Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme Dark Souls III
12.4.2016 | Redakce Games.cz
336 příspěvků
-
Posun v grafice je obrovskej, jestli to nepoznáš tak nevim. Nastavovana kase to je, ale když je dobře uvarena das ji několikrát a nepreji se. Ale faktem je ze ctvrtej dil si uz muzou odpustit, jak koneckonců rikali i samy vyrobci.
-
Dark Souls je jedno z mála akčních RPG, které tu fyziku opravdu využívá. Opravdu není žádné akční RPG, které má lepší fyziku než Dark Souls. Když o nějakém víš, tak nahoď, určitě se rád zasměji.
Samozřejmě třeba do budoucna se dočkáš, že budeš moc useknout pětimetrové rytířovi hlavu. -
Samozřejmě, že to bez kvalitní fyziky a usekávání hlav jde, ale u třetího díly hry, která je založená na soubojích tělo na tělo, v roce 2016, bych čekal trochu víc, než jen repeté.
-
jasně usekávaní končetin je základní herní mechanika, bez které to prostě nejde :))))
Jinak máš tam čas, byly to dvě minuty. -
Tak to byla rychlost. 10 vteřin po mém komentu? Slušná práce. Jo, DS fanatik nikdy nespí. Odsekávání končetin uměl už třeba Severance nebo Die by the Sword před 15 lety (předchůdci DS), ale je mi jasné, že v roce 2016 je to zbytečný nadstandard. *15*
-
odsekávaní končetin? *15* Tomu říkám hezká výtka...
-
Čekal bych nějaký posun v grafice a třeba možnosti odsekávat končetiny, ale tohle vypadá +/- jako předchozí díly. Tak trošku nastavovaná kaše, řekl bych. Ale určitě to tady zase dostane objektivních 10/10. *7*
-
já je tam taky používal, jako v jediné hře a o to mám za sebou Demon Souls, Dark Souls i Bloodborne, ale mě ty boss fighty spíše nebavily, než by byly těžké, bossové měli hodně hp, navíc u toho hrála strašně nudná hudba, takže jsem to chtěl rychle projet.
-
Priserny kecy hlavne ty peterny. *7*
-
Super gamesplay, na kterej jsem jakožto fanda všech souls her napnutě hleděl a velmi mě bavil. Díky za večení rozptýlení, teď už jen napjatě čekám, až mi příjde i třetí díl :D
-
No na jakémsi obstarožním šesti(?)jádru od AMD a GeForce 660 Ti mi to jede velmi příjemně s tím, že mám tak polovinu nastavení na max a polovinu na high, takže super. Akorát po pár hodinách nonstop hraní se mi to čas od času na chvíli zaseká a pak zas v pohodě dál. Naštěstí se mi to eště nestalo v boji. Ale člověk nikdy neví, mě třeba doteďka nejede pořádně x-com 2.
-
supr fotka!!!
-
Fakt nejsi, i když ve trojce zatím k truhlám přistupuju bez bázně a hany, nevěřím že by se mimik objevil tak brzo, ale ja na to jednou dojedu :)
-
sem rád, že hraju na ps4... prej zas pc verze nevyšla... no to už je taková klasická sytuace...
-
Předchozí Dark Souls hry byly 2 :)
-
Doufám že tam nejde ukládat save soubor přes dokumenty jako v 1 to pak ta vaše teorii o těžké hře padá, aspon teda na PC
-
Já jsem asi jedinej komu přišla 2 těžší než 1 *1* . V 1. díle jsem nepoužil pomocníka ani jednou v 2. jsem je použil u většiny.
-
Předchozí byly tři až čtyři hry.
-
Jsem se jednou takhle preventivně překlik a z archdrake róby zbylo rubbish...
-
od sens fotress som kazdu truhlu zo 5 krat prebehol nnejakym greatswordom