Přejít na výpis diskuzí
Games.cz speciál - komentovaný záznam z představení Xbox One
21.5.2013 | Redakce Games.cz
226 příspěvků
-
Na sledovani filmu mas PC?
-
Tym chcel povedat, ze zatialco prvy obrazok je strihnuty z Crysis 3 v obrovskom rozliseni, priamo z hry a mozno este aj upraveny photoshopom (mozno nie, ale obrazkom na internete netreba verit), druhy obrazok je strihnuty zo streamu v bohvieakom rozliseni (imo tak 480p), ktory ukazoval hru v bohvieakom rozliseni (pravdepodobne 720p), ktora je este len vo vyvoji.... nejake dalsie otazky?
-
A video je zablokovany. *8*
-
Nintendo je o generaci zpet. HW vykonove na urovni dnesnich konzoli, ale disk nebo ethernet je externi - to je fail. A to ze WiiU neprehraje ani dvd film, to je dalsi fail a ne vyhoda. V online sluzbach je nintendo rovnez pozadu. Herni nabidka, furt toci stejne znacky, ostatni davaji ruce pryc, dalsi fail. Software ma priserne odezvy a ma radu nedoresenych problemu, jako nemoznost prenest ucet z konzole na konzoli, dalsi fail. Nechapu cim ti je vlastne sympaticke :-).
-
Na konzolích mně zajímá jen jedno - HRY. Na sledování TV mám televizi, na volání mám mobil, na sledování filmů mám PC. Co to teda mělo znamenat?! *8* *16*
-
proc..vidim dobre..navic mi prijde ze ta hlava z xboxu ma vic polygonu..hlava s Crysis je nahore porad dost hranata a usi taky..xbox to ma lepsi
-
http://i.imgur.com/GUrhFIl.png :DDDDD
-
Aha.....A já myslel, že se člověk rozhoduje, až jsou finální produkty představené. No nic.
-
A jake set-top boxy chcete probuh odhazovat, kdyz DVB-T/C ma uplne kazda televize a DVB/S/S2 skoro kazda.
-
Ano, to je skutečně umění, vzít lo-res rip z obrazovky a porovnat ho se screenem ze hry v maximálním rozlišení na maximální detaily - ale účel to splnilo, zasmál jsem se.
-
kvalita obrazku..ten z xboxu je v horsi kvalite nez ten z Crysis..takze to porovnani je dost mimo
-
Jo kdybych si nekdy jeste snad chtel koupit set-top box, tak si klidne tuhle krabici za 7 stovek koupim. :) Ale na hrani to s touhle hruzou nevidim.
-
jenomže GDDR5 je grafická paměť ňoumo
-
Tak to je teda HNUS nemluvím teď o konferenci ale o YouTube zablokovali celí stream tady na Games i na Hrej *16* *16* *16* *16* *16*
Pokud bude youtube z tímhle pokračovat dále tak brzo zanikne
EDIT: Podle očekávání je smazaný i stream od Re-play a předpokládám, že i Indian -
Ja to poviem takto. Pri Call of Duty, Fife a podobnych hrach je mi srdecne jedno. Ale pri tituloch, ktore mam rad, ale su to skor niche tituly (z poslednej doby napr. Dragon's Dogma alebo Ni no Kuni), fakt mam osobny zaujem na tom, aby si ludia kupovali nove hry, tym podporovali vydavatelov, ktori potom podporia vyvojarov a objednaju od nich dalsi diel, pripadne ine podobne hry. Skutocne mi priam VADI, ze hry ako Persona, Dragon Quest, Star Ocean etc sa prestahovali na handheldy, namiesto toho aby nadalej vznikali na tie hlavne konzoly. A piratstvo + 2nd hand predaj su hlavne dovody. Pretoze CoD (ne)predane kusy nevadia, mensim hram ano.
A preto, z kompletne sebeckych dovodov, som rad za kazdy pokus obmedzenia piratstva a 2nd hand predaju a trosku ma sere, ze Sony z toho vycuvalo. Kazdopadne, chapem ze niektorym ludom to moze vadit, ale ako som povedal - na druhu stranu som rad ze sa do toho konecne MS pustili... -
Mel bys zajit k ocnimu doktorovi
-
COOOO?! :DDDDD
Jako tyvole bejt Doom jednička ve stejný kvalitě, jako Crysis, tak jsou taky rovnocený.. Nebo cos tim chtěl k*rva říct? *15* -
jen pro info:
xbox: 8gb ram, DRAM, 18 GB/s
ps4: 8gb ram, GDDR5, 176 GB/s -
No vypadaj skoro stejne..akorat ten s xboxu ma nekvalitni obrazek..bejt v ty kvalite co ten z Crysis..budou ty obliceje rovnoceny
-
Tento Xbox bude obrovsky krok spat, vsetky nove funkcie, ktore tam nacpali budu pre US only, ostatok sveta to nezaujima a tym padom z toho bude Xbox360 vo fail designe, nie dik, mam xbox360, ale tento rok to vidim na PS4.