Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme Dark Souls III
12.4.2016 | Redakce Games.cz
336 příspěvků
-
No já tam teda párkrát shořel, ne že ne =D.
-
Pavle chybi ti elementarni skill pro hrani souls her. uz minule jsi zabil celej gamesplay tim ze sis po kazdy smrti sel do majuly ke kovari opravit prsten kterej zachranuje souly misto toho abys je jako spravnej gamer ziskal zpatky a ted to zase hrajes jak moje babicka kdyz schazi zamrzly schody a jdes padesatkrat pres rytire kteryho nemuzes sejmout stylem naagruju pavouky ze zdi lukem na dalku a pockam az prijdou. jestlis dohral predchozi dily tak bych nechtel videt ty muka.
-
Me treba gamepad ani nefunguje, nevim proc?První dl sem na něm dohrál, ale už sem si aj zvykl na klavesu....
-
nevim, hraju na PC všechny DS i trojku a jede / hraje se mi to dobře... chce to jen trochu slušnej komp... gamepad, který bytostně nenávidim, ale díky DSku jsem si na nej dost zvyknul, a když člověk neni uplně gramlavej, tak je to parádní záležitost...
-
hra je to dobrá, resp. je to dobrá celá série... ale fanatický fanoušky DSka, který mají potřebu kritizovat každou hru která neni DS rád taky nemám...
každopádně tentokrát mi přišla diskuze relativně v pohodě, takže tvůj koment mi nepřijde na místě... -
Japonci a ta jejich temnota může být opravdu tíživá jako prase. Nedávno jsem dokoukal Shigurui a pak dočetl mangu a musím říct, že nic temnějšího jsem dlouho neviděl. Postavami to trošku připomíná Berserka a musím říct, že Irako mě dostal, vážně fantastická postava *14*
-
Mně spíš šokuje, že se někdo zaseknul na drakovi na mostě, než ho napadlo, draka oběhnout :-)
-
Každý to má jinak, já mám třeba za 10 hodin dole 4 bosse. A rozhodne to nejsou nejak velke sragory. Taky mam v predchozich hrach tak 200 hodin a davaji zabrat :)
-
Ale tak třeba nekecá, třeba je jenom dobrej =). Já mám dole 9 bossů a ehm ehm 25 hodin.
-
A pak budou nadávat, že to na PC nikdo nekupuje?
-
co teprve Kos, Luďa či moje oblíbená pavoučníce v tom posraným dungeonu. Božinku, to bylo pokusů...
-
Vzdycky kdyz ctu diskuzi k ds mam chut spachat herni samovrazdu. Tolik fanboju k tak blbe hre se jen tak nevidi ;)
-
Ve skutečnosti jich bylo možná i 7, počítat trofeje ti teď nebudu. Klidne si najdi můj ps profil, Coltaine_lives ale vyspoilujes si jména bossů. Každopádně co se týče obtížnosti, Bloodborne byl těžší. Dny kdy jsem umíral porad dokola na Romovi už nic asi neprebije.
-
GTX970 je proti PS4 atomovka...
-
Zachvili z toho bude takovej COD. Kazde 2 roky novy DS. Minimum inovaci, ani ty nejmarkatnejsi chyby neodstranili a pridali navrch par novych. To problikavani textur je neskutecne. Ale vetrnikum to proste staci.
-
nemuzes verit vsemu co lidi pisou, zabil dva bosse pak nejaky 4 tezsi potvory a mysli si ze zabil 6 bossu, nebo keca, nebo nekeca, kdo vi, koho to zajima :)
-
Srágory bych je nenazval, spíš mám stovky hodin nahráno ze všech Dark Souls a obvzláště Bloodborne (platinum), takže se tím docela prosekávám. Doopravdy co jsem se zasekl tak bylo jenom na jednom, ale ten mi dal fakt zabrat, dal jsem ho asi potřicáté a na konci mi bušila pumpa jako prase :) Paráda. Hodně mi tenhle díl připomíná Demon Souls, podobná atmosféra, akorát má svižnější combat. Jsem rád že se poučili z Bloodborne a už to není slimáčina jako Dark Souls 2, naopak občas je člověk fakt akrobat protože moby jsou hyperagresivní. Já jsem naprosto spokojený, vše co jsem od toho očekával tam je. A kecy kolem grafiky? Některý ty lokace jsou naprosto dechberoucí. U mě TOP.
-
... nemôžem len súhlasiť. DS3 je fakt vyšperkovaný. Ako som bol s 2-kou sklamaný tak to teraz chlapi dali do poriadku. O nejaký level je trojka ľahšia ale o to viac atmosférickejšia. ;)
-
za 10 hodin 6 bossů? To jsou ti bosové takové srágory? V DS1 bys na první hraní 6 bosů za 10 hodin nedal. Dáš první 2 (asylum demon, taurus demon), pak se zasekneš na drakovi na mostě než tě napadne ho oběhnout, pak se zasekneš na capra demonovi (hodně tuhý boss díky malému prostoru k boji) a nejspíš už jsi někde 15-ti hodin
-
Nahráno cca 10 hodin na PS4, bez jedniného problému. Naprostá spokojenost. Skloubili vše co jsem měl rád z předchozích dílů série a vznikl dokonalý mix. Nemůžu se dočkat až si zahraju dál, cca 6 bossů dole. Praise the sun!