Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dag0

stejný rozlišení na stejně velkým monitoru a pořád sem nechapál o jakým žlutým pruhu se tady všichni baví až sem okno firefoxu dal na celou obrazovku a ne jenom půlku :D

https://ibb.co/tD33ywk

• Dag0

Předem za mě mírně větší spokojenost a palec hore.

Mobilní verze oproti staré je vážně posun vpřed i když zpočátku jsem byl zmaten, jak najít starší novinky ale rozumím záměru prvně přejet celý web se všemi informacemi a až potom přejít na stránku se staršími novinkami

Desktop na 27" qhd monitoru a mozzilou na pulce obrazovky jsou články perfektně čitelné kombinace černá a žlutá beru u games jako standart bez kterýho bych čuměl asi jako péro z gauče.

co mi vadí, tak reklamy - už aby byla možnost si zaplatit stránky bez reklam!! Opravdu mi to kazí celkový dojem z webu až k hranici únosnosti

jako návrh bych přidal záložku novinky na hlavní panel/menu a připojím se k návrku místo bleskovky rozklikávat na novou stránku, tak jen třeba jako malý vyskakovací panel s textem při kliknutí

• Veskoslav

Jinak můžete mi vysvětlit, proč máte 3 druhy dlaždic? Jednou lze kliknout na diskuzi nahoře v rohu, podruhé pak člověk kliká pod obrázkem atd. Evidentně vycházíte z podobné matice jako používá například PC Gamer. Ale podívejte se, jak to má čisté, vzdušné, čitelné...Fakt by mohl autor říct, co tím barevno-dětsko-hipsterským stylem vlastně chtěl říct. Jestli odradit čtenáře, tak jedině "dobře. Přijde mi, že za posledních 5 let ani jedna změna, co jste provedli, nevedla k nějaké větší čtenosti. Naopak diskuze jste zabili, většina redakce už tu není a občas mi přijde, že počet "reklamních" článků je každý rok vyšší a vyšší. A číst se to opravdu nedá. Hlavně zakažte svému "programátorovi" používat strong, protože ho narval úplně všude

A jednotlivé kategorie...Místo masivní reklamy by tam mělo být masivně napsané, v jaké jsem kategorii. Člověk to pozná jedině tak, že v rolovacím menu je to napsané a je to napsané na prvním "obrázku" s recenzí atd. A nejlepší lahůdka je CZC reklama + tak agresivní žlutá. Navíc žlutá je signální, ale nevím, co signalizujete tím žlutým pruhem. Asi pozor reklama následuje...

• iSpirit

jj je tam default scaling.

zkusil jsem scaling: "Více místa"

https://imgur.com/a/n6xIUqI

Vypadá to takhle a už tam jsou ty hnusné žluté kraje, co máš ty. Takže tohle nemají vychytané pro jiné scalovaní.

• Taky nechápu ten styl dlaždic evidentně z tabletů a mobilů. Seznam je vždy lepší a přehladnější. I u Steamu naštěstí stále zůstal seznam, i když přidali dlaždice, které ale vůbec nepoužívám a i v OS mám vždy radši seznam nebo podrobnosti, ještě ale čím vtěší ikony až po dlaždice jsou fajn pokud máte 5 položek a potřebujete zaplnit obrazovku aby to nevypadalo prázdné, ale jinak nepřehledné a zbytečně zabírají moc místa.

• Spades

tak mas asi nejaky DPI scaling, koukam ze mac, jestli je to notas s mensi obrazovkou, tak je tam asi nejakych 150-200% scale primo v OS ne?

ja mam 1440p na 100% scale, 27 inch

nicmene jako kdyz uz delaji responzivni web, tak by se mel sam scalovat podle obrazovky, ne abych mel uprostred uzky prouzek a zbytek nic :/

• SalemCZ

tak uvidíme jak rychle se vrátí vyskakovací reklamy 

• iSpirit

1)viz. odpověď dole

2) mám rozlišení 2560*1600(16:10), takže asi máš 4K?, ale souhlasím, že u Tebe to vypadá fakt na pikaču.

3) zase souhlas, ale já to nemám, takže si nemůžu na ty hnusné žluté dlaždice stěžovat, když je nemám.

• Spades

hele je to lepsi nez to byvalo, ale ja bych dokonce spis preferoval, aby fullsite reklama byla opravdu kolem cele stranky a nezacinala az nekde v pulce

spis me teda ale vadi ten layout a header

• SalemCZ

je fakt že tady v diskuzi vidím nějak moc nových jmen :D  asi to není jedno těm lidem co chodí jenom na web

• iSpirit

ano, ano, vím, ale chtěl jsem upozornit, že hned nejsem bombardován reklamou, když vstoupím na web.

tady ten image s reklamou, pořád dle mého vypadá dobře:

https://ibb.co/NmQfqqk

• SalemCZ

chybí mi čas u článku kdy byl publikován, je tam jenom datum

• Spades

Zaprve na screenu cos poslal neni reklama.
    Zadruhe na monitoru s vetsim rozlisenim mas obrovsky zluty pruh kolem banneru a pod nim fullsite reklamu.
    A zatreti nejvetsi zlocin jsou ty dlazdice misto seznamu clanku, ktere navic prerusuji dalsi obrovske zlute pruhy.

https://i.imgur.com/GEOuHmu.png

• SalemCZ

reklamy jsou až když scrolluješ o kousek níž, nebo u článku by měli být možná jako první věc co vidíš

• iSpirit

nepoužívam jediný adblock a dle mého je to o dost čistější než doposud. Kdyby zvolili místo žluté nějakou vhodnější barvu, tak si nemůžeme stěžovat. Nechápu ty nářky.

https://ibb.co/j6HnXMq

viz obrázek bez adlobcku. Reklama je naprosto vhodně zakomponována. 

• SalemCZ
  • Spades

To by me zajimalo, kdes prisel na to, ze light theme je objektivne lepsi? Me se lepe pracuje v dark theme, protoze mi to nevypaluje oci a bila na cerne ma lepsi kontrast.

Ale mozna jsem jen cool hipster, co ja vim...

• SalemCZ

Jako kdyby to byla možnost tak bych to taky uvítal, vyšlo by to i vstříc uživateli a ještě by viděly statisticky co se používá častěji. 

p.s. mě ty dlaždice spíš evokují že je to něco jako odkaz bokem, něco jako nápověda na další videa a ne další články.

• Kravicka

Ultra neprehledne s reklamama.

• Spades

Mohli bychom dostat moznost zobrazit seznam clanku jako seznam misto dlazdic? Klidne at to doslova zobrazi jen 1 column v gridu, ale mam radeji, kdyz jsou clanky pod sebou, nez vedle sebe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit