Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme Dark Souls III
12.4.2016 | Redakce Games.cz
336 příspěvků
-
Nevydržel jsem, a včera před půlnocí jsem si DS3 koupil, ačkoli nemají krabicovku. No a pak jsem šel spát, dneska jsem po práci celý den maloval a teď jedu nakupovat dveře do Obi :-) Takže jsem nadrženej a na hru se podívám tak možná v deset v noci .
-
-
tak ses nadrzenej nebo chces hrat hru? Jinak diky za info ze jsi byl v OBI to se jen tak nevidi, slusna práce:)
-
-
hraje si i Jan "refugeeswelcome" Vrobel ? ten člověk co byl nějdřív nácek, pak metalista, raper, pankáč a teď levicový politický aktivista? přerostlé dítě nic víc..
-
-
Hozna Vrobel je v pohodě! Sice možná trochu naivní, na druhou stranu v této zemi to není pořádku, když nám vládne slovenský komunista a ožralý komunista z Vysočiny. Takže je dobře, že se někdo snaží na to upozornit.
-
-
Vládnou tu samí komunisti a navíc jsme součástí sovětského svazu, který má jen jiný název.
-
Co je demokracie Ti nevoni?
-
-
mně nevoní třeba tvoje retardované příspěvky, a že jich je.
-
-
No tak to mas smulu, nerde. O tom demokracie je - o svobode slova a o nadvlade vetsiny. A jaka je vetsina, takova je vlada a prezident. A pokud se Ti to nelibi, tak a) se muzes odsud odjebat treba do Severni Koreje b) drzet hubu c) udelat dark kotoul ze skaly rovnou na tu svoji vymatlanou hlavicku.
-
-
můj milý kokkkote. Demokracie je o svobodě projevu, bohužel ta dostala pořádně na frak v posledních dnes. Policie se tu chovala jako za totalitního státu a to vše jenom kvůli naprosté servilitě vůči komunistické Číně. Takže oháněním se demokracií na můj příspěvek, může jenom kokkkot nejvyššího kalibru.
Jinak oslovení nerd je pěkné, bohužel u tebe je to sraní do úst a ironie lvl999, jelikož to píše fanboy Witchera 3, což je nejvíce nerdy hra historie...
-
-
-
-
-
V gamesplay byl těžce nad věcí
-
-
Bude i recenze?
-
-
Nebude.
-
a na co ? aj tak kazdy kto nie je mental a vie ocenit kvalitne hry tam necha tych 100hodin aj bez recenzie
-
Ne!
-
-
Já jsem zkusil jedničku rozjet několikrát, ale vždy mě zničí ta trhající a přeskakující kamera. Nepovedlo se mi ji nastavit tak, aby mi z toho cukání nebylo po chvilce blbě. A ovládání je teda šílenost. Jak koukám ve trojce je to stejné, tudíž vynechám.
-
-
je fakt ze nastaveni na K+M (na gamepad jsem strasliva lama :( ) zabralo u jednicky tak 10 minut, ale ovlada se mi to opravdu dobre. Asi to konecne doklepnu :)
-
-
Já to zkoušel i na gamepadu a tam ovládání bylo víceméně ok, ale kamera i na nejpomalejší sebou hrozně cuká. Pořád lítá vlevo vpravo a to stačí udělat krok. Místo mínusu by jste mohli napsat, jestli tam není nějaký lock na kameru za zády postavy nebo zvrchu, který jsem přehlédl? Ikdyž jsem locknul potvoru, tak kamera pořád líta chvilku je za zády chvilku vlevo pak zas vpravo a jít po schodech je vyloženě na poblití. Horší jsem už zažil jen v AvP za aliena, ale ten lítal po zdech i stropě, tak se to dalo pochopit. *1*
-
-
-
Vzdycky kdyz ctu diskuzi k ds mam chut spachat herni samovrazdu. Tolik fanboju k tak blbe hre se jen tak nevidi ;)
-
-
hra je to dobrá, resp. je to dobrá celá série... ale fanatický fanoušky DSka, který mají potřebu kritizovat každou hru která neni DS rád taky nemám...
každopádně tentokrát mi přišla diskuze relativně v pohodě, takže tvůj koment mi nepřijde na místě... -
-
Diskuze k DS relativně v pohodě. A to se stává jednou, maximálně dvakrát za deset let. *1*
-
-
-
Nevíte, zda se chystá i mobilní verze pro ios nebo android?
-
Priserny kecy hlavne ty peterny. *7*
-
Na čem posvištíte? Protože podle Steamu (recenzí cca 50% z negativních) to padá, seká se, FPS lítaj jak nadržená šestnáctka na ocasu atd. Jen aby přenos nebyl směsicí zapínání a vypínání hry *4*
-
-
No na jakémsi obstarožním šesti(?)jádru od AMD a GeForce 660 Ti mi to jede velmi příjemně s tím, že mám tak polovinu nastavení na max a polovinu na high, takže super. Akorát po pár hodinách nonstop hraní se mi to čas od času na chvíli zaseká a pak zas v pohodě dál. Naštěstí se mi to eště nestalo v boji. Ale člověk nikdy neví, mě třeba doteďka nejede pořádně x-com 2.
-
Bugy, lagy, sekání a padání jsou tam schválně, jsou to features, co mají hru udělat ještě víc hardcore a víc dark. Vyladěné hry jsou pro casualy.
-
-
jj napriklad AC a novej fallout *3*
-
Hmm.me to bezi v pohode, ale plno lidem ne..opatrnost na miste.
-
-
-
Doufám že tam nejde ukládat save soubor přes dokumenty jako v 1 to pak ta vaše teorii o těžké hře padá, aspon teda na PC