Přejít na výpis diskuzí
Games.cz E3 2011: Po tiskovce Sony...
7.6.2011 | Redakce Games.cz
100 příspěvků
-
Podle toho jak píšeš, mi připadá, že mluvíš nejspíš Havajskou angličtinou, ale není to na sto procent. Je možné, že jsem se spletl, nejsem v tom úplně expert.
-
´Beeee. tyhhle dva dělali pro level!
-
kašli na něj, je to jen čecháčkovská buz*a co se chlubí svou úžasnou výslovnosti a přitom jeho gramatika jak ho tak šacuju bude beztak stát za vyliž pr.. Nemusíš nikomu nic vysvětlovat, většina lidí chápe, že přehnaná americká výslovnost zní v českejch větách na houby a s dementama se nemusíš bavit. Hlavně že se v LA v klídku domluvíte
-
Ne tihle dva dělali pro Excalibur. Eisler a Anastasov.
Pro Level dělali jiní dva voe. -
Vejmluvy...
Tak se hecni, nahraj nám tu samou repliku, co říkal Lukáš, nahoď to někam na úložnu a my si rádi poslechneme, jak se má "správně" vyslovovat; víš co, jak se říká: "Kecy jsou na hovno, ukázaná platí." -
reakce na 07.06.2011 22:24 Kronoss "Pokud tu angličtinu člověk ovládá dobře, čili ji zná a má ji naposlouchanou, tak by tam nějaký přízvuk měl být ne?"
Absolutely! Pokud ale nemluví pravidelně, musí se na výslovnost extra soustředit, což jde v určitejch situacích krapet blbě a vede to k žbleptům, tahajícím za uši. Toliko konstatuju, že ty prostě nemusí pramenit z neznalosti. Bez praxe z toho prostě vypadneš. Tisíckrát jsem plácnul nějakej anglickej výraz a věděl, že jsem ho plácnul špatně. Ve frmolu výstavy opravdu není čas tyhle malichernosti řešit & nějak opravovat. -
ty voe ti dva dělali pro LEVEL ne ? :D
-
Pokud můžu přispět se svým názorem, negativní názory na Bety vskutku nejsou na místě. Její nadšení pro věc (říznuté trochou alkoholu), neodolatelný úsměv a grimasy téměř zastiňují přirozený půvab a nesmírně krásné oči... Věřím, že zbylé přednosti okomentují kolegové pod a nade mnou *4*
-
"erína" je naprosto legitimní výslovnost
samozřejmě je tam to vibrující r a absentující "houký buambou", ale náhlý anglický akcent mi v jinak zcela české větě přijde naprosto gayný, takže klidně s českým akcentem. Není nic horšího, než když si někdo hraje na wannabe američana a skáče od českýho akcentu přes francouzskej a skotskej až po angloamerickej a ještě to vyslovuje úplně blbě (risen - rajsen, CoD - kal of daty, crysis - krízis, blaster - blejstr, kól of džuarez, kománd end konkvajr, kompany of hírous ... atd atd atd) -
Amaroun - S těmi politiky máš naprostou pravdu. O té sebejistotě taky, ale pokud ti pár Amíků, řekne, že máš skoro stejný přízvuk jako oni a ptají se tě, jestli jsi nebyl na nějakou dobu v Americe, tak si sem tam tu sebejistotu můžeš dovolit.
Janchor - Zdá se, že jsem píchl do vosího hnízda nebo ne? Pokud tu angličtinu člověk ovládá dobře, čili ji zná a má ji naposlouchanou, tak by tam nějaký přízvuk měl být ne? Podle tebe asi ne a nevím jak ostatní, ale já bych byl rád, kdybych mluvil tak jako, nebo alespoň hodně podobně, jako rodilí mluvčí, ale každý to má jinak -
Tři piva *4* ... a jak mají Tukan a Alžběta rudý nosy *3*
-
hej ale uplne jak sem ho videl tak si rikam : ty vole , to je Leonard s copankem :)
moc good blogy kluci, jen tak dal.... JEN TAK DAL :) -
nahodou moc pekna prirodni slecna
-
Tak ještě jednou: že něco vyslovíš blbě / bez správnýho přízvuku nerovná se automaticky neznalost. Comprende?
-
Prosím tě nebuzeruj... Podívej se na výslovnost některých státních činitelů (Prezidentů) na youtube a jejich projev v Ang... Sarkozy, Klaus - to stojí fakt za to...
"To, co znám, řeknu a vyslovím správně - vždycky - možná ty ne."
A btw přehnaně sebejistý lidi má rád málokdo ... -
Ale i když je Kanada v Americe, tak to, podle mě, není americká, ale kanadská angličtina.
Buď je britská, americká (USA), australská, skotská .. a jak jsem říkal, já používám americkou, ale jestli to je oblast Texax nebo Kalifornie popřípadě NYC, tak to ti vážně nepovím. -
Ehm, ujetí a nevědět jak se něco vyslovuje jsou odlišné věci a pokud oni musí číst a poslouchat věci v angličtině skoro denně, tak by alespoň nějakou výslovnost a slušný přízvuk mít měli ne?
-
ja jakožto profesionalni dentista jsem si pustil video na hd a podrobne skoumal jeji chrup a zda se mi ok. jo jasne ze ma ty zuby trošku nakrivo (trojky) ale tahle drobna nedokonalost jí sluší. Jestli vy mate dokonaly chrup tak vam gratuluji
-
Takhle do hloubky to neberu, ani to nedokážu přesně říct, ale kanadský určitě ne.
-
Krom toho, že jsi znalec her jsi i zubař? *1* Tak to gratuluju, určitě až doděláš střední, tak najdeš uplatnění.