Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ales.smutny

Donate je spíš odkaz na původní systém, který už je spoustě čtenářů známý :) Ale možnost daru je v něm také zahrnutá :))

Konkrétní HW budeme vybírat my sami, protože jde o věci, které budeme využívat každodenně a mají prioritu.

• unicz

@redakce Nejsem si jist sémantikou. Donate (dar) by neměl zajišťovat nějakou protihodnotu, je to....dar ;) Asi se tedy bavíme o příspěvku nebo předplatném?

Ad filantrop - asi by bylo fajn mít možnost, na co přispět. Např. konkrétní HW (často čteme výmluvy, že nemáte AMD GPU např.) a také by tím čtenáři asi trochu usměrňovali obsah redakce. 

• panther7

Konečně! Hotovo! Předplaceno! :-)

• No tak uvidíme jak to bude fungovat. Jsem taky zvědavý jak rychle se připíše platba. Trpaslíci co běhají mezi účty s penězi v KB jsou totiž někdy děsně líní.

• Tanatonaut

Mě stačil i dotaz, proč byl příspěvek smazán a za tuhle zmínku o cenzuře jsem dostal ban na týden.  Nechápu

BTW. Za tohle dostaneš ban. Na 100%

• kulhy_parici_spici

Now we are talking business. :) Díky!

P.S.: Taky doufám, že budou vyšší tiery pro The Elders Accounts. Už mi táhne na 10. :)

• Jevo83

On v tom QR je, lebo ked ho nacitam fotoaparatom namiesto intenet bankingu, tak ho tam vidim - len je to neprakticke lebo by som si ho musel manualne odpisat :) ...ale teraz je uz viditelny priamo po vygenerovani platobnej informacie takze super. 

Platbu som teda urobil prevodom, pricom som zvedavy ako sa to podari naparovat, kedze pri medzinarodnom prevode nefunguje klasicke pole Variabilny symbol a specificky symbol ale manualne sa to vpisuje do Message for recipient :D 

• alzbeta.trojanova

Hehe :D To bude mít Pixel radost :D

• ales.smutny

Dodáme, on je v tom QR (měl by být), ale pro lepší přehlednost dodáme prostě info. Díky za trpělivost, je v tom řada proměnných, ale daří se je eliminovat :)

Každopádně už je tam IBAN :)

• Jevo83

tak dostali sme sa dalej v tom, ze uz to generuje QR kod 😀

Ale bohuzial ten QR kod mi bankingova aplikacia nevie precitat - pouzivam Slovensku sporitelnu, ekvivalent Ceskej sporitelny. Nesuvisi to s tym, ze to mozno generuje len QR pre tuzemske platby? Ak ano, bolo by dobre, keby v detailoch platby bol uvadzany okrem cisla uctu aj IBAN, aby sa dal urobit manualny prevod.

• twicer

Tak jdi na doupě, tam máš ten božský klid už teď.

• ales.smutny

Už by to mělo fungovat :)

• michaelfoucault

Aby tu byl konečně božský klid. 

• Maxianimal

Sákra ty jsi mi ale mistr podnikatel!

• ales.smutny

Díky, hned to předám vývoji :)

• Derp_1337

Tady dostaneš ban i za obyčejné napsání svých vlastních dojmů.

Např. takový prkotiny, kdy jsi jenom napsal, že 2. série Zaklínače má technické nedostatky: několik až moc tmavých scén, kde není skoro nic vidět.

Jistá část redakce (nebudu jmenovat, ale všichni ví) bere Zaklínače jako super seriál a v komentech chcou slyšet jenom potvrzení jejich názoru. Cokoliv jiného mažou a banujou.

• Jevo83

Mobilny aj desktopovy chrome. Srdcar (platba kartou) mi fungoval bezproblemov, ale QR code pri filantropovi sa mi vobec nevygeneruje

edit:

tak uz viem kde je problem - vyskusal som aj Edge s rovnakym vysledkom. Skusil som defaultnu sumu 150 Kc a vtedy to zafungovalo a QR kod mi vygenerovalo. Platbu zatial neposielam lebo chcem pouzit custom sumu

• ales.smutny

Ahoj, můžu se zeptat na prohlížeč? Jinak k refreshi většinou docházelo když bylo špatně vyplněné políčko, třeba mezera u směrovacího čísla u GoPaye, ale nenapadá mě, co by mohlo být špatně u QR kódu, tam není nic moc k pokažení 🤔

• Tak som sa tiež k tomu dokopal, 5 rokov tu oficiálne pôsobím , vlastne asi odkedy boli povinné registrácie na komentovanie. Tie roky predtým asi radšej ani počítať nebudem. 50kcs je ľudová cena. Super nápad.

• Jevo83

ked vyplnim filantropa a potvrdim platbu QR kodom, len sa mi refreshne formular (ostane vyplneny) a nic sa neudeje... robim nieco zle? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit