Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme Dark Souls III
12.4.2016 | Redakce Games.cz
336 příspěvků
-
Prášok môžeš porozdávať svojim kamarátom !
-
Jo, aspoň má člověk radost z každý blbosti :)
-
To možná jo(92%), ale určitě to není v souladu s 10/10 pro Dark Souls 2...
-
9 u Bloodborne bylo celkem v souladu s většinou světových recenzí...
-
ač jsem byl skeptický k tomuto dílu, tak mě to dostává čim dál více, fakt ve všech směrech to předčí dvojku, pokud to bude recenzovat Smutný, tak jsem zvědav, co dá, jelikož přepálil hodnocení dvojky maximálně a už 9 u Bloodborne bylo sraní do úst...
Fakt ty lokace jsou nádherné. To je nejvíce fantasy hra, co kdy byla vytvořena. -
Aneb umělé natahování herní doby...
-
K hraní Deprived doporučuji ještě taktiku "Použij vše, co vidíš".
-
Rozmisteni klicovych bossu kilometry od checkpointu je paradni, kdyz jsem takhle po osme valil na jednoho a toho sameho bosse, a pri tom poceste dostal dyku do zad, alt+f4 byla jasna volba. Spousta iracionalnich situaci vhodnych pro flegmaticky zalozene anti-nervaky a sebetryznitele *1* .
-
mně nevoní třeba tvoje retardované příspěvky, a že jich je.
-
Vládnou tu samí komunisti a navíc jsme součástí sovětského svazu, který má jen jiný název.
-
Ačkoliv je Dark Souls pro mě top, tohle taky nechápu.
-
Dík! Děcka ve školce sou ve stírání fakt dobrý *3*
-
stěr jak ze školky...
-
Ale no tak klid. Vemte si svůj prášek.
-
S tebou už se k němu blížíme, pozvi ještě pár kámošů a dáme to! *3*
-
Pokud to u tebe vypadá jak předchozí díly, bude to nejspíš tvým nastavením, popřípadě očima.
-
Mam 4 roky starý PC a nemam problém (něco mezi high - max) na 60FPS, tak nějak nechápu co plácáš.
"prej zas PC verze nevyšla" ... prej v roce 2000 bude konec světa -
Také mi přišla dvojka nejtěžší :)
-
Však vas to nikto nenúti hrat, chodte si hrat vaše hovadiny a nedristajte tu !
Jasné ? -
NO, dyt jo, testuji to na max..a co tim chces jako rict? tady jde o to ze PS4 verze bezi v nastaveni PC High..to ze to mají na max u PC verze je jasny.