Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WTF? Normální holka.
  • Je mi z ní špatně *6*
  • To se budou dít v noci prasečinky, co? Když tam máte Alžbětu *2* Můžeme čekat i nějaký videa od Vás na xvideos? *1*
  • Já už sem si včera řikal kde sem kurňa toho chlapa s brejlema viděl. Leonard jak vyšitej :)
  • Ticho ty hlavo *1*
  • rejpale *7*
  • Mluví o Ghost Reconu na 3DS... to je tahovka od tvůrců X-Comu... get your facts straight!
  • Kurňa chlape, ty jsi na to kápl! A já si říkal, kde jsem je viděl
  • No, s těma výslovnostma mně to nějak nevadí nebo ty snad řekneš vždycky všechno správně?? Určitě ne, vsadím na to boty *1*.
  • Ikdyz Grygara moc nemusim tak naopak musím řict že zatím videa z E3 jsou na jedničku
  • janchor
    ZVlášť když ti před očima tancujou ty dva paraleny, co čekají na pokoji motelu *3*
  • chce to jedno , dvě pivečka před natáčením a je to :D
  • No, ten název PS Vita mi přijde takový divný, ale není to zase tak strašné.
  • Twe nechapu proc nemuze byt Alzbeta takhle prirozena i v tom Re-Playi, kde z ni delaj uplnou "pipinku".. dyt je to inteligentni, hezka a sympaticka zenska!!! Uplne cumim
  • rancor1223
    "Vita mean" se skutečně povedlo :D, ale Ghost Recon - strategie? Těsně vedle..
  • vasekveselej
    Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde nebo tak nějka že ? No a co ? Lítali celej den, výsllovnost je to poslední nad čím by ses měl pozastavovat...
  • No, mohli by zapracovat na výslovnosti a to hlavně na jménu té Arény, protože to opravdu tahá za uši.
    Jinak, mě pobavilo, jak Tukan říkal, že měli Plzeň - dobrá připomínka, protože bez Plzně by to bylo asi o poznání horší. *5*
  • What does Vita mean (vitamín) :-D. To bylo dobré :D
  • Ha!!!! Zrzavej Sheldon a Leonard s copánkem *2*
  • vasekveselej
    Díky chlapi, odvádíte pro nás všechny perfektní práci *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit