Přejít na výpis diskuzí
Games.cz E3 2011: Po tiskovce Sony...
7.6.2011 | Redakce Games.cz
100 příspěvků
-
Co má ta blondýna se zubama? Vepředu je má nějaké moc bílé a po stranách vzdau žluté nebo žádné, jestli vidím dobře, to má asi porcelánové ty vepředu co *1*
-
Chlapče zlatá, anglicky žvatlám od předškolního kurzu s obrázky MOTHER - FATHER, ale v rámci hovorový řeči v rodným jazyce je tancování mezi správnou a pokroucenou výslovností normální jev. Pokud cizím jazykem nemluvíš pravidelně, zvlášť názvy (!) ti prostě občas ujedou.
-
jižanský, západní, středoamerický, severovýchodní, kanadský?
-
Jistě. Ale spletení a neznalost je hodně odlišná. *3*
-
Americký.
-
Mě se to taky líbilo :D nevim podle mě je Poláček suchar :D
-
Taky sem byl mile překvapen o kolik sympatičtější mi je ve chvíli, kdy nemluví podle scénáře, ale hezky z patra.
-
a v jakém dialektu vyslovuješ, že jsem tak smělý?
-
Hmm, ale každý se může zplést.
-
To, co znám, řeknu a vyslovím správně - vždycky - možná ty ne.
-
To jo, ale ještě tu není komentář od devkare, tak sem zvědav jestli se objeví.
-
To není o tom, že bych je chtěl mermomocí kritizovat, jde o zjevný fakt, na který jsem pouze upozornil. Chápu, že tomu, kdo anglicky řekne 3 slova to nevadí.
-
Tím sem nemyslel nic špatnýho. Taky bych si dal pivečko. *5*
-
Hlavně je to furt od toho stejnýho
-
No přece jen se objevily, opravdu sem čekal kdy se tady objeví negativní komentáře na slečnu Alžbětu.
-
Tak si vem prášky na bolení břicha a netrolluj tady.
-
Jste blíž pravdy, než tušíte: když jsem byl onehdy u Petra doma, měl tam přesně tu jejich tabuli popsanou zběsilejma rovnicema. To nemůže být náhoda!
-
Hmmm máš tak taky na výběr z docela dost redaktorů... Mne připadá jako naprosto normální slečna, nehledě na fyzickou stránku...
-
Hele ty by si fakt potřeboval profackovat co ty fracku? Nech už tu holku na pokoji,ty vocase.
-
Prej pár piv...tam jich bylo víc. *3*