Přejít na výpis diskuzí
Games.cz speciál - komentovaný záznam z představení Xbox One
21.5.2013 | Redakce Games.cz
226 příspěvků
-
Čekal jsem to, ale stejně jsem novým CoD hodně zklamán. To, co ukázali, ani zdaleka neodpovídá grafice jiných next-gen titulů (+ zázračné ovládací prvky k pláči). Jinými slovy: Boo a fail!
-
Dufam, ze vo Forze na tej trati v Prahe bude Auto*mat, ktory vam pred ocami uzavrie trat :D
-
Nechteli jsme uz delat dalsi CoD v rade a mit to jednoduche, rozhodli jsme se udelat uplne neco noveho!!! Budete moct preskakovat male prekazky a mit psa...bude tam kour a ...ryba...
-
Ty seš jenom fanboj.
-
Next Gen Call of Duty
New Features: Lean out of corners, slide atd... no lol -
Rikal sem to pred predstavenim Xboxu a rikam to znova... SONY RULES.
-
Oficialne nejhorsi konference za celej muj zivot...Pokud me to melo presvedcit nikdy neuvazovat o pořízení, uspělo...
-
Tak jediný co mě tam zatím zaujalo, je oznámení Halo TV serie...
Ostatní jsou jenom kecy jak bude všechno x krát lepší než dřív i když to bude pořád furt to samý, jen s lepší grafikou. -
Xbox One vyzera ako novy VHS viderecorder s 90tych rokov :)
-
Jezisi Kriste co to je?? Takhle vypadat PS ctyrka, tak toho designera odkradluju.. Vypada to jak projektor.
-
Ježiš.. nechci nic řikat. Ale tyhle sra*ky s ovládáním jsou fakt hrozný. To jako bude hodinu ukazovat, jak se s tim dá v podstatě "alttabovat"? Nemluvě o tom, že to hlasový ovládání je hrůza už jen sledovat...
-
SetXBox
-
gametrailers anyone? *3*
-
V 19:00 , v tu dobu koukám na Primu na zprávy, to se mi nehodí. No jo neuvidim další mrzáckou krabičku, to mi jen pomůže.
-
jsem teda hodně zvědaví. minulou generaci sem vlastnil obě konzole. a xko mě hodně přirostlo k srdci, škoda že po 2 letech šlo do křemíkového nebe *11*
-
Dá si někdo bingo? http://i.imgur.com/aIeSJC1h.jpg
-
Keep calm and carry on ;).
-
re-play chtěl taky streamovat. Nevím jak to nakonec dopadlo, ale já zůstávám věrný Games *1*
-
Sofiina volba - na hrej.cz chystaji taky primy prenos *1*
-
http://www.youtube.com/watch?v=d0EKwMYCt8Q rozhovor s Filipem Suchomelem *4*