Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodina a půl nudy - původně jsem je chtěl v den vydání podpořit, ale tohle nekoupím ani ve slevě, větší hrůzu jsem snad neviděl. A když vidím tu spoustu věcí a nedodělků, tak to neodladí ani za dva roky. *11*
  • " jsem velice nadšený a rozporuplné pocity po shlédnutí gameplayů jsou dávno pryč."
    "Se souboji jsem měl zpočátku dost problémy a přišly mě otravné"
    "ať ta bitva vypadá sebeblbějc, tak mi to moc neva, protože celkový zážitek mi to těžko pokazí"
    "nejdřív nesnášel charakter hlavního hrdiny, tak jsem si na něj po čase zvykl a teď už by mi ani nevadilo"

Stalo se pouze to, že jsi se přizpůsobil hře, akceptoval jsi její chyby. Někdo chyby neakceptuje a čeká na vyřešení, ostatně hra není zadarmo. Ale jen proto myslím není hater.
  • Mám hrůzu z toho nestabilního FPS. S tím už do vydání nicmoc neudělají a jen doufám, že se to vyřeší aspoň někdy a že řešením nebude jen maximální investice do HW (která je stejně zjevně k ničemu, co jsem slyšel z videa). 25 fps je velmi málo.
    • podle mě ne...přeci jen se nedávno řešilo (už pravda nepamatuju kde) že vydání bude až Q4 2016...čili skoro rok je ještě dost času odladit takovéhle věci...navíc CryEngine je celkem stabilní a prověřený engine, pokud to Warhorse vyloženě nezprasí, tak by to problém být neměl
      • Jak píše ac. Mám prostě své pochybnosti. Obávám se, že hra nebude co se týká fps příliš obdařená. Jako spousta věcí se mi v té hře dost líbí. Ale obavy mám. Už příliš dlouho a v příliš daleké verzi je hra dost náročná a má značné fps poklesy. Na druhou stranu zažil jsem hry, kde to tak bylo i dávno po vydání (ehm, třeba TES IV Oblivion).
        • Ac nepsal, ze ma pochybnosti. Co se tyce toho, ze hra je v prilis daleke verzi prilis narocna - optimalizace se z ruznych duvodu delaji naposled. Je to doslova jedna ze zakladnich poucek softwaroveho inzenyrstvi, viz. https://en.wikipedia.org/wiki/Program_optimization#When_to_optimize
      • CryEngine je prověřený engine pro hry, ve kterých se nesimuluje celý svět a 10 "živých" NPC je hodně. Aby KCD běžel, tak to rozhodně nestačí "nezprasit". WH už udělalo tolik změn (a bugfixů) do samotného enginu, že je CryTek začal integrovat do vanilla CryEnginu. A nejsou to pouze NPC... WH netestuje limity CryEnginu, WH je nechalo dávno za sebou a teď směle kráčí tam, kde ještě lidská noha nevkročila.
  • Zaklínač a Skyrim jsou odpad, ale tohle vypadá fakt dobře. Atmosféra z toho sálá, takže já tomu věřím.
    • petrobarevní šašci kteří sebou škubou jako retardi, místo vlasu mají slámu a obličeje jim tvoří sádrové odlitky... vážně úžasná atmosféra, možná by to byl dobrý horor...
      • Bacha na pusu! Ty šašky si vyprošuju... *1* Můj obličej je tam také naskenovaný, takže s citem ke kritice postav, jo?!... *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit