Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme Dark Souls III
12.4.2016 | Redakce Games.cz
336 příspěvků
-
lol ty si mimon, 16:9 je mrtvý a absolutne v tyhle dobe nema cenu do neceho takovyho investovat, mimo to je to downgrade z 16:10 a to asi fakt ani nejvetsi blazen neudela, aby prodal funkcni super monitor na kterym jde 99% normalnich her krom odfláklej portů a koupil si úzkou nudli aby si moh na ovladači zapařit něco na PC :D:D podle mě dnešním standardem, jak tu píšeš, si ty :) nechat si nas***t na hlavu a ještě poděkovat :) ale co se dá dělat, ehm, že, ehm...
-
Aha, takze když se ve hre něco musí ucit, protože to jinak nejde tak se jedna o natahovani hratelnosti?
Sam pises ze to je tak koncipovane, takze když uz to zacnu hrat tak je mi jasne ze tam opakovat budu a nepovazuju to za chybu hry ale za featuru hry. DS je an tomhle zalozena, plno lidi to proto bavi, protože se musí ucit co a jak. Navíc tech pattern není zas tolik aby v jedne loakci clovek musel travit několik hodin, proste sikovnejsi se patterny nauci pomerne rychle a ti nesikovnejsi chcipaji donekonečna v jedne lokaci porad dokola a opakuji a opakuji..a opakuji..zííív -
roll to je dark kotoul? Já jen abych byl v obraze? dík
-
Jo taky jsem mival 16:10 monitor (kdyby neodesel zrejme bych ho mel dodnes), a ty pruhy me taky u dost her vadily. Ale reseni je snadne. Poridit si monitor který ma takove ratio které je dnesnim standartem. K ovladani je samo potřeba gamepad, ale když si někdo chce hrat na urazeneho a zuby nehty se drzi K+M i když to je na prd, a ten gamepad si proste nekoupi, co se pak da delat, ze.
-
To je samozřejmě blábol, protože hra už jen systémem checkpointů a otížnosti (kde se musíš učit patterny potvor + dostáváš 1-hit killy) je designovaná tak, že musíš opakovat lokace. Prostě chcípáš. Pokud mi teda nechceš tvrdit, že člověk, co hraje sérii DS poprvý, opakuje lokace maximálně jednou a nic ho nepřekvapí, ale to nechceš tvrdit, že ano, protože to by bylo velmi hloupý (i když u tebe by mě to stejně nepřekvapilo). Ledaže by ten člověk viděl do budoucnosti. Ale možná, že máš důkaz a ukážeš mi nějaké video, kde někdo hraje DS poprvý a skoro vůbec nechcípá. *15*
-
mě se líbí jak to zese nepodporuje nic jinyho nez 16:9 z konzolí, pri jinym aspect ratio ma clovek cerny pruhy, je videt, ze nastavenou latku staršíma dílama s stejnym problemem autori s prehledem probíhají poklusem, resp podbíhají tím nejtemnější nagasaki kotoulem. Tutorial na PC ve stylu press LB+A je taky petelice, moc sem si tuhle hru oblíbil, je taková svoje, včetně jejího publika....
-
Ještě, že míra temnosti ve fantasy není přímo úmerná kvalitě...
-
Ja to od bloodborne necekal, ale gothicky horror, jak to nazyvas proste není moje skupina a prijde mi vhodny pro patnactilete depresivni nebožáky a pusobi na me smesne. Ne PS4 zatím nemam, ale Bloodborne jsem hral a videl nescetnekrat, diky svému zamestnani. Samozrejme Redgrave mi nic nerika, ale tipuju ze to bude nejaky pisalek s temnou gothickou dusi a podobne ladenym jedincum se diky Bloodborne trefil nejakymi zkazkami o bloodbornu do vkusu a povazuji ho nyní za svého boha:)
-
nad Dark Souls Bloodborne staví třeba Redgrave, myslím si, že takovému člověku je úplně jedno, jestli je to exluzivita či není, ale pochybuji, že víš, kdo to je.
Samozřejmě že nemáš PS4, když jsi tady psal, že si PS4 budeš muset koupit kvůli Final Fantasy XV....
Jinak je samozřejmě vrchol ignoranství čekat od Gotického hororu dark fantasy... -
A jak ty muzes vedet ze nemam PS4? Bloodborne jsem zkousel hrat a proste mi nesedel styl jakym je hra udelana a povazuju ho za metrosexualni, ani z daleka to nemá tu spinavou středověkou fantasy tvrdost jako DS. Jiste to je kvalitni hra, ale jjei uspech je z velke casti zapricinen tim ze to je exkluzivita, takze PS4 fanboys se na tom vozi jak santa claus na sanich, byt to multiplatform tak si myslim ze by to nikdo na DS nestavel.
-
jak to můžeš vědět, když nemáš PS4?
Bloodborne je na úrovni Demon Souls a nad všemi Dark Souls...
Dark Souls působí místy proti Bloodborne jako pohádka a to Dark Souls je nejtemnější fantasy hra posledních 15 let... -
No tak to mas smulu, nerde. O tom demokracie je - o svobode slova a o nadvlade vetsiny. A jaka je vetsina, takova je vlada a prezident. A pokud se Ti to nelibi, tak a) se muzes odsud odjebat treba do Severni Koreje b) drzet hubu c) udelat dark kotoul ze skaly rovnou na tu svoji vymatlanou hlavicku.
-
nevim no, me Bloodborne prijde jako takovy metrosexualni bratr Dark Souls, ale v dnesni době přiléhavých panskych dzin a vypouklých kouli v nich me uspech tohohle titulu moc neprekvapuje:)
-
kecy, na tom jak dlouho se ti ta herni doba natahne zalezi na hraci, a není to vina hry, když je někdo levej tak se mu to natahne, když je někdo sikovnej zadny natahovani tam není. Dle tvého prispevku je každému jasne do které skupiny patris:)
-
To je omyl, není to jejich treti port na pc ale ctvrty. Jejich první hra co delali i na PC byl Ninja Blade, ale ono me neprekvapuje ze to nikdo nevi, na ostatni hry od From se rado zapomina a každý se tvari ze existuje jen Souls serie. (armored core, kings field, tenchu atd)
-
Když vezmu v potaz že to je jejich třetí hra/port na PC tak je to vedle produkce Ubisoftu a Bethesdy vybroušený diamant, jinak "hru nechápu a nehrál jsem ji dávám 85% " *15*
-
Tak jo, kamaráde.
-
tjn
-
Nesmies to piratit ale kupit
-
Nepadá vám to ? Mne už dvakrát .