Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Nebude.
  • můj milý kokkkote. Demokracie je o svobodě projevu, bohužel ta dostala pořádně na frak v posledních dnes. Policie se tu chovala jako za totalitního státu a to vše jenom kvůli naprosté servilitě vůči komunistické Číně. Takže oháněním se demokracií na můj příspěvek, může jenom kokkkot nejvyššího kalibru.

Jinak oslovení nerd je pěkné, bohužel u tebe je to sraní do úst a ironie lvl999, jelikož to píše fanboy Witchera 3, což je nejvíce nerdy hra historie...
  • a na co ? aj tak kazdy kto nie je mental a vie ocenit kvalitne hry tam necha tych 100hodin aj bez recenzie
  • Ale no tak. Samozřejmě, že to jde udělat. Důkazem je spousta těžkých her, kde nemusíš opakovat lokace. *7*
  • A jak bys tu DS udelal..jednu mistnost s dverma odku lezou potvory a ty je hned zabijis, abys nemusel nikam chodit a k tomu tlacitko na neomezenej prisun dusi..lvl 999 za 10 minut..ja nevim..proste ta hra je takova jaka je..a když na to nemas cas hraj miny ve Windows nebo plet ponožky..
  • Lukass
    Ne!
  • Bude i recenze?
  • Pokud PC hráči nemaj co hrát, tak majitelé PS4 se stali mistry v utírání prachu... *15*
  • Tvoje demagogie je asi jako doporučit vězňům v koncentrácích, ať se zřeknou židovské víry. Řešíš to z opačného konce.
  • Krásný záchvat. Holt pravda bolí... *15*
  • Tady nejde o učení se, ale o systém checkpointů, kdy musíš znovu procházet lokací, aby ses dostal někam, kde si byl před 10 minutama. Spousta hráčů to rushuje, což jen dokazuje, jak je to (po čase) otravný. To, že to natahuje herní dobu mi nevymluvíš. Je to podobný design jako u plošinovek a automatových stříleček, kde byla šílená obtížnost a několik misí, které si musel procházet na 100 pokusů.
  • Tak From ma s designem levelu velkou praxi. Jejich serie Kings Field byla jedno velke bludiste bez jediného loadingu, byl to jeden mega dungeon logicky pospojovany do ruznych prostředí a dokazali to zprovoznit na PS1 a PS2. Ale mozna znam jednoho vyvojare kterej to umel ještě o něco lip, designovat dungeony, David W. Bradley , ten co delal Wizardry. Pac jeho dungeony ve hre Wizards and Warriors jsou z mojeho pohledu asi to nejlepší co jsem kdy videl. Pak taky třeba Romero, tomu to taky docela slo, skoda ze zabil sam sebe:)
  • *3*
  • podival jsem se jak ten road of sacrifices vypada a nic moc... mne se nejvic libil demon souls kterej jsem videl na YT
  • Road of Sacrifices a Cathedral of the Deep hezké bludiště. Veký, komplexní level-desing. To asi nikdo jiný neumí, udělat takový level-desing...
  • Omlouvat amaterismus autorů tímto způsobem je nanejvýš trapné a hlupé, pak se nelze divit, že většina pc hráčů na tento odpad právem plive
  • Nevíte, zda se chystá i mobilní verze pro ios nebo android?
  • Úplně vidím jak se někde nějakej trolling master v kápi směje když si to tu prochází *1*
  • https://www.youtube.com/watch?v=i5-p3b8BT18

Tady pusť si něco pozitivního ty patnáctko.

Dle popisu jsi v Bloodborne strávil tak 15 minut, tvoje škoda :) Je to hra generace *3*
  • zo je zas preklepu..sakra..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit