-
a sakra ted si něco zkousím a za vtipky a hodím tam blbou postavu hra ma 65%
-
neznám knihu ani seriál hra má ode mne 65%
-
No už jenom tím že shitózní GoT Genesis dostala 4 tak GoT RPG mohlo dostat aspoň 6 - rozdíl v kvalitě je velkej
-
přesně - já stejně mám poslední dobou radši takovýhle klenoty než velký AAA hry - ty mě poslední dobou většinou zklamu
-
Technicke chyby sa casom odpatchuju, dabing mi nikdy vyraznejsie neovplyvnil zazitok z hry a predrazene veci len uvitam, aspon dovod na grind... aku to ma hraciu dobu?
Pockam na priaznivejsiu cenu, kriticky patch a kupujem:P -
a ne? vase cestiny jsou velmi nanic same chyby
-
Comgad většinou překládá kde co. Přesto se rozhodli raději tuto hru nepřeložit. Pravděpodobně se časem někdo najde, kdo překlad začne. Ale až dotyčný zjistí, jaká je to práce, tak s tím přestane.
Osobně mám s tím hodně zkušeností. A dělat fanpřeklad není nic snadného. Je to velice nevděčná práce. Děláte to zadarmo (málokdy seženete sponzora a pokud ano, je to dost symbolické) a ještě vás za to každý zkritizuje. Letos proto budu už pouze ladit své staré projekty a nebudu začínat překlad žádné nové hry. -
Takže když to shrnu. Hra má skvělý scénář, výborně promyšlenou mechaniku, ale strašlivě zastaralou prezentaci. Přijde mi, že mnoho let ladili mechaniku a poněkud kašlali na ten zbytek. Bohužel dneska je doba, kdy prodává hlavně obal. A ten je bohužel ošklivý.
-
A ještě jeden komentář si neodpustím,Game of Thrones by prospěla klasická point and click adventura,třeba za Tyriona,něco ve stylu Larryho,ale vážnější.
-
Podnětné...
-
Ale jo většinu věcí si bez problémů přeložim, ale já jsem pohodlný člověk a mám všechno radši v češtině. Obzvlášť u her kladoucí důraz na příběh a s kvantem textů na každym rohu.
-
Ten dabing je fakt hroznej. Hned ze začátku mi bylo jasný, že za to přidali pár dolarů k mzdě nějakejch uklizečů ve studiu a nechali je to z fleku přečíst do mikrofonu. Zbytek nekomentuju, hru jsem dost brzo odinstaloval, protože i přes mojí zálibu v GoT mám aspoň nějakej herní vkus. A do toho tenhle herní styl nezapadá. Příběh mohl bejt možná výbornej, ale ten otravnej a nudnej soubojovej systém, primitvní animace a pro mě naprosto stupidní kamera (nechápu tyhle pohledy jakoby od boku hrdiny, kterej zabírá polovinu jedný strany) mi ho nedovolej projít.
-
Mohli by jste se pustit do učení Ang... Fakt. Naučit se pár slovíček a frází není podle mne problém... Ang ve hrách je většinou dost jednoduchá. A prospěje vám to možná i v reálném životě.
-
Grrr tohle není normální... Ještě že Frantíky zachraňuje Ubisoft jinak bych nadával na jejich neschopnost okolo pc her... Rozhodně jsem dost naštvanej už jenom z té recenze. Vypadá to že si ten příběh pak někde nastuduji na wikia... Škoda že to třeba nedostal Obsidian *9*
Aleši, doplňuje příběh hry nějak příběh knih? Třeba i povídek jakými jsou Hedge knight? (který se teprve hodlám přečíst). Děkuji. -
*16* tak aspoň že v tom nejsem sám
-
Btw vidět na games.cz nějakou úvahu/poctivou investigativní práci: "Proč se licence Game of Thrones nechytla nějaká větší vývojařská společnost" by nebylo k zahození. Protože je to vážně trochu divné u tak silné značky
-
http://goo.gl/91YMx -
Dlouhý loading je bohužel i na silnějších strojích.
-
Mě hra bavila, rozhodně by se k ní hodil grafický facelift, navíc mě rozčilovaly dlouhé loadingy, ale to mohla být chyba mojí sestatvy. Příběh byl neskutečně poutavý, ale trochu mě zklamaly animace kde Morsovi zústával obouruční meč ze začátku hry a Alesterovi dýka, kterou jsem snad nepoužil nikdy. Souboje mě osobně bavily, musel jsem u nich přemýšlet nad použitými skilly a střídáním zbraní. Po půlce hry jsem si přepínal obtížnost na lehkou, protože jsem se lidově řečeno bez lektvarů "nechytal". Chvíli mi trvalo než jsem se do toho dostal, ale nakonec jsem měl dobrý pocit z každého "killu". Jediná věc u soubojů, která mi trochu vadila, byl pohled kamery. Odzoomování autoři opravdu přidat mohli. Často jsem vůbec neviděl co se děje, protože mi vše zmizelo za zdí, když se mnou ovládaná postava moc přiblížila. Zvlášť v některých podzemních kobkách, nebo tunelech to opravdu překáželo. Kdybych měl hru hodnotit já dal bych jí asi 8/10, pro někoho kdo nezná seriál, ani knihu by mohla mít maximálně 5/10. *3*
-
Já si myslim že by se do toho mohl někdo pustit. Uvidíme.