Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc těžký asi nebyl, když jsem ho porazil na druhý pokus. A to jsem DS neumětel.
  • Mě tedy 90% věcí po příchodu do katedrály neuniká, ale každý jsme nějaký *4*
  • Na co cekas? Cd key ti dojde za 5 minut po zaplaceni.
  • Já jsem zkusil jedničku rozjet několikrát, ale vždy mě zničí ta trhající a přeskakující kamera. Nepovedlo se mi ji nastavit tak, aby mi z toho cukání nebylo po chvilce blbě. A ovládání je teda šílenost. Jak koukám ve trojce je to stejné, tudíž vynechám.
  • To Femto:

Dost kvalitní fyzika a její perfektní využití v akčních soubojích měl třeba Dark Messiah :) Není to možná to nejlepší srovnání, hry jsou dost odlišné, ale obě jsou to akční rpg. Takže nad tou fyzikou bych se zase tolik nerozplýval, protože Messiah je poměrně dost starý oproti DS3 *5*
  • Musím říct, že mě GamesPlay bavil (viděl zhruba hodinu, než se vrátili na lehčí, naučené lokace), klidně bych od Pavla mohl sledovat celej průchod DS 3. Neumí to, oceňuju jeho bojovnost a zápal. Humor k mému překvapení taky v pohodě, dost možná za cenu potlačení svobody slova. Nevadí, když je to ku prospěchu věci! DS 3 si nenechám ujít…
  • Grafika škaredá, PC verze zkopírovaná z Xbox, takže vám to píše ať mačkáte tlačítka na Xbox ovladači.

Hned za minutu těžký boss. No tohle asi není hra pro mě, ani zadarmo :D
  • Dark Souls vs. Svět = 3:0...
  • https://www.youtube.com/channel/UCI6keWArpxmfeiuAATv7jZw

Projdi si videa tohoto youtubera, argumentuje důkazy :)
  • už jenom zoufale kopeš kolem sebe jako skoro leklá ryba :) Ty si v té agonii evidentně libuješ.
  • Možnost useknout ruku se zbraní / štítem nebo nohu je nesmyslná věc v HtH combat hře... ty si fakt nevidíš do huby funboyi. *15*
  • podle mě jsi zcela zoufalý a nemáš ani co napsat, jak jsem tě rozložil na šroubky. Tedy pokud si nelibuješ v agonii.
  • Samozřejmě, že v DS je spousta potvor, kde by to šlo, to je fakt a ty tento fakt očividně nezvládáš.

Nezvládáš.

Pokračuj, už se jen bavím... *15*
  • JohnyTheZik
    Rozhodne nejsem jedinej, kdo si mysli, ze soundtrack k DS3 je zatim to nejlepsi, co od From Software vzniklo.. Je to fakt spica, oproti DS2 vyrazne lepsi a oproti jednicce o trochu ;D.. Kazdopadne klobouk dolu
  • Tu hru zná každý, protože zabugovanější combat do té doby nebyl představen. Je sice fajn, že tam fungovaly takové věci, bohužel horší je, že dalších 99 ostatních věcí, které dělají dobrý combat, tam chyběly *15*

Samozřejmě jsi zase potvrdil, že jsi jenom hloupý hater, který si našel jednu nesmyslnou věc a je o tom schopen psát stovky příspěvku naprosto o hovně...

Doufám, že se taky podělíš s námi, co je tvoje oblíbena hra ze současnosti :) Nejlépe nějaké RPG, jestli tam najdeme taky všechny možné vymoženosti.
  • ale jde, nejdriv nevis, kde na tebe, co spadne nebo vyskoci z poza rohu, takze nejdriv se ucis tohle, casem nakonec tuhle pasaz projdes, ale vychlemtas u toho estusky, ktery ti pak chybi u bosse, potud je to jeste celkem v poradku

ale kdyz pak bezis tu samou pasaz xkrat uspesne, abys moh jit na toho bosse, kterej te taky jeste xkrat smazne, tak uz je to nesmysl, opakovat neco, co uz mas nekolikrat uspesne za sebou, to je vetsi peklo jak pouhej backtracking
  • Nejen ruce, ale i nohy, hlava a malé části (zranění bylo viditelné)... ale to bys to musel znát a ne jen slepě obhajovat DS. Pak to působí takhle trapně, když po 10 postech pořád píšeš mimo... *15*
  • Nejde ani tak o to naucit se nejakou pasaz nazpamet ale spis o to naucit se prezit. DS hram prochazi vsechno co by jinde neproslo, caste umirani, opakovani dokola, respawn nepratel, omezeny save, grind atd, proste her kterym tohle v dnesni dobe pohodlnych hracu projde moc neni. Staci se podivat co se deje kolem Falloutu 4 a jeho survival modu kdyz casualum sebrali neomezeny save a fast travel. Save na kazdem kroku a kdekoliv ubira hram napeti a presunuje je smerem k pohodlnemu hrani z chipsama i piveckem.Neomezeny save je vhodny u strategii nebo treba u Minecraftu. Pohodlnost a lenost hracu neustale graduje a za chvili se budou hry hrat stylem ze zaplatite, prijde vam mail o cem hra byla a slecna z EA vam prijede udelat dobre aby jste meli zazitek:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit