Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kronoss1
    Já měl na mysli obojí *3*
    A jen tak mimochodem, Skyrim má jedno z nejhorších technických zpracování, jaké jsem kdy viděl.
  • byla to naka takova mrdka, proste naky pristaviste, de o pointu.

jinak ti fandim v tvym studiu historie fantasy svetu, to se ti bude v zivote vzdycky hodit, hahaha.
  • prudislav
    z mýho pohledu je to přesně ten typ her jako Bloodlines a Alpha Protocol - komerčně neúspěšné, recenzemi strhané ,ale přesto herní klenoty
  • kingdoms landing? obdivuju tu potřebu prokázat své (ne)znalosti
  • MidnighT91
    Donutil jsem se to hrát 4 hodiny... A ano upirátil jsem to, ne pro dobro lidstva ale proto že pirátím všechno bez vyjímky a až pak teprve kupuju...
  • heh, co se tyce toho nadabovani, tak nejvic je asi pokus o "dav fanousku" v kingdoms landing, ve stokach, pri zapasech v arene.to sem brecel smichy, vsichni co to hrali, musi moc dobre vedet.
  • R.a.z.i.e.l
    Stejně, už čekám, kdy sem dorazí Trol.diskuzni a napíše tu zase nějakou kravinu jako vždy, třeba:
    "Game of Thrones, very bad game, but GAYRIM leads forever!"

*15* *15*
  • Seana Beana zabijou pokazde, podle toho nejde hodnotit kvalita filmu nebo serialu :D A Khaleesi je uplne nesnesitelne nudna a hrana spatnou hereckou, u tech jejich pasazi vzdycky trpim
  • Sakra já věděl že to bude špatný. Kdyby se ta hra jmenovala Game of Booobs a hrálo se za Tyriona Lannistera tak to beru takhle radši zůstanu u seriálu ten je skvělej.

PS: Lannister always pays his debts.
  • Já hru zatím nehrál, ale z prvních videí ze hry jsem měl příjemný pocit a na ten celkem dám. Zajímalo by mě, jak by autor hodnotil dnes hru, jako Vampire bloodlines, která v době vydání byla úplný bugfest a ovládání soubojů je dodnes napřesdržku a stejně je to jedna z nejlepších her. Vím, je to nefér srovnání a věřím, že Game of Thrones nebude taková pecka :-D Chci tím říct, že recenzenti někdy píšou totální hovadiny (nemyslím konkrétně tuhle recenzi) a bohužel tím potom přetvářejí herní průmysl do dnešní podoby, protože masa konzumentů pak hledí hlavně na ty recenze. Výsledkem bývá potom to, že se tvoří co se dnes tvoří a ti co zkusí větší originální hru potom buďto krachují a pokud to přežijí, tak začnou vyrábět... prostě vyrábět.
    Viz např Alpha protocol, který recenzovali většinou ignoranti odchovaní střílečkami, co nebyli schopní pochopit základní rpg mechanismy *9*
  • A kam si se dostal do pulky nebo az na konec? Jen bych rad vedel jak moc si otrly?
    Na druhou stranu udelat s kradeze osvetu to klobouk dolu. Vzdyt ty si to vlastne upiratil pro dobro lidstva, ze? *2*
  • Hairy_Ass
    A na to si přišel jako kde, že recenzent nemá rád rpg?
  • recenze nas nezaujima len to cislo
  • Prej TUHLE hru ty jsi vtipálek neupřimnej *15*
  • sleepless
    Vsechny verze hry jsou u nas prodavany v ENG, bez CZ titulku.
  • ales.smutny
    RPG hraji přes dvacet let a je to můj nejoblíbenější žánr, takže se obávám, že tohle je trochu mylná domněnka, byť chápu, že je tak jednodušší vysvětlit si nesouhlasný názor :)

Problém je v tom, že já nepíši recenzi jen pro fanoušky GoT. A stejně tak je problém v tom, když někdo dokáže z osmi normostran textu vztáhnout jedinou stížnost k jednomu číslu.

Doporučuji příště to zkusit bez předsudků...:)
  • bez toho smajla
  • Docela jste tu hru strhali... Jako je to hra pro fanoušky GoT a hodnocení bych dal 7 protože mě docela bavila... To že dělá recenzi člověk co nemá rád rpg je jiná věc... šáhněte si do svědomí ( OPRAVDU hodnocení 5?) *1*
  • KIMCID
    to je moc dobře právě
  • Jen škoda, že to je spíše víc historické drama než fantasy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit