Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme Dark Souls III
12.4.2016 | Redakce Games.cz
336 příspěvků
-
Hrál to jako lama. Hlavně, že v podcastech dělal vždycky ramena jaký mám v DS hrách skill.
-
to Flash: Doufám, že to byl vtip, protože jinak jsi mimo spíš ty :D
-
srovnání pokulhává, COD přináší s každým novým dílem aspoň nějaké drobné změny a vylepšení *1*
-
To me vzdycky rozesmeje takovehle komentare. Jakoby tomu cloveku chybela polovina mozku. Docela by me zajimalo, jak se to vubec muze stat a jak takova existence muze vubec pokracovat.
-
Zapoj Xone ovladač do PC nechápu problém. Nevim proč kupovat nejhorší verzi za víc peněz na Xone když jí mužeš mít na PC.
Port je to pořádnej, já nemám absolutně žádnej problém, jen klávesnice a myš prostě neni optiální na hraní těhle her, takže nevidim důvod proč se s ní nějak víc zaobejvat.
Gamepad na Xone stojí 1200, ale to spousta omezenců neni schopná akceptovat, protože klavesnice a myš je prostě na všechno nejlepší... bože tyhle dem*nti co jsou přilepení ke klavesnici a nikdy nic jineho do ruky nevemou mě opravdu unavujou. Omezenosti zdar! -
Hozna Vrobel je v pohodě! Sice možná trochu naivní, na druhou stranu v této zemi to není pořádku, když nám vládne slovenský komunista a ožralý komunista z Vysočiny. Takže je dobře, že se někdo snaží na to upozornit.
-
Parry
-
A nebo něco užitečného, co se ti bude v životě hodit. *4*
-
V gamesplay byl těžce nad věcí
-
Nauč se parry.
-
Má tam být mně místo mě? Tak to je rozhodně pádný argument, proč bych nemohl rozumět gotické architektuře *1*
-
Souhlas. Maria je skvělá. Navíc po těch vodních pokusech jsem čekal nějakou zrůdu a nakonec zajímavý charakter.
-
Nejsem si vědom chyby, jak to má být správně? A co mají katedrály společného s jazykem?
-
Jj, v roce 2016 ostuda, při tom to nebude nic extra složitého, detekovat jaký má hráč připojený ovladač a tomu přizpůsobit hinty na obrazovce
-
Ja by som sa chcel opýtať, že či v hre Warrior trieda je jediná, ktorá má štít, ktorý kryje 100 % z útokov? Lebo ja som si na začiatku vybral Mercenary, štít kryje len 75 % či koľko a bolo to otrasné zaň hrať.. potom som si radšej dal Warriora a to čo mi trvalo prejsť za Mercenary 2 hodiny, tak za Warriora to trvalo 18 minút..
-
hraje si i Jan "refugeeswelcome" Vrobel ? ten člověk co byl nějdřív nácek, pak metalista, raper, pankáč a teď levicový politický aktivista? přerostlé dítě nic víc..
-
Tak DLC to zvedlo na úplně nový level . Kos byl fakt prasarna a ludwig s marií jsou pro mě co se atmosféry a zážitků nejlepší bossové co jsem kdy zažil. Když poprvé Ludwig přešel do druhé fáze a zacla hrát ta hudba tak mi upadla čelist a dodnes ji hledám :D soundtrack něco neuveritelneho
-
Hraje tak, jak ho to baví, pánové.
Kušujte se "skillem". -
beckastab/parry alebo ho obehnut ich nenapadlo asi. obaja vyzerali ze hraju svoju prvu souls hru
-
Diskuze k DS relativně v pohodě. A to se stává jednou, maximálně dvakrát za deset let. *1*