraje Skyrim s modem, ktery se da volne stahnout!
http://skyrim.nexusmods.com/mods/20925 -
Tešil som sa na to ako malé dieťa, ale dopadlo to zrkadlovo ako Zaklínač........The Witcher.....skvelá kniha, skvelá hra, ale odfláknutý film aj seriál.....a tu skvelá kniha, parádny seriál, ale hra......nebudem hrešiť ja to do plaču takto nevyužiť potenciál.....!!!! Škoda modlím sa za bohov RPG......
-
Čím víc postav tím líp. Nesnáším děj kde je sotva 10 charakterů a nejlepší je že jakožto nerd si je všechny pomatuju a sem na to hrdej
-
ablabla na co koukáš ty Sex ve městě?
-
no teda hra má své chyby ale 5/10 je hodně kruté ... já se u této hry bavil mnohem víc než u dragon age 2 a mass effect 3 dohromady
jen třeba systém rozhovorů, který se sice inspiruje dialogovým kolečkem od bioware, ale finállní provedení mě uspokojilo mnohem více než andílek/vtipálek/drsňák system -
Nevíme... a ani nás to nezajímá. :(
A já myslel jak ses snažil a on mezitim výsměch a dokonce špatně maskovaný... -
Nijak, o to sem se nikdy nesnažil.
Mě nevadí asijská kultura (šikmooček) jako celek, jen nesnášim jejich hry - jejich grafický styl a potažmo ujeté příběhy, manga, hentai a podobné podivnosti. Takže nějaké tlachy o nenávisti jsou naprosto mimo mísu.
Taky žij blaze, ty pikachu... -
Psal, jen jinam, vime? :)
Ale snaha nebyla, jen spatne maskovany vysmech :) -
Zdar rmt, jak pochračuje záchrana evropské kultury?
Jinak Dynasty Warriors 6 je skvělej kousek pro fandy série. Sedmička taky... škoda, že PC verze je JP only. White Knight Chronicles je trošku těžkopádnější JRPG, ale své fandy si taky najde.
No nic, žij blaze a udržuj nenávist ke všemu asijskému. *3* -
Neviem na koľko poznáš GRRM, ja čítam jeho blog často a Martin je veľmi aktívny človek, ktorý nemá problém sa zapájať do iných projektov, obzvlášť keď ide o jeho vlastné dielo. Tým chcem povedať, že jeho angažovanie nie je prekvapivé a určite by som to nedával ako plus vývojárom. Nie je to tak, že museli vynaložiť veľké úsilie a kopu peňazí len, aby sa na ich hru pozrel. A je trochu ironické, že najlepšia časť hry je príbeh a z veľkej časti na tom má zásluhu niekto, kto nie je členom ich týmu.
Máš síce pravdu, že hra bola vo vývoji dlho, ale mýliš sa, že hra sa nesnaží využiť súčasnej slávy serálu. Porpvé hra je nedotiahnutá, veľmi nedotiahnutá a vyžadovala by si ešte pár rokov vývoja, podruhé skiny postáv a mnoho ďaľších vecí bolo prispôsobené seriálu. A ako bolo spomenuté v recenzii, niektorí herci zo seriálu aj nadabovali svoje postavy. Takže neklamme samých seba, že sa herní vývojari nesnažia vyžmýkať zo značky, čo sa dá, kým je stála populárna. -
no rozhodně navic by ta hra měle lepši bodování.
-
Nesnášim asijský hry, takže DW6 (nenalezena zde recenze) a RE odpadá, adventurám neholduju - tedy Everlight padá (opět bez recenze). Na nějaký pochybný létání s drakama v Genesis taky nejsem zvědavej, krom toho RTS zrovna moc nemusim. White Knight opět dle obrázků typický asijský nesmysl - tedy opět nic pro mě. No a Army of Two (překvapivě bez recenze) sem hrál na PSP a to je solidní hra, tak na 7/10.
PS: Takže očividně na DW6, Everlight, White Knight a AoT si recenze nepsal. Tedy nechápu proč si ty hry uvedl. A ony dva zbylé kousky jdou mimo mě. Ale snaha byla... -
No čeští dabéři by nepochybně předvedli mnohem lepší výkon :-)
-
bejt přeloženo do cz a to komplet byla by dobrá
-
respektive - ja myslim, ze ano, navzdory recenzi ;-) nicmene znalost pomuze a treba te to prinuti knizku precist a serial zkouknout ;-)
-
jinak receno - ano ;-)