Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nie, iba na ňu poukázať. Všetko záleží od miery! 

• radim.zaty

Opět hezká demonstrace toxicity hráčské komunity. 

Nepadlo tě třeba, že před 20 lety a vlastně ještě před 5 lety ten web dělali jiní lidi a že stávající redakci podporovat nechce? Že to tady za staré redakce vypadalo jinak, nebyly clickbaitové titulky, v diskusích se nebanovalo za každou prkotinu a celkově ten obsah byl dospělejší? 

• homeles8

Ban byl zasloužený

• 0011

Za co jsem byl zabanovaný já si můžeš přečist v mojí profilovce. Na jednu stranu máš pravdu, že jsme na soukromém webu a nikoho moje moudra nemusí zajímat a smazat jde defacto vše, ale holt jsem se smířil s tím, že se s redakcí - kterou mám jinak rád - na některých věcech prostě neshodnu, nicméně profilovku si zatím nechám, na památku 😉 Jinak všude se najdou nějaké třecí plochy, ale naopak z mojí zkušenosti se z tohohle webu během 20 let stalo místo kde se dá normálně slušně a věcně diskutovat, alespoň tedy o hrách...

• Jack1947

To se nedá napsat, co si zač :D  ale jestli ti vyhovuje podobně dystopické místo tak prosím 😉

Jinak kritika je obousměrná a neměla by se snažit vymazat to jen naokraj 😊😋

• Všetci čo sa tu sťažujete na údajnú cenzúru + prapodivný problém redakcie s nejakým príjmaním kritiky ste takí trápni až ma z vás bolí bruško. Vážení niemandi ( je mi ľúto, ale je to tak), na Vás fakt nikto nie je zvedavý. Platbou by ste mali podporiť obsah a nie platformu pre vyjadrenie Vašich ú-ú-úbohých názorov. 

MOJA SKÚSENOSŤ: Najviac sa na mazanie "konštruktívnej" kritiky,  cenzúru sťažujú používatelia ktorí kritizujú "nekonštruktívne", ktorí v prvom rade diskutovať ani nevedia a ktorí najviac porušujú pravidlá diskusie. ( Platí to aj pre iné weby )

MOJA SKÚSENOSŤ2: Hráčska komunita je (nepatrí sa zovšeobecňovať, ale...) zakyslá, toxická, premúdrelá banda odborníkov na všetko možné aj nemožné a ja som fakt vďačný, že je tu niekto, kto tie Vaše múdrosti preriedi.

NAZDAR!

• Jak přesně si myslíš, že tady obsah vzniká? Zadarmo?

• Tak to je hustý. Oni povolí reklamy z kterých mají peníze a když je vidět nechcete (protože víme, že otravujou), tak jim taky zaplaťte... co lidi nevymyslí...

• Jack1947

Hlavně zpomalujou celej web😬

• Jack1947

Tak je to taky názor, ale neberu to vždyt lidi od pradávna podporují i malou částku weby/hry a jiné co je baví 😉😊😎

• stačí mít jiný názor než redakce a je to

• Jevo83

tak pokial chodim na nejaky portal 10 rokov a mam problem im dat 2 eura mesacne, tak na to nepoznam normalne vysvetlenie 😀 to sa podla mna ani nesnaz vysvetlovat, radsej to nechaj tak...😂

• Jack1947

Tak vzhledem že ty reklamy púrosakují do Adblocku (tedy spíše že když ho mám zaplej tak ten web jede dost naprd a divně) bych možná malinko poouvažoval 😮🤔

Jak už bylo řečeno, nevím zdali to za to vůbec stojí, tak nějak se mi příčí přispívat hlavně TISCALI.  Takhle kdyby to pomohlo s korigací webu a jeho opravou... možná i joo..

• x_ander

Ty to řešit nemusíš, ty stejně nikdy za nic nezaplatis.

• Jack1947

Ja skoro 10 -.-

• Jack1947

Klid budeš mít až budeš čunit do země, život je sranda a ta bejt musí 😁😀😃😉👍👌👏

• Jack1947

Tu tu mám stále lol 😂🤣😁

• Jack1947

Pozdě ale přece ?? 😮🤔😬 Odznáčky hezký ( i když by mohli bejt i lepší když už tu smrdí někteří i přes 8 let :P)

• toka

Konečně... Ty reklamy zde byly fakt agresivní, otravný a neskutečně rušivý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit