Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Army of Two: The 40th Day není tak špatný pokud se hraje ve dvou
  • Náročné souboje? Kde? Jo, díky kameře a roztomilým neviditelným zdím, které tam předtím nebyli, umí být pěkně otravné a zdlouhavé, ale náročné ani zbla.

Jinak, s tou pětkou souhlasím. Ten příběh je jediné, byť opravdu silné pozitivum. Hra jako taková je prostě trestuhodně nedodělaná. Hlavně co se imbecilního systému lektvarů a bezvýznamosti skillů týče (jakože, je úplně fuč, do jakých investujete a jaké používáte - pocit z toho máte naprosto dokonale stejný). Nemluvě o mrtvém, prázdném světě a ohyzdné grafice.
  • King of the north! *2*
  • ales.smutny
    Proč, zjevně hledá správné tituly, takže dle zadaných kritérií svého hodnocení (5 a méně) mohu doporučit trháky jako Dynasty Warriors 6, Resident Evil: Operation Raccoon City, Everlight: Power to the Elves, A Game of Thrones: Genesis, White Knight Chronicles či Army of Two: The 40th Day.

Jistě to bude skvělá zábava :)
  • ales.smutny
    Tedy, chápu, že to není nejkratší článek, ale tohle píšu ještě na titulní straně, v druhém odstavci a rozebírám v třetím...
  • Je možný pochopit souvislosti ve hře bez znalosti knih nebo seriálů? Na bugy kašlu, ale kvůli tomuhle ještě váhám...
  • Nechtěl sem přímo srovnávat, možná to tak vyznělo, ale jen sem vzal 2 příklady komerčně neúspěšných diamantů *3* Jinak Vampire nebyla přímo drbaná, to uznávám.
    Chtěl jsem říct, že jakožto hráč už se prostě nemůžu spoléhat na profesionální recenze, hodnocení lidí např. na amazonu mi dá daleko lepší představu, jestli je ta hra pro mě. Asi nezapadám do průměru, ale nějak mě ty devítko/desítkové tituly většinou vůbec nebaví a naopak. Co se týče GOT, tak to bude brzo k mání za pár korun, pak si ho koupím a posoudím na vlastní kůži, uvidíme...
  • to už je nenormální trolling *12*
  • smejki
    to už je normální stalking *15*
  • Keď sme pri tých systémových chybách, tak si spomínam že v hra Beyond Good & Evil sa nedala dohrať bez cheatovania (nešiel zobrať nejaký predmet zo zeme) a v Bloodlines boli problémy zo závorou na dverách ku koncu hry. Ale recenzenti sa krotili, kedže hra samotná bola skvelá.... V GOT každý vyzdvihuje úžasný príbeh a dá tomu 5-6 ....
  • Kamera je fakt strašná, ale dá se zyvknout.
    Jinak je ta hra podle mě celkem dobrá ( hlavně příběhem).

Podle mě má určite aspon na hodnocení 6.
  • Díky. Jsem rád, že někdo se mnou sdílí názor na svět a potřebu nikdy nekončícího studia
  • prudislav
    jsem se blbě vyjádřil *16*. S AP a Bloodlines souhlasím. Nevim no mě GoT přijde celkem v pohodě , když se přetrpí začátek (u mě minimálně 6 podle vašeho Jak Hodnotíme) ,ale asi dokáži hře odpustit víc věcí než vy (stačí mi super příběh a dobrá hratelnost) .Možná to je tím že jsem už kvůli recenzím očekával něco strašnýho, ale nakonec jsem byl příjemně překvapen.
    Zvláštní že takovýhle hry si užiju mnohem víc než většinu AAA produkce, která mě rychle unudí např. svojí tuctovostí.
    BTW: Jak již někdo řekl dole "Still better than Dragon Age 2"
  • Kronoss1
    Alpha Protocol je opravdu výborná hra. Koupil jsem za 500 Kč a nelituji ani koruny. Škoda, že to lidi nekupovali a nebyl druhý díl, hned po dohrání (to je asi 2 roky nebo tak nějak) jsem totiž začal pátrat po druhém dílu a bohužel nic.
  • ales.smutny
    Bloodlines ale nikdy nebyly drbaný
    http://hodnoceniher.cz/pc/rpg/vampire-the-masquerade-bloodlines.html

A srovnávat je i Alpha Protocol s GoT je mimo. Ty hry jsou na tom úplně jinak. Bloodlines považuji za jednu z nej her, které jsem dostal do ruky. A i když měla bugy, nebyly to systémové chyby, ale opravitelné. A odmítnutí Alpha Protocolu veřejností nechápu, stojím bok po boku s Lukášem a mávám devítkou :)
  • Tak master & commander Smutný dává 5/10, takže další hra co musim vyzkoušet... Čím nižší hodnocení tohoto borce, tím kvalitnější hra...
  • Marku (nebo klidne i nekdo jinej, kdo vi), prosim te, jde vase cestina pro ME3 nejak odinstalovat?
    Ja jsem ji skusil, vyborna prace, diky za ni, ale dneska vychazi Extended cut, takze bych chtel celou hru zmenit zpatky na anglickou verzi, aby se mi nemichala anglictina s cestinou. Do kompletniho reinstallu se mi moc nechce...
  • Kronoss1
    Ne všechny češtiny jsou špatné, je to dobrý odrazový můstek pro zlepšení angličtiny (já na hráčských češtinách začínal), ale většina češtin je bohužel špatná. Já jsem hrál jen 1 Mass Effect 2 DLC s češtinou od M. Tvrdého a byla dobře udělaná, ale já se ani neobtěžuji češtinu stahovat. Mě to spíše otravuje, protože když člověk čte něco a slyší něco jiného, tak je to špatné.
  • Kronoss1
    Uvidíš, že tu za chvíli bude.
  • Kronoss1
    Souhlasím s částí o Skyrimu, ale už ne o seriálu, který je jeden z nejlepších vůbec, jak v hereckém obsazení tak v příběhu, který je podle ještě lepší knihy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit