Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To byl jen takový pohled do minulosti na hru, která je na ovládání trošku složitější a přitom ti nikdo nedoporučuje abys ji hrál na gamepadu.
  • Je to DEMON'S SOULS..idiotii :)
  • Zobrazovat to cim to ovladam by mal byt elementarny zaklad, nieco tak jednoduche nezvladnut uz 3ti krat, je cista neschopnost.
  • Draken69CZ
    Co znamená " na které se jezdí na 2,7 mmrat" a "profesiálního gamepadu"? Jinak klasika WASD EF shift a space, nevím co víc by jsi potřeboval.
  • blabol
  • Myslíš tím, že jsi to dohrál na klávesnici a myší na které se jezdí na 2,7 mmrat s 20ti nabindovanýmy klávesami, místo profesiálního gamepadu? Ano to chápu, já také patřím k těm komu tolik kláves nečiní problém :D
  • Promiň medvídku, ale proč jsi si tu hru vlastně kupoval?. Opravdu ti nerozumím. Kutalející mrtvoly jsou skoro trademarkem tohoto brandu a byl bych naštvaný kdyby tam nebyly. A prostě Souls je komplikovaná série, hraju jí na PC, v prepare to die jsem si musel hru ošetřit fixy, ve dvojce zase přebindovat klávesy. Všechno obnášelo čas a i velkou míru nasranosti. To je Dark Souls... Ztracenej čas a prasklá cévka. Pokud jsi ochotný učit se toto bojové umění, které rád nazývám Frustrace-Fu, pak dostaneš od hry neskutečný zážitek. Pokud ti to vadí, tak znovu musím zopakovat: Proč jsis to kupoval? Ta série existuje kolik? Osm let? Vyšli o ní stohy popsaných papírů, proč jsi se neinformoval? Proč jsi kupoval zajíce v pytli? Ale hlavně proč se tu teď ztrapňuješ?
  • Co to plácáš? Hrál jsem to dnes 1h30min na 4 roky starém pc, nastavení 1920*1080, vše high a jede to krásně. FPS jsem neměřil, ale je to plynulé a hraje se to parádně. Je to první DS hra kterou hraju a nevadí mi ani m+k. U prvního "bosse" sice trvalo než jsem se do toho odostal, ale je..to půjde. *1*
  • Draken69CZ
    Dark Souls I a II jsem dohrál na K+M stačil nějaký fix nebo pomocný prográmek a není problém.
  • Co to? zajimavy je ze me všechny DS hry bezi na PC uplne v pohode. DS3 taky. mam jen 7xx radu geforce a na max detaily 40-60 fps bez jediného padu nebo zaseku. To ze si hra nerozumi s nejakym pocitacem jeste neznamena ze to je prasarna. Když se clovek podiva na steam tak vidi ze to hraje přes 100 000 lidi, tak bych fakt spis hledal problém jinde. A jinak kazdej rozumnej clovek si na hrani DS koupi xbox gamepad, ale když chce bejt někdo mermoci masochista a sudla na K+M tak mu není pomoci.
  • Torment má mít turn-based combat, tak uvidíme. *3*
  • JohnyTheZik
    Grafika ciste takova je lepsi v DS3, stylizace a s ni spojeny vizualy se ti muzou zdat lepsi, celkem chapu :)..
    Ale grafika na PC DS3 je rozhodne dal nez v bloodborne na ps)
  • Tak ten byl dobrej. 5/5.
  • Očividně si nikdy nevyvíjel software. Zlaté pravidlo = vždy se předpokládá, že zákazník je debyl, jinak u zákazníka pohoříš.
  • Všechny DS jsou na PC totální prasárna, kterou neměli nikdy dělat. Prostě na PC kašlou.
  • medvidek88
    Já mam k PC X360 gamepad, dokonce vlastním i XONE, takže kdyby rovnou na steamu místo ikony "Plná pordpora ovladače" dali ikonu "Žádná podpora klávesnice" tak si to člověk koupí na XBOX rovnou. Ale tak trošku jsem očekával, že v roce 2016 prostě udělaj pořádnej port pro PC.
  • Draken69CZ
    Njn s takovou ožužlanou grafikou se nediv.
  • už pro DS1 platilo, že bez gamepadu je to nehratelné. Prostě si kup gamepad za 300 Kč, zapoj ho do USB a můžeš hrát.
  • hlupák, ignorant nebo prostě debyl tohle bude hrát na K+M?
  • medvidek88
    i7, 16GB RAM, GTX970. Co má společného výkon s naprosto neodladěným portem. Aby vývojáři neobtěžovali menu předělat pro možnost ovládání klávesnicí (popisky pro tlačítka gamepadu) nemožnost zavřít nabífku ESC apod. Dále když přeběhnu přes mrtvolu, tak se kutálí po celé mapě, konzolové otáčení a práce s kamerou je taky na pěst.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit