Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme Dark Souls III
12.4.2016 | Redakce Games.cz
336 příspěvků
-
v tom samozřejmě souhlasím, že můžou koexistovat různé typy narativů, bohužel zahlcováním hráče mraky textů je vždy na úkor hratelnosti...
-
Tak Path of Exile je aspoň zadarmo a má zajímavý strom schopností, jedno z těch lepších akčních rog
-
tak možná by bylo třeba dát do těch iso RPG aspoň trochu zabavný combat, jelikož PoE ho má neskutečně otravný a možná bych uvítal lepší A.I než má Broken Sword...
Ale to bych chtěl asi moc... -
Honzu Vrobela by jste měli zvát časteji. Má co říct, je ty sympaták. Aspoň někdy do Fight Clubu
-
Jinak herních mechanismů je spousta, takže samozřejmě není třeba se omezovat na jeden styl vyprávění. Tahové, real-time, continuous turn-based, ATB. Naštěstí existuje výběr a nic není objektivně lepší...
-
jo jo, je to nejlepší způsob pro vykládaní příběhu aniž by narušoval gameplay. Naprostý opak čtení nesmyslných popisků v iso hrách, kde vlastně popisují každý prd deseti věty a celé odstavce by se daly shrnout do dvou slov.
-
a co chceš taky pořád vymýšlet nového? Pokud jsou mechaniky kvalitní a prověřené, tak nevidím důvod je nepoužít znovu a znovu, dokud budou na světě lidi, co to budou kupovat a zaplatí se to. Na iso grafice není nic špatného, stejně jako na patnáctém klonu Dark Souls. Spíš je škoda, že se nepokračovalo ve stylu NWN2 nebo Dragon Age, který ten iso styl posouval někam dál. Dnes už jsou to jen samé akční RPG typu Zmijooký.
-
Souhlas s laughterem. Je to 100% nejlepší přístup pro akčnější tempo hry, nicméně není zároveň nejlepší pro kvalitu příběhu. Tvrdit opak by bylo absurdní nelogikou.
-
tak někteří si dokonce platí, aby hráli posté to samé. Tak mě napadá třeba PoE. Posté klišoidní, iso RPG absolutně bez nějakého pokusu o nějaký progress.
-
pro herní mechanismy a zachovaní tempa hry to platí 100%
-
Nezapomeň, že příběh založený na indiciích, příběh, který si musíš sám domýšlet, je důkazem kvalitního díla. Znamená to, že autor odvedl výjmečnou práci. Je veřejně známým faktem, že příběh, kde je vše promyšlené a rozepsané, není dobrým přístupem.
-
", zápletka, rozuzlení a promyšlená struktura děje ano"
To tam samozřejmě je taky *3* -
Včera jsem chvilku hrál a moc mě to zatím nechytlo. Jsem zhulákaný z nejlepší hry poslední doby. Ano, Bloodborne se už asi jen tak opakovat nebude.
Je na čase opustit štíty a vydat se do nějaké dystopie či zpátky do fantastického světa Bloodborne. -
Chtělo by to od FS už něco nového. Po třetí to samé už mě asi bavit nebude.
-
Indicie pro mě příběh nedělají, zápletka, rozuzlení a promyšlená struktura děje ano
-
https://sfx.thelazy.net/games/preset/5431/
škaredá grafika? Příběh ve stylu " udělej si sám"? Jako Fakt? To by jsme mohli použít na Demon Souls, ale první Dark Souls je detektivka, která obsahuje všechny indicie... -
Vis ze nejpodporovanjesi gamepad na PC ma uplne ty samy tlacitka zejo? Asi ne , on cely ten tvuj prispevek smrdi nizsim IQ, jako trolling by to nebylo uplne zly, ale mam dojem ze to myslis vazne:)
-
Odsekávání končetin by hru rozhodně vylepšilo, zvlášť souboje s bossy, vic kočkopavouk v gamesplayi, usekávat mu nohy, navíc by se to do temné atmosféry i hodilo, to musí vidět snad každý, kdo neni fanatik s mozkem velikosti piniového oříšku
-
je fakt ze nastaveni na K+M (na gamepad jsem strasliva lama :( ) zabralo u jednicky tak 10 minut, ale ovlada se mi to opravdu dobre. Asi to konecne doklepnu :)
-
Chjo, zastarlalou grafiku, potvory bez AI, příbėh ve stylu "udělej si sám", to vše bych jim odpustil, ale že za 3 díly nebyli schopni upravit interface tak, aby to vyhovovalo všem platformám, to je lenost a doslova neodpustupitelné