Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme Dark Souls III
12.4.2016 | Redakce Games.cz
336 příspěvků
-
nechci ti brat iluze, ale oni to vzdy testuji namaxovane na max. To by ty testy pak nedavaly smysl...
-
to mozem povedat o kazdej hre
-
Já stejně žasnu nad koncentrací debilů na těchto stránkách. To musí být světový rekord...
-
Ne bavi se o high settings. Hra ma low, medium,high a max nastaveni. kdyby se bavil o maximálním rekne max settings. A jo rozdil tam moc velky není když na to kouaks an videu, v realu je high (ps4) a max (pc) docela rozdil, třeba SSAO na high a na max je docela velky rozdil, to same blur a další věci.
Samozrejme hra vypada velmi dobře i na PS4, o tom zadna. -
Mě nejvíc baví začínat s třídou deprived, bez armoru s kyjem a pár planěk místo štítu :)
-
ne
-
http://www.pcgamer.com/catch-up-with-the-complete-dark-souls-lore-primer/
-
on se baví ale o maximálním nastavení, dyť sám vidíš, že tam není žádný rozdíl :) Je to identické .)
-
https://www.youtube.com/watch?v=NE9nONBpdc0
pozorne poslouchej mezi 0:20 az 0:30 -
ne, ne Ultra. Jenom je tam minimální rozdíl mezi stíny....
-
Tak pravě jsem postoupil do dalších lokací a jestli to předtím bylo lehké tak tedka je to úplný opak. Kdo bude tvrdit že ta hra je easy tak se nedostal dost daleko. Poslední dva bossové co jsem potkal co se týčwe náročnosti jsou na úrovni Kose a toho posledního fightím už asi po30cáté....1zásah se rovná smrt takže parádička. Tohle jen tak nedohraju :D
-
jakoby zalezelo na tom jaky ma kdo sklil, a když uz jsme u toho, myslim ze DS dohrat takzvane bez toho vašeho skillu je daleko vetsi zahul nez s nim, pak je otázka kdo ma vic trpelivosti a zajmu o hru..
-
Ne, PC High = PS4.
-
To je takový slang bláznů, co hrají excelové tabulky jménem World of Warcraft ;)
-
Co je demokracie Ti nevoni?
-
tu mají přece rádi ne? Dyť mastí pérko nad Tomb Raiderem :)
-
tak dokud jsi nenapsal ten antianalising, tak bych aji souhlasil, takhle nevím, jestli si Bloodborne vůbec hrál, jelikož Dark Souls 3 má lepší AA než Bloodborne. Navíc tam není tak moc velká Chromatic aberration.
Jinak Bloodborne vypadá samozřejmě lépe, to je fakt.. -
PC ultra= PS4. Stačí Digital Foundry...
-
myslis ty 5 minutove loadingy co Bloodborne mel po kazde smrti? To je ta lepsi technicka stranka?
Na PC to vypada krasne, mnohem lip nez Bloodborne na PS4, jenze holt to je PS 4 exklusive, tak nad tim budete honit do nekonecna..kdyby byl Bloodborne multiplatforni tak drzite hubu:) A jestli nekomu doskakujou textury, mel by si poridit lepsi PC a ne to hrat na kalkulacce:) -
Heleď, ještě jsi zapomněl napsat, že to má konzoloidní hratelnost, jak jste se s LV ve vaně domluvili.