Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oficiální zkratka hry je Heroes, Hots je zkratka pro datadisk ke Starcraftu 2. *3*
    Jinak souhlasím, momentálně mi chybí dvě úrovně do 40, což je maximální úroveň a mám koupenou přes polovinu hrdinů, vše vydělané hraním a plněním questů. Takže určitě tu nehrozí to, že by si musel farmit měsíc na hrdinu.
  • Kedaro
    Tahle MOBA se mi líbí, v LOLku mě štval F2P model kde jsem musel na jednoho hrdinu hrát měsíc, v Dotě zase délka her, u HOTS jsem se bál akorát kupování hrdinů a vypadá že to není tak hrozné.
  • Která MOBA hra Adamovi přijde nejlepší?
  • Vypadá to dobře :) uvidime za dlouho dobu az to vyjde ale .. proč ne ?
  • HW náročnost, trošku vyšší jak Starcraft 2, last hity ve hře nejsou, stačí být blízko smrti miniona. Zkušenosti jsou společné, takže je dostane celý tým. Mounti se nedají zabít, mě přijdou užiteční, rozhodně tam nepřekáží a je to zajímavá změna oproti jiným MOBA hrám. Hrdinové budou stále přibývat, v den spuštění by měl rád Blizzard okolo 60 hrdinů. Ne, žádné výhody se nedají koupit za reálné peníze, pouze kosmetické úpravy.
  • Souhlas, třeba Heroesfan.cz dokonce i streamuje alfu. navíc jsou myslím oficiální, takže mají asi lepší informace
  • Pěkné video, hra nevypadá vůbec špatně. Zajímala by mne HW náročnost a jak je to s last hitama, za ty dostává hráč teda pouze zkušenosti ??? Ty mounti mě osobně připadají zbytečný, je možno je zabít a tím třeba i oslabit hráče o tuto výhodu ??? Kolik bude ve finální verzi hrdinů ??? Za reálné peníze lze koupit nějakou výhodu oproti hráčům kteří nechtějí investovat reálné peníze ??? Díky za odpovědi.
  • petr88
    nemyslím, že jsou lepší. Informace jsou všude stejný :) Možná, že je to rychlejší na těch, co jsem psal
  • No, tvrzení, že je HS více týmová hra než DOTA nebo LoL je hodně přitažený za vlasy. Tvrzení, že se nemusí "soupeřit" se spoluhráči o lasthity vyvolalo úsměv na rtech. *15*
  • Na českém a slovenském internetu najdeš lepší stránky, které se věnují Heroes of the Storm. *3*
  • petr88
    pro všechny hráče, co jsou v Heroes of the Storm, tak mnoho dobrých informací najdete v češtině na heroeszone.cz
  • Pekny letsplay, bylo by fajn hrat vzdy ve 2 pusobi to mnohem lip a oddelite se tim od milionu letsplayeru z youtubu. Ale jinak i kdyz pravel hraje sam tak se kvalita zlepsuje.
    "palec nahoru"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit