Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj napriklad AC a novej fallout *3*
  • Hmm.me to bezi v pohode, ale plno lidem ne..opatrnost na miste.
  • nightborne
    Hele, to jsem jedinej, kdo preventivně praští do každý truhly =))?
  • tak ses nadrzenej nebo chces hrat hru? Jinak diky za info ze jsi byl v OBI to se jen tak nevidi, slusna práce:)
  • Vogon
    Největší h*vado je Nameless King, jen se těš.
  • Vogon
    Taky jde slyšet jeho dech a jdou vidět jeho zuby.
  • ne, nemoze si dat stit na toho knighta. radsej 50x krat zomrie a bude okolo neho stakat jak deb1l a p1chat ho priborovym nozikom do shieldu
  • jo ale tak o 300 dráž než jinde,za to si radši dám dobrej oběd
  • omg mimik sa da poznat podla toho kam je nasmerovana ta retaz pri truhle. dopredu=mimik. dozadu=truhla. rovnako to bolo aj v dark souls 1.
  • ..necudujem sa ze dobrovsky hra dark souls 100hodin, tymto stylom
  • Nevydržel jsem, a včera před půlnocí jsem si DS3 koupil, ačkoli nemají krabicovku. No a pak jsem šel spát, dneska jsem po práci celý den maloval a teď jedu nakupovat dveře do Obi :-) Takže jsem nadrženej a na hru se podívám tak možná v deset v noci .
  • Pro mě je to třeba prozatím těžší než předchozí 2 díly.
  • nightborne
    No tak sem asi fakt levej =)). Jedu taky wara, s great axe teda, ale to je s machete prašť jak uhoď, přesně jsem to taky tak udělal - šel jsem na ně bez gatí a helmy, abych se nekutálel jak bortící se ledovec... a stejně jsem měl fakt problém uhejbat tomu strašnýmu spamu útoků a ještě do toho nacpat sem tam nějakou ránu. Nakonec to teda padlo, ale vynervovalo mě to slušně =)).
  • slyšel jsi už nekdy o steamu? tam to maj hnedka v den vydani
  • no takto. ja hram za warriora a ako zbran pouzivam Greta Machete + dragon crest shield. ale pri abyss watcher som zhodil zo seba armor. resp nechal som si iba nohavice, helmu a rukavice aby som mohol robit ten rychly "roll".
  • nightborne
    double post
  • nightborne
    praise the sun už se, zdá se, nenosí, dneska jede

"could this be a woman? or could this be a crab?"

je to tam všude po zemi *1*
  • Jenom 2x? Ty seš fakt casual...GIT GUD a PRAISE THE SUN!
  • nightborne
    Jo? Já teda jedu heavy great axe, s tím sem vždycky vypnul ty první frajery na dvě rány, ale pak mě strašně ponížil ten ohnivej, protože se mi prostě NEDAŘILO do těch půlvteřinovejch oken v movesetu nacpat úder.
  • ja som ich dal na prvy krat:D zatial ma vytaca iba dancer of boreal valley:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit