Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme Dark Souls III
12.4.2016 | Redakce Games.cz
336 příspěvků
-
Je pravda, že v Die by Sword nešlo skoro nic. Zabugovaný úzký koridor. Ironií bych se vůbec neoháněl, jelikož ty jsi vytáhl nefunkční zmetek, jen proto že tam šlo usekávat ruky. Mohl jsi tedy aspoň vytáhnout Jedi Academy, tam šlo usekávat taky a bylo to aspoň funkční :)
-
"Die by Sword má naprosto příšerný combat a naprosto příšerné typy nepřátel. Jestli jich je pět, tak to je moc, jelikož vytahuješ tuhle v podstatě nefunkční hru, znamená jak moc jsi zoufalý hater :) "
Tak to se povedlo. Dokázal si moje tvrzení ještě předtím, než sem ho napsal. *15*
Jo, zoufale nezvládáš kritiku. Už došlo i na ohánění se hatingem... *15* -
Vtipná vsuvka. Uvědomuješ si, že porovnáváš hru z roku 1998 se hrou z roku 2016? Solidní ironie...
Člověk by čekal, že hra, která má opěvovaný HtH combat by to za ty roky mohla umět. Ale proč, není důvod, pojďme radši kritizovat hru z roku 1998, co všechno tam nešlo. *15* -
Existuje několik wikipedií (na google "Dark Souls Wiki") případně můžeš googlit rovnou "dark souls lore".
Jinak, právě nejednoznačnost lore a herního světa je jednou z hlavních deviz hry. Většinou jsi prostě ztracená duše (nemtrvý) bloudící troskami starodávného světa, zaniklého království, zeměmi zachvácenými nemocí a rozkladem, kde v popelu a blátě nacházíš pozůstatky a vzpomínky na zapomenutou dobu slávy a krásy... do toho jsou střípky mytologie, která je zapomenutá, takže si ji můžeš (s fanoušky na webu) různě snažit skládat, ale celé je to o zániku, rozkladu, zapomnění, nepochopitelnosti a nedosažitelnosti. Ty hry mají kouzelnou atmosféru, ale nejde úplně o to, je pochopit.
Hlubší smysl má v Dark Souls skoro všechno, ale jako v životě, je těžké (nemožné?) se k němu propracovat. Je to jako když přijdeš do gotické katedrály - koukáš, tušíš, že to všechno kolem má/mělo nějaký smysl, je to krásné, ale smysl ti z 90% uniká. -
Die by Sword má naprosto příšerný combat a naprosto příšerné typy nepřátel. Jestli jich je pět, tak to je moc, jelikož vytahuješ tuhle v podstatě nefunkční hru, znamená jak moc jsi zoufalý hater :)
Samozřejmě na těch pár % nepřátel v Dark Souls by to šlo udělat, v životě by to sice nenapadlo, ale vidím, že jeden zoufalý hater by měl z toho radost .) -
Typický strawman, snaha o odbíhání od původní pointy. :DD Já se bavím o tom, že v DS 3 nejdou odsekávat končetiny a ty meleš něco o velikosti potvor v DbtS. Stačí si vygooglit DbtS, videa, screeny. Jsou tam ogrové, koboldi, medúzy, potvory s hmyzí anatomií...
Samozřejmě, že v DS je spousta potvor, kde by to krásně šlo, to je fakt a ty tento fakt očividně nezvládáš.
Nezvládáš.
*15* -
docela nezvládáš...
-
Jasně z Dark Souls bys udělal Shadow of the Colossus *15* . Těch normálních nepřátel velikosti hráče je v Dark Souls minimum.
Jinak pořád čekám na ty typy v Die by Sword :)
Doufám, že jsi takhle fanatiku přísný i na svůj oblíbený žánr :) -
Každý s půlkou mozku dokáže pochopit, že u bossů nebo výrazně větších potvory by to nešlo, nebo jen omezeně. Tyhle potvory ale nejsou 97%, to je lež. Samozřejmě, pak jsou tady ještě mechaniky typu DD nebo GoW, kde i na velký potvory sem mohl vyskočit atd. Pak bych jim mohl useknout i tu hlavu, ale škoda slov... nebudu s fanatikem ztrácet čas...
-
"Odsekávání končetin je naprostá kravina"
Argument proč? Mno... vlastně nic. Samozřejmě, že je to kravina. Protože to DS nemá. Cokoliv, co jde vylepšit je kravina, protože každý přece ví, že DS byl v vždycky bez chyby a dokonalý. Samozřejmě, že kdyby to DS měl, tak by každá jiná hra bez toho byla kritizovaná DS hráčema, že to nemá. Ironie fanatismu v praxi. *15* -
97% o dost větších/ o dost menších. Rád bych se dozvěděl, jak bys to chtěl implementovat na ty větší.
Mohl bys mně tedy uvést ty příklady typu nepřátel v Die By Sword. Kolik je tam větších typu nepřátel než hráč, kterému jde useknout ruka? -
V DbtS nebyl jeden typ nepřátel a ani velkostně. Nelži prosím.
V DS není 97% potvor o ŘÁD vyšší, než hráč. Nelži prosím.
Kdo je fanatik a chce za každou cenu obhajovat, tak si nesmysly a lži vždycky najde a na faboyíka tvéhto typu to teda platí... -
Ahoj mohl by mě někdo odkázat na nějaké stránky (nejlépe v češtině), které by mě zasvětili do Dark Souls světa? Nechápu např. proč mám občas ohořelé oblečení, když se někdy objevím u ohně nebo proč je někdy postava mumifikovaná (gameplay z youtubu). Jsou tyto efekty jen na oko nebo to má nějaký hlubší smysl. Děkuji. *4*
-
Chcel som aj ja napísať aká je tu konečne poriadna hra po tých všelijakých sprostostiach, ale ako vidím už si to urobil za mňa. Prosto je to pre mňa jediná hra pri ktorej sa mi rozbúši srdce keď ide do tuhého. Žiadna iná mi takýto stav nenavádza.
-
No já to jedu na PC s ps4 ovladačem a vše ok jen nemůžu najít poradnou zbraň
-
uvědomuješ si, že v Die by Sword byl jeden typ nepřátel velikostně na úrovni hráče? Uvědomuješ si, že Dark Souls má desítky monster. Navíc 97% nepřátel je o řád vyšší než hráč. Jak bys to usekávaní jako chtěl implementovat?
Kdo chce psa bít, hůl si najde a na tebe to teda platí... -
malo bonfires vs hodne bonfires
urcite vetsina hracu oceni tech vic, protoze je fakt na palici, kdyz neco opakujes 10krat a pokazdy musis opakovat delsi sekvenci, a i kolikrat se zkratkou v ds1 pouhej beh z bodu A do bodu B byl na minutu nebo dve a to je zbytecna pruda
avp kdysi nemelo save vubec, takze uplne chapu, o kolik to dokaze navysit napeti, ale tenhle mario like princip, naucit se level nejdriv nazpamet a pak to jeste spravne provest, je pro neasijskou mentalitu ve vetsine pripadu tezko stravitelnej, to uz si pak clovek pripada jak v rachote misto na zabave -
Ano Bonfiru je hodně a na jedničku to prostě nemá co se týká příběhu a, soundtracku ani toho překonávání limitů ve formě ,,muset se někam dostat, Boss už je hračka". Je to prostě tak pánové že Dark Souls prošel podobným vývojem jako třeba Fallout kdy bylo hru potřeba přihrát novým hráčům, kde to ovšem nebylo tak složité, ta core základna hráčů je u Dark Souls mnohem více hardcore, podle mě úžasné skloubení hry pro nováčky + pro starou gardu aniž by tím hra nějak utrpěla a postrádala to Dark souls jádro, ať si pánové říkají co chtějí tohle po technické stránce nejlepší Dark Souls a novinek je hned několik, krom nového pvp systému tak každá zbraň má nově unikátní třetí útok, doteď byli jen dva, který bere manu atd. Odsekávání končetin je naprostá kravina, Dark souls si všechny získal nejen hratelností ale právě uspokojujícím soubojovým systémem který je to poslední co by hra měla měnit a přitom se od jedničky vyšperkoval k dokonalosti, hlavně pod dvojce kde byl fakt hroznej. Pro mě minimálně 9/10. Když to postavím vedle těch komerčních kravin od Ubi které nemají ani nápad, ani nic zajímavého a jejich hodnocení klidně bych dal 10/10. Dark souls je prostě jinde pro hráče kteří chtějí víc a chtějí se posouvat někam dál.
-
Líbí se mi, jak se zuby nechty snažíš nesmyslně obhájit, že je vlastně uplně v pořádku a jedno, že ta hra nemá něco, s čím by byla ještě lepší. Typická ironie DS fanboyům vlastní. Už jen ten tonoucí se pokus s 5 metrovým rytířem. Zapomněl sem, že většina potvor ve hře je výrazně menších / větších než hráč. Ne, tohle fakt nezkoušej, nefunguje to.
Možná má DS nejlepší fyziku co se týče akčních RPG, přesto neumí některé věci, které uměly hry před desítkou let i bez HW akcelerace. To je jednoduchý fakt. -
to je nějaký del nebo podobná kreatura, asi škoda slov.