Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    nic proti Smejkimu, ale nechapem, preco to Pavel nehraje sam :) on je najlepsi, vtipny, obratny a osobne si myslim, ze by to s prehladom zvladol aj sam :)
  • maros.goc
    uz v dragon age? :OO :DD ...
  • maros.goc
    nie je to s nim uplne zle, ale zase sympatak? :) no tak ...
  • maros.goc
    no kedze su pozadia prerenderovane, tak sa asi tazko budu hybat
  • Radsi at zapracuji a poradne odladi herni mechaniky na misto zbytecneho ztraceni casu s grafikou, i takto je to skvele.
  • C-BEAM
    k tým chýbajúcim animáciám vegetácie - je to rozhodne škoda ! Rôzne izometrické stratégie, rpg mali animované stromy už pred 15 a viac rokmi a aká to bola vtedy paráda :)
  • Zatrhnout by měli hlavně tebe! Smejki je sympaťák.
  • Alebo i starucky Titan Quest
  • ani bych nerekl, je takovej klidnej a to se hodi ke klidne hratelnosti kterou ta hra ma
  • nad takovými hrami se daji stravit stovky hodin čeho se trochu bojim, kdysi nevychazely zadne kvalitní rpg a ted tady mame žne. ale na druhou stranu mohli zapracovat i na technicke strance, treba když se kouknete tak ta trava neni animovana (jednotlive stebla). clovek by rekl ze dnes uz se bude kazde steblo hejbat ve vetru jak tomu bylo v crysis nebo i v starickem oblivionu.
  • Hnisavec
    nudnejšieho patróna ako Smejki aby pohľadal *7* *7* geez...ešte že ste mu aspon zatrhli recenzie tu....btw s Vávrom si určite rozumie...
  • zaleži na tom kdo hraje, tohle je klasika ktera byla uz v dragon age
  • PreidaQ
    Náhodou to hraje efektivně.. prostě vemeš-pošleš.

Edit: Reakce na maxe.
  • Mě teda víc než 3D modely vadí ty předimenzovaný efekty, kdy postavy vypadají jak zapálené vánoční stromky.
  • Taky bych radši TB. Co jsem koukal na videa z bety, tak ty boje jsou hrozně chaotický.
  • Keyz
    Jak tam ukazoval postavu v menu, tak vidíš že to má nemá tak dobré detaily. Na to nemuší být citlivý. To je vidět zcela jasně. Nehodnotím ani vyhlazovaní atd... Je to beta ale ty postavy to je opravdu rozdíl.

I když pořád lepší jak Wasteland 2 kde to je ještě horší. *16* I vojáček z RTS Wargame je o mnoho lepší a vypadá jako vojáček. :) A to je prosím RTS!
  • Prosim vas kluci , priste si to predem pripravte, na to se skoro neda koukat, pomalu nevite co delate. Jinak hra super, uz se tesim *4*
  • chlape co to pises za kraviny kdyz nademnou nekdo stoji nedej boze kamera tak sem taky v prdeli a z hrani nic nemam. Potrebuju svuj klid a pohodicku:) tady borec to ma evidetne stejny.... navic jak sem videl to video tak sem byl dojaty je to fakt jak BG2 a nemuzu se dockat az to vyjde takze k tomu prijde totalni nervozitu:) *9*
  • Paulcz
    Bral bych tahové souboje :) Realtime s pauzou mi nesedí.
  • Morraw
    Jo jde o to přizpůsobení, jak píšeš. Ale ta 3D část ještě dostane update, toho se nebojím. A i kdyby to zůstalo tak jak je, tak 3D grafika je pro mě až to poslední. Spíše doufám, že vychytají ty souboje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit