Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme Dark Souls III
12.4.2016 | Redakce Games.cz
336 příspěvků
-
Doporucuju nepoustet na kalkulacce, ty refunde.
-
Koupeno, hráno 13 minut, žádost o refund. Tak mizernej port jsem dlouho nezažil.
-
No já nikdy žádný díl předtím nehrál. Takže jsem úplná DS nula.
Není mi jasné, proč si začátečníci nemohou dát lehčí obtížnost.
Já tomu dal 15 minut a nelíbilo se mi to. Asi ještě zkusím ten zlepšovák grafiky.
Ale tak snad je jasné, že nejsou všechny hry pro všechny. -
Vydat hru pro PC a ani se neobtěžovat upravit popisky pro klávesnici. Je to lenost, drzost nebo lhostejnost?
-
Víš že na PC se hraje většinou s myší a klávesnicí? Asi ne :D
A kolik práce by to asi dalo, aby hra fungovala s klávesnicí a myší jak má? 1 hodinu programátora? -
Hmm musím uznat, že s tím amaterským modem to hned vypadá 10x líp.
Není ale ostuda, že ti co jsou za to placeni to neudělají sami? -
PC a XO to táhne dolů, to je jasné, kdyby to byla pouze PS4 exluzivita, tak to vypadá ještě lépe než Bloodborne...
-
Kazdy predsa vie ze preco to nevyzera ako bloodborne je to tajne vysvetlene v tajnom pribehu hry v tajnych itemoch a je to cele vlastne tajne, a ten pribeh si vysvetlite vlastne sami ako chcete a v tom aj najdete preco to vlastne nevyzera ako bloodborne bol to totiz zamer tvorcov aby sa na to casom tajne prislo. *5* *15*
-
Čistě graficky to není žádná nádhera, ale z hlediska výtvarný stránky nelze než smeknout. Mimochodem, počkej na Irythill of Boreal Valley, tam jsem docela zíral... jednak jsem si nebyl jistej, jestli vůbec hraju Dark Souls, a hlavně to tam vypadá fakt fenomenálně =).
-
Fanboyi DS ti vzdy rychlo vysvetlia, ze usekavanie koncatin, zranenie ci fungujuci kolizny system medzi nepriatelmi je vlastne velmi zla vec ktora uplne nici hratelnost, to si si uz mohol zvyknut ;-)
-
PC port tradičně na prd. Nastavení kláves také a o kameře raději mlčet. Navíc to je hnusnější jak Bloodborne a protože to je novější, tak to mohlo vypadat lépe nebo stejně dobře.
*6* -
asi ti lehce unikla moje pointa
pokud teda mam hrat tvoji hru a zabejvat se bossem, tak to zbytecny behani je asi stejne prinosny, jako by bossove po zabiti nemizeli, jen bys tudy prosel dal a kdykoliv bys musel projit danym bodem, byl by tam zas, taky jenom pruda
mohli by treba zkusit nejakej kompromis, napriklad po projiti cesty bez napiti, by se to nejak vycistilo nebo aspon zredukovalo (zustala by vyzva a odpadlo by trubcovity behani) -
Kruci, nejede mi video ani na stránkách ani na youtube. *9*
-
Já to zkoušel i na gamepadu a tam ovládání bylo víceméně ok, ale kamera i na nejpomalejší sebou hrozně cuká. Pořád lítá vlevo vpravo a to stačí udělat krok. Místo mínusu by jste mohli napsat, jestli tam není nějaký lock na kameru za zády postavy nebo zvrchu, který jsem přehlédl? Ikdyž jsem locknul potvoru, tak kamera pořád líta chvilku je za zády chvilku vlevo pak zas vpravo a jít po schodech je vyloženě na poblití. Horší jsem už zažil jen v AvP za aliena, ale ten lítal po zdech i stropě, tak se to dalo pochopit. *1*
-
Vy jste teda gramatická pasata *12*
-
podle mě je ti spíš daemon
-
to jo, v nejlepším je třeba přestat, pokud je skutečně DS3 poslendím dílem série a odolaj vábení chechtáků, maj můj respekt, jestli ne, bude z toho Call of Duty mezi Dark Souls hrama
-
Vzhledem k tomu, že máš problém se 3. pádem v českém jazyce, tak si dovolím pochybovat o tom, že bys byl nějaký odborník na katedrály.
-
měl jsem samozřejmě trollíku na mysli hry jako ICO či SotC, které inspirovali Dark Souls velmi výrazně. Ale co ti budu povídat...
-
Na tom něco bude, Pacman, Tetris, Šachy nebo různé karetní hry jsou esencí hratelnosti, protože nic jiného ani neobsahují