Games.cz má Donate program na vypnutí reklamy a podporu webu
-
Mne tu parkrat tiez zmazali komentar, mozno 3-4×, pricom si davam velky pozor aby som nikoho neurazal (pracujem v americkom korporate, takze si myslim, ze mam pre to lepsi cit nez redakcia:).... co ma vyslovene vytocilo bolo asi rok dozadu, mozno aj davnejsie, ked som pridal do diskusie nejaku kritiku na myslim witchera v suvislosti s castingom a kulturou korektnosti, vymazali mi to a par dni nato si pri prenose z e3 streamu Sarka a este niekto robili vtipne narazky na nejakeho vydavatela, a prave prehnanu politicku korektnost, tak to mi prislo ako wtf moment.
Aj tak si to ale idem zaplatit, lebo je na posudeni redakcie, nakolko su problemom poloprazdne diskusie k 95% clankov, je to ich business... a aj napriek nedostatkom, stale mi games pridu ako jediny dospely cz-sk portal o hrach, coz je v mojich ociach kulturne dedicstvo prapovodnej redakcie Levelu :)
-
Za to dostaneš ban.
-
To by ses divil. Nepopírám, že občas ujedu (a v takových případech trest pochopím), ale nejsem sám kdo vidí že se tu mažou mnohdy právě i ty komentáře, které nic neporušují.
-
Já myslím,že když se zdržíš veškerých kritických komentářů ,tak se nemusíš ničeho bát😀
-
No, tak nejsem jediný koho to napadlo. Jenže problém je v tom, že i když s dotazem ohledně cenzury přímo konfrontuješ člena redakce, tak se dočkáš (v tom lepším případě) pouze ignorace.
Už jsem tu klidně dostal i 30ti denní blokaci. Dodnes nevím proč...
-
Rád přispěju, ale nejdřív chci vědět jakým způsobem bude nahlíženo na vaši oblíbenou cenzuru komentářů. Už několikrát se mi stalo že i za neporušení pravidel byl můj kometář buď skrytý, nebo rovnou smazaný a po následném dotazu proč mi byl bez odpovědi udělen 14 denní šprajc. Vím jak jste neradi když vám tu někdo napíše pravdu (v nedávné době například recenze Sniper Elite a vámi slavně promazaná diskuze)
Tak bych rád věděl jestli i jako přispěvatel (sponzor) budu stejně šikanován, nebo toho budu jako donátor ušetřen?
Díky za odpověď.
-
Píše uživatel, co sám není předplatitelem.
Don't feed the troll.
-
To jo, ale zase lepší než kolem roku 2000:D
-
Když se mrknu zpět do 2011, tak se mi ten desgin beztak líbil víc 💖
-
Skvělá zpráva! Zrovna před časem jsem psal na redakční email, jestli nejsou nějaké novinky ohledně věrnostního programu, tak už nemusíte odpovídat 😛 Zatím jsem si předplatil Srdcaře, ale rád vám pošlu i něco navíc. Zasloužíte si to 😉
-
A to jako proč? Už tak je tady kolikrát mrtvo a nevidím důvod, proč znemožnit přispívat všem. Občas jsou tu zajímavé diskuse, tak proč je zabíjet?
-
Ono to funguje, moc dekujem, konecne video bez reklamy, ikdyz leto 2020 a 1:20 reklama na HBO a cartoon network, to trauma uz nikdo nesmaze
-
Super, my díky za podporu! :)
-
Funguje, diky za navedeni :)
-
Zvažte diskuze otevřené jen pro předplatitele.
-
Jo ty dřevní doby Tiscali, to bylo něco. Hlavně ty diskuze:D
-
Bohužel, podle všeho co víme, i testů co jsme dělali, tak Apple Pay pustí platbu jen ze Safari.
-
Ku*va a to jsem si myslel, že já mám hodně. 😂
Takže jo, víc badgů než 5 let FTW!
-
Chrome, overeno i na Edge. GooglePay umoznuje bez problemu.
-
Výborně, jakmile budu mít peníze, pošlu Vám pár zlaťáků. A taky něco pro Bětku a Pixela. :) Perun! :D