Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ravux

Pro lidske oko je prirozene pozorovat svet za denniho svetla, to jest vnimat predmety na svetlem pozadi, tedy s pozitivni polaritou. O textu v  knihach na bilem/zlutem papiru ani nemluve. Negativni polarita je vhodna pro specificke poruchy zraku nebo tmava prostredi (kdyz si ctes vecer v posteli). Muzes si o tom neco precist sam, googlit jiste umis.

Kratky vycuc: To summarize, a dark-on-light (positive polarity) display provides better performance in focusing of the eye, identifying letters, transcribing letters, text comprehension, reading speed, and proofreading performance, and at least some older studies suggest that using a positive polarity display results in less visual fatigue and increased visual comfort.

• Nemam s tim vetsi problem ale ta zluta barva je priserna. 

• Corvus

Další zničený web. Všude samá zas*** dlaždice. Na PC absolutně nekoukatelné. Naprosto nepřehledné. Všechno do sebe nasázené bez ladu a skladu. Totální chaos a ještě proložené pásy reklam. S tímhle webem končím. Bohužel.

• maros.goc

Na mobile to vyzerá pekne prehľadne, omnoho lepšie ako predtým. Ale tá desktopová verzia....je to absolútny hnus.

• Jevo83

Ja si myslim ze ten novy dizajn je urobeny hlavne kvoli cieleniu na vyssi prijem z reklamy. Pretoze naozaj na mobilnej verzii musi clovek davat pozor co je clanok a co reklama. Tym padom omylom urcite aspon parkrat klikne na reklamu. Holt, v dnesnej dobe rychlych penazi a este rychlejsej spotreby je vsade vsetko podriadene marketingovemu oddeleniu. Smutne.

• KIMCID

Ještě horši než ta před tím díky reklamám.

• Tanatonaut

Diskuze zabili grafomani a trolové jako ......promiň ale ty. Nikdo do nich kvůli vám raději nechodí. 10- 12 jestřábů, co okamžitě reagují na všechny a na všechno. A vytvářejí atmosféru nepříjemné toxicity. Nesvalovat na Gamesy. Bohužel každý web má takové domácí skřítky, ale tady to bylo vždycky fakt otřesný.

• Tanatonaut

A jéje. Další Moviezone. Tam je to to samý. Já sem chodím jen z PC. A je to strašně dlaždicový. Windows 8.0 Games . Nepřehledné jak cyp a doslova 60% plochy reklamy.  Adblock nechce se mi ) zvětšit stránku pomocí mýho addonu na 130% a dá se to. Samozřejmě, že pokud je půlka návštěv z mobilu, tak je potřeba jít jim naproti. Ale né tak, že odstřihnete desktopy. Tohle mě trochu mrzí.

A určitě bych nahoru do záhlaví, kde jsou Recenze, Katalog her, Hardware a ostatní přidal novinky.

BTW: Kvůli zpětné vazbě: je mi 32. Miluju stránky s řádky. Dlouhé, horizontální. Prostě seznam. Pod sebou. Dlaždicový styl nemusím.

• Knifer

Není nějaká možnost používat starší verzi? Tahle nová je příšerně nepřehledná pomalu se z toho stává druhý Bonusweb 

• CRYPT

Vsechno to je jen o tom, nacpat sem co nejvic reklam, uz jsem to psal nekolikrat, lozit sem bez poradnyho ad blocku je sebevrazda

• SalemCZ

ještě ten obdeník je jinak velkej než ten druhej sloupec. Asi umělecký záměr 

• PLuto.petr

Tak tohle se hodně nepovedlo, hlavně teda desktopová verze. Úplně se ztratila přehlednost. Další krok k tomu navštěvovat Games ještě méně, než doposud. A to to jeden čas byl jeden z mála webů, který jsem si pustil prakticky každý den...

• CRYPT

Ja hlavne porad nechapu proc nejde dohledat seznam vsech prispevku co jsem kdy pridal. Je jich tam poslednich 20 nebo kolik, kdyz kliknu na svuj profil....... Pritom bych si rad pripomnel, co jsme kdy napsal za kdejakou kravinu

• jindra.veliky

Vypadá to dobře a líp než předtím. I moderněji. Na změnu vzhledu games se nadávalo vždycky.

• Meow

To je strašné, strašně nepřehledné, nešlo by někde ponechat možnost „staré zobrazení“? 

• KrPa

No mobil to asi ude, ale ten desing na PC je hrozny. Proc musi byt nahore lezaty obdelnik, pak mezera s reklamou a pak dlouhy sloupec? To vubec nedava smysl?! Reklamy ani nejak nevadi, pokud nebudou zase vyskakovat a zabirat pulku okna.

• Vubec se v tom neorientuju...nema to zadny logicky rad, nebo ho tam aspon nevidim. Misto aby to bylo neco jako nadpis - nazev sekce a pod tim dane clanky tak je tam vsechno nasazene bezesmyslu prerusene reklamou, nekolik typu velikosti oken, ktere vsak zadnym zpusobem neodkazuji na dulezitost clanku.

• DeathFish

Mobilní verze se povedla, za to chválím, ale PC verze je opravdu otřesná.

Tohle byste měli ještě u PC verze upravit:

- Proč nevyužijete celou šířku širokoúhlých monitorů? Celé je to naplácané na sebe a kvůli čeho? Kvůli postranních reklam? Neříkejte mi, že to nešlo vymyslet lépe. Pak by nemusely být články natlačené do malých okýnek jeden vedle druhého a mohly by být vedené přehledně jeden za druhým zhora dolů, jako to bylo předtím. Zde by pak mezi články mohla být umístěna reklama, jako předtím, což byl správně využitý prostor pro reklamu - nenásilně.

- Horní okénkový panel je širší než panel s novinkama a bleskovkama pod ním, kde je naprosto trestuhodně této sekci přiděleno jen 50% šířky a dalších 50% šířky je reklama (25% zleva, 25% zprava) - špatně. 50% prostoru vyhrazeno pro reklamu je příliš a neříkejte, že by to neštvalo i vás, kdyby polovinu vámi často navštěvované stránky tvořila reklama.

- Ten reklamní panel oddělující vrchní okýnkovou část od novinek a článků, to je něco otřesného a esteticky drásajícího oči. Chápu, že vás reklama živí, ale špatně umístěná reklama lidi jen naštve a zcela jistě na ní nekliknou. Jestli chcete mít celoplošnou fullsite reklamu, tak ať nerozděluje elementy stránky, ale spíš to vše obaluje.

Snažím se vám pomoct, protože vás mám rád - o to víc mě štve, když mě nový design nutí přemýšlet o změně. A ne, teď to není o zvyku, ale opravdu o špatném designu a nevyužitém potenciálu responzivního webu. 🙂

• iSpirit

no, já to taky moc nevnímal, jak mě na to upozornil, tak mi to vadí i na to mvětším scale. Na tom jeho screenu je to hrozné. Tohle opravdu by měli poladit, ať to mají čisté. 

• TheGGG

za mě: not great not terrible

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit