Přejít na výpis diskuzí
Games.cz speciál - komentovaný záznam z představení Xbox One
21.5.2013 | Redakce Games.cz
226 příspěvků
-
no tak ja som fanboy xboxu :D a zaujíma ma čo microsoft predstaví ake nové tituli tam budu (dufam ze halo5 ) ake budu poziadavky a rozdiely medzi PS4 a ak ps4 nezrusilo bazarove hry tak ani xbox by nemal a s tym furt online my to je jedno aj tak som furt pripojeny na wifi :D
-
Když budou plácat PR býkoviny, tak vás kluci z redakce snad zabaví.
-
Keyz: zdá se, že máme podobný náhlad na hodnotu chutné medoviny *1*
-
To jo, náhledl jsi mi skrz kreslený profilový obrázek do duše a odhalil jsi můj záměr tu zde zcela vážně informovat o vymoženostech nového XBoxu *15*
-
Vždy, když člověk vidí tvůj Manga avatar, může očekávat smršť pravd ještě před jejich odhalením.
-
V tom případě se omlouvám :D jsem už zdegenerovaný ze všech trollů na internetu...všude už automaticky vidím nějáký trolling *9*
-
Ale jako dvojsmysl, kterého se hned chytne zuřivý fanboy, to sedlo :).
-
Zrovna mám doba medovinu z Trhu. Sice jen litr, ale ani to bych nedal! *3*
-
Kolik fps potřebuješ na Kinect adventures? :D
-
Jaký je časový plán? Aby představení nebylo někdy v 8 hodin a předtím mnoho keců, jak to někdy bývá.
-
Mám pocit, že myslel video přenos.
-
Co to meleš? *15* Co už jsi na tom hrál?
-
Jojo, měl by být :)
-
Nevím, co je na XBoxu tak zajímavého. Parametry budou skoro stejné jako na PS4, možná bude mít integrovaný kinect, možná bude muset být pořád online (za poplatek, samozřejmě), bude to přesocializovaný krám se spoustou stupidních funkcí a zpoplatněnými základními funkcemi. Jak taková věc může tak prosperovat, to mi nejde do hlavy... A že by GoW byla tak silná značka...
Edit: Jo, ale koukat se budu, nechci si nechat ujít Microsoftí obviňování, omlouvání se a chlubení se kravinama. Ne že by PS4 mělo nějaké extra fíčůry, i když tam se taky ještě uvidí... -
Budete mít zapnutý i váš chat? Ten co používáte u podcastů?
-
na ten vas stream zacinam byt zvedavej pomalu vic jak na nejaky ohlaseni krabice :)
-
Proč deset litrů medoviny? To bych neobětoval ani abych vyhrál ve Sportce jackpot. Takový škody *15*
-
Hlavně aby to běželo plynule a né jako PS4 zalagovaný....
-
Mam averzi vuci microsoftu, takze me xbox moc nebere, pockam si na shrnuti dulezitych faktu bez te prazdne pr omacky. Uvidime, kolik podstatnych informaci bude zverejneno.
-
Tady musím použít smejkiho oblíbený výraz: Metalpieklo!