Přejít na výpis diskuzí
Games.cz speciál - komentovaný záznam z představení Xbox One
21.5.2013 | Redakce Games.cz
226 příspěvků
-
ty seš nějakej chytroučkej
-
vypada to strasne
http://www.wired.com/images_blogs/gamelife/2013/05/xbox-analysis.jpg -
No na to ze odlozili konferenci aby mohli zareagovat na Sony, tak nevim co tam delali. Nejvice by me zajimalo kolik vědců ovládalo Xbox když ten cápek na podiu dělal jako že to reaguje kinect... kinect nerozezná člověka od hrníčku na stole a žádná společnost by si nikdy nedovolila polovinu konference postavit na takle nespolehlivym zarizeni...
-
Naprosto tragicka konference. Cele to na me pusobilo jako rychlokvaska, honem honem dohnat Sony, honem honem ukazem krabici, Sony ji jeste nepredvedlo, tak at sme prvni alespon v necem.
Klidne se vsadim ze ta krabice byla prazdna, bez HW a slo o nejaky predbezny navrh a designer se opravdu vyradil, ty nevidane a originalni tvary, nemohl jsem se vynadivat :) -
http://www.gunsandammo.com/files/2013/03/Machine-gun-dog.jpg
-
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/302510-microsoft-miri-vysoko-obycejnou-konzoli-promenil-ve-stredobod-obyvaciho-pokoje.html
Xbox One. To je název nové generace televizní konzole od společnosti Microsoft
Novinky to svoji naprostou neznalosti omylem nazvali spravne, televizni konzole, nic vic, nic min... -
Xbox jede, Sony se muze jit bodnout *1*
-
pokud jses americka rodina tak nesledujes live prenos z prestaveni nove konzole ...
-
Jsou to windows 8 nejsou to windows 8 ?
-
Plus minus jsem neco takoveho cekal, odklod od "jednouceloveho" zarizeni na hrani her a priblizeni mltimedialnimu centru obyvaku, popravde me by se tento progres i libil kdyby veskere funkce co odprezentovali fungovali u nas. Libi se mi koncept "All in one" a to ze vyhodim veskere settop boxy apod a v obyvaku necham TV a jednu krabici, a klidne bych bral season pass na TV ale takovy ze si presne navolm ktere kanaly chci a ktere nikoliv, k tomu pujcovnu filmu . Ovladano jednim ovladacem (gamepadem), zadna zmet kabelu ale jeden do zdi druhej do TV.......No asi budu muset pockat az vyhraju sportu a necham si udelat konzoli na zakazku :D
-
jedním slovem: zoufalost
co se týče nového x boxu set top, tak mi docela konvenuje jeho čistej (neutrální) design až na ten proužek mechaniky. Ten na mě působí vyloženě rušivě a evokuje návrat do devadesátých let. Dále nechápu tu multitaskingovou přepínací funkci, ale to si asi žádá doba. Seriál Halo jde mimo mě, asi proto, že celou sérii vnímám jako neskutečně přehypovanou nevkusnou ptákovinu. A call of duty? Do tý přidali 20k polygonů, psa a hraní za černocha... -
Hry budou vyžadovat instalaci a po ní už nebude třeba mít disk v mechanice, takže always online je podle mě jasný.
-
masivni graficky pokrok se nekona. Jasne, co vic si prat... *7*
-
http://i.imgur.com/KTteljF.png
-
to jsou marketingem zaplacené kytky, normální žurnalisti se tam tomu leda tak posmívaj
-
A já jsem spokojen. Obě společnosti (zatím) nepředstavily žádné zajímavé exkluzivity, po kterých bych toužil, masivní grafický pokrok se nekoná, takže moje postarší železo nebude trpět multiplatformními tituly, momentální konzole zlevní a ovladač od Xboxu vypadá použitelně (zatímco Sony stále nedošlo, že člověk by rád při hraní nedostával křeč do rukou). Co víc si přát.
-
Jako ano, samozrejme keby chceli tak by vsetky tieto nove featurky pravdepodobne mohli dat aj do stareho xboxu nejakym mamutim updatom, ale ked uz aj tak museli predstavit novu konzolu, kvoli hram, tak preco by to robili...? A minimalne to NFL bude pre Americke rodiny velmi pritazlive. Kazdopadne, ako som pisal aj vyssie - ja predobjednavku svojej PS4 rozhodne rusit nehodlam :)
-
PC mustard race wins!" Aspoň si dáme toho CoDa s mírně lepší grafikou!
-
nove PS a novy Xbox sa nebude list hardwarom (obmaju v sebe 8c Amd Jaguare s primeranym mnozstvom ram a grafiku na urovni 200€.), lisit sa budu sluzbami okolo, ponevac to uz neni herna konzola ale set top box htpc.
-
:D fanaticky pskar