Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neustupili ani trochu. neboj sa:D
  • nightborne
    U Watchers of Abyss sem zahodil ovladač. Dvakrát.
  • Femto
    to už jsem slyšel tolikrát, že mě to nechává chladným. Naposledy mě docela překvapil Kos, Ludwig. Pokud by bylo pár bossů na úrovni Kose či Ludwiga byl bych rád...
  • Draken69CZ
    Já tam kupuji prvně nějak jsem se nemohl rozhoupat a pak už to jinde neměli.
  • Veskoslav
    Tam jsem přestal kupovat od té doby, co nejsou schopni to dodat v den vydání...
  • presne tak. Nenechte se tim zmast druhej boss je totalni peklo
  • Je to snad ten nejtěžší díl z celé série
  • Femto
    mně psali, že ve středu budou mít PS4 verzi, peníze jsem jim už poslal, takž snad taky do pátku se dočkám.
  • Veskoslav
    No já jsem se teď bavil u fuhreru vedle na fóru a začátek je nejjednodušší, ale pak začíná totální peklo.
  • Draken69CZ
    Mi povídej snad to stihnou poslat abych to v pátek měl doma.
  • Femto
    naopak. trojka je dle ohlasů nejednodušší zatím. Nemůžu potvrdit, Originálky. cz to dostanou až ve středu.
  • Veskoslav
    Podle ohlasů je to brutálnější než 1. díl. Takže se neopakuje II. díl.
  • Femto
    tak třeba si najde každý to své jako v Bloodborne, tam to bylo hezky různorodé.
  • Bugy, lagy, sekání a padání jsou tam schválně, jsou to features, co mají hru udělat ještě víc hardcore a víc dark. Vyladěné hry jsou pro casualy.
  • jsem zvědavý, jestli přitvrdili s obtížností, nebo ustoupili casuarům
  • Veskoslav
    Na čem posvištíte? Protože podle Steamu (recenzí cca 50% z negativních) to padá, seká se, FPS lítaj jak nadržená šestnáctka na ocasu atd. Jen aby přenos nebyl směsicí zapínání a vypínání hry *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit