Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Pěkné konečně to dostalo vážnou formu a už tam nejsou ty trapný scénky.
  • jindra.veliky
    kdybych to mel srovnat s poslednim dilem Re-play (shedl jsem ho asi po pul roce v TV). tak je to o moc lepsi. Hlavne bez krutoprisnejch vyrazu jako "parmeni" atd. To se pak musi cejtit clovek trapne jestli je v mistnosti i nekdo kdo hry moc nehraje...

    *5*
    • Absolutní souhlas, pěkně řečeno
  • Graficky mě tedy klucííí překvapili. To je hodně vyspělé a jde vidět že to dělal někdo kdo tomu rozumí.

    Jinak obsahově. Ono je to spíše takové demo. Nevím kolik lidí z puvodního týmu zustalo ale myslim že moc ne a jestli to dělejí v pár lidech tak klobouk dolů.

    Ted někdy byl díl Re-playe a bylo ukazané kolik lidí to dělá. A to jsem tedy čuměl kolik na to je lidí a že je to vubec užíví....

    No abych to shrnul. Tak pokud po tomhle nezatouží Česká televize tak uděla velkou chybu...
  • Amylee.Anderson
    Staré Game Page jsem už pěkných pár let, co užívam internet nesledovala, ale tohle je příjemná podívaná. Jenom mi přijde, že to je na obsah jaksi chudé. Ale je to mnohem dospělejší než Re-Play, který na mě působí, že je vyloženě pro věk 15 a níž.
  • martyEF
    zkouknuto, a jsem rád ba i vyloženě nadšen, je to velký posun a jedno velké plus pro českou hráčskou veřejnost, je jiné než ostatní dva pořady a tím rozšiřuje obzory pro hráče, navíc docela povedené, dokázal bych si to představit i na TV *3*
  • firebug
    Jsem nadsen! Vazne moc dobra prace, za kterou se nikdo nemusi stydet a vlastne jsem ani necekal, ze se to vydari tak skvele. Oproti RE-PLAY se nove GP nasnazi byt tak strasne cool a zbytecne do recenzi tlacit radoby vtipne hlasky. Ze samotnych recenzi se clovek dozvi mnohem vice faktickych veci tykajicich se hratelnosti a ty pridane informace (hodnoceni na jinych webech, sestava na ktere se testovalo, prumerna cena) to je taky fajn napad.
    Hodnoceni na zacatku mi nevadi, ale mohlo by byt zminene i na konci. Absence moderatora neni vubec u internetoveho poradu na skodu a to preskakovani ruznych temat taky vnimam pozitivne - alespon se tim zabrani stereotypu.
    GP v teto podobe pusobi jako kvalitni porad pro dospelejsi publikum, nez je tomu u konkurence a ma navic i slusny potencial oslovit i sirsi verejnost, ktere je frikulinsky pristup RE-PLAY proti srtsti. Do budoucna drzim palce!
  • USER47
    Je fajn, že se pořad neutápí v těch šíleně dlouhejch předělech a podobnejch p*čovinkách jako re-play. Možná by to chtělo trochu zapracovat na řazení obsahu, ale jinak jsem příjemně překvapen. Kvalitní komentář bez infantilních hlášek a vtípků, přiměřená délka, za mě palec nahoru. Imho lepší než re-play.
    • Mahcake
      Tak tak.
  • Recenze Broukala jsou pro mě prostě špička, přehledný výklad (i v textové formě) ukáže, shrne podstatné věci a banalitami se tolik příliš nezabývá, díky němu pro GP palec nahoru :)
  • Nemám moc rád pořady o hrách jako takové, ale musím říct, že tahle podoba GP je vážně super. Jak už psal Jindra, narozdíl od Re-Play a starého GP bych se tohle nebál pustit i někomu, kdo se o hry nezajímá a nic o nich neví. Neni to tak křečovitě rádobycool, ale pořád to má celkem spád. Moderátora bych si tam uměl představit možná tak v jednom vstupu na začátku (přivítání diváků, shrnutí co nás čeká) a v jednom na konci (rozloučení, zadání soutěže), mezi jednotlivé recenze bych ho určitě nedával.
  • Bez megatrapných scének?Juchúúúú.
    • prej megatrapných scének. nezapomenu na scénu jak Tuček sežral všechny chlebíčky a nikomu nenechal. to sem se mohl utlouct smíchy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit