-
Seriál je docela slušná adaptace knížky, která je mnohem lepší. Pokud tě nebaví čekání, doporuručuju sáhnout po knize, obzvláště anglický originál je zvláště vypečený :-)
-
z recenze mi vchází jasná 6ka:
Přestože jde stále o titul, který dokáže pobavit, nelze u něj přehlédnout větší množství nedostatků, často i poměrně zásadních. Vhodná pouze pro fanoušky daného žánru, ale i těm doporučujeme ke hře v této kategorii přistupovat opatrně.
Skyrim opravdu hight-end není :-d ten je srovnatelny s touto fraskou, dalo se cekat ze to dopadne blbe, hloupej pribeh, hloupej serial tak jak muze asi dopadnout hra...
-
Tato hra si zasluzi 6-7 a nie 5. Pribeh bol velmi dobry, suboje boli velmi dobre vymyslene i tie mini hry boli fajn. Kludne nech spravia pokracovanie, len nech troska zapracuju na dabingu a vatsom, zivsom meste.
-
Já bohužel Hedge Knighta ještě nečetl, i když je v pořadníku asi dva roky. Nicméně díky tomu, že hra má celkem široký záběr v čase, tak sem tam se hrdinové setkají s událostmi první knížky a částečně událostí před ní.
-
Měl jsem namysli spíš technické zpracování než gameplay.
-
Sice jsem Games of Thrones nehrál, ale Skyrim a high - end RPG?? Vážně?? Tam je víc špatných věcí než v důchodové reformě.
-
*15*
-
Still better than Dragon Age 2
-
Největší nepřítel moderního hráče je přehnané očekávání. Pokud k tomuto někdo přistupoval jako k "low-end RPG" hře (byť předražené) z jeho oblíbeného světa tak myslím že zklamaný nebyl. Pokud tu hru hraje zavilý hráč Skyrimu a podobných "high-end RPG" tak je jasné, že bude zklamán.
Příběh podle mě docela záživný a napínavý. Co je osobně pro mě nějvětším zklamáním a co kazí značně ten příběh je otřesný dabing, bez emocí, bež šťávy. To žádný patch nespraví.
Podle mě by soudruzi z Cyanide udělali lépe, kdyby to pojali jako adventůru s RPG prvky... -
...Po te co zabili Seana Beana...
idu podla knih, neda starka zabil Martin :) ...a vlastne si to aj zasluzil, taky hrdinsky pripecenec na takom poste...vykeca kralovnej ze vie ze naslednik tronu je parchant? co cakal, oslavu a 20 panien? :)) -
novy pribeh ze sveta, ktery nekteri z nas maji radi? ;-)
-
bojim se, jestli budou natacet i treti serii... serial mne moc nenadchl, je to prevypravena knizka u ktere jsem se bavil vic... nicmene i knihy postupem casu ztraci stavu a neni to ono... moc roztahany dej, strasne moc postav...
-
Co mi ta hra muze nabidnout, napriklad s porovnanim, ehm, s trmvaji, kterou si take mohu dovolit?
-
Proc by se lide kopali do zadku za nakup hry s vybornymi rpg prvky, zajimavymi boji, napinavym pribehem, osklivou prezentaci a nekolika bugy?
-
ja u toho stravil neco pres 20 hodin, coz mi prijde vcelku slusne... navic mi jako u jedne zmala prijde rozumna znovuhratelnost, protoze (alespon na prvni pohled) mi rozhodnuti prisly docela zasadni a ovlivnujici dalsi postup... pockat na lepsi cenu se ale urcite vyplati ;-) treba v te dobe bude i patch, ktery zrychli nacitani...
-
Co se divit, jaka pak uzasna predloha. Po te co zabili Seana Beana, tak je to vo nicem. A kdyby tam nebyla aspon chvilku Kalessi, tak ten serial v s02 stoji uplne za vyliz :)
-
Osobne jsem byl hrou vcelku mile prekvapen... Grafika sice zastaralejsi, ale porad vcelku detailni a slusne se hybe. navic u RPG preferuju uplne jine veci, nez grafiku... pribeh a jeho zvraty jsou luxusni a nadherne odpovidaji svetu, v kterem se odehravaji knihy i serial. Z technickeho hlediska OK, za celou dobu hra ani jednou nespadla... jako jedine negativum bych bral delsi nahravani scen a ponekud zvlastni soubojovy system, kdy lucistnik strili v pohode z luku zatimco do nej nekdo mlati mecem... Za mne je hodnoceni alespon 7...
-
presne jak to pan trvdy řekl cituji L): Děláte to zadarmo (málokdy seženete sponzora a pokud ano, je to dost symbolické) a ještě vás za to každý zkritizuje. tohle je přesně ten připad