Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme Dark Souls III
12.4.2016 | Redakce Games.cz
336 příspěvků
-
ne, nemoze si dat stit na toho knighta. radsej 50x krat zomrie a bude okolo neho stakat jak deb1l a p1chat ho priborovym nozikom do shieldu
-
jsem zvědavý, jestli přitvrdili s obtížností, nebo ustoupili casuarům
-
-
Pro mě je to třeba prozatím těžší než předchozí 2 díly.
-
-
Předchozí byly tři až čtyři hry.
-
-
Předchozí Dark Souls hry byly 2 :)
-
-
-
neustupili ani trochu. neboj sa:D
-
U Watchers of Abyss sem zahodil ovladač. Dvakrát.
-
-
Největší h*vado je Nameless King, jen se těš.
-
Jenom 2x? Ty seš fakt casual...GIT GUD a PRAISE THE SUN!
-
-
double post
-
praise the sun už se, zdá se, nenosí, dneska jede
"could this be a woman? or could this be a crab?"
je to tam všude po zemi *1*
-
-
ja som ich dal na prvy krat:D zatial ma vytaca iba dancer of boreal valley:D
-
-
Jo? Já teda jedu heavy great axe, s tím sem vždycky vypnul ty první frajery na dvě rány, ale pak mě strašně ponížil ten ohnivej, protože se mi prostě NEDAŘILO do těch půlvteřinovejch oken v movesetu nacpat úder.
-
-
no takto. ja hram za warriora a ako zbran pouzivam Greta Machete + dragon crest shield. ale pri abyss watcher som zhodil zo seba armor. resp nechal som si iba nohavice, helmu a rukavice aby som mohol robit ten rychly "roll".
-
-
No tak sem asi fakt levej =)). Jedu taky wara, s great axe teda, ale to je s machete prašť jak uhoď, přesně jsem to taky tak udělal - šel jsem na ně bez gatí a helmy, abych se nekutálel jak bortící se ledovec... a stejně jsem měl fakt problém uhejbat tomu strašnýmu spamu útoků a ještě do toho nacpat sem tam nějakou ránu. Nakonec to teda padlo, ale vynervovalo mě to slušně =)).
-
-
-
-
-
Podle ohlasů je to brutálnější než 1. díl. Takže se neopakuje II. díl.
-
-
Já jsem asi jedinej komu přišla 2 těžší než 1 *1* . V 1. díle jsem nepoužil pomocníka ani jednou v 2. jsem je použil u většiny.
-
-
Také mi přišla dvojka nejtěžší :)
-
já je tam taky používal, jako v jediné hře a o to mám za sebou Demon Souls, Dark Souls i Bloodborne, ale mě ty boss fighty spíše nebavily, než by byly těžké, bossové měli hodně hp, navíc u toho hrála strašně nudná hudba, takže jsem to chtěl rychle projet.
-
-
naopak. trojka je dle ohlasů nejednodušší zatím. Nemůžu potvrdit, Originálky. cz to dostanou až ve středu.
-
-
Je to snad ten nejtěžší díl z celé série
-
-
to už jsem slyšel tolikrát, že mě to nechává chladným. Naposledy mě docela překvapil Kos, Ludwig. Pokud by bylo pár bossů na úrovni Kose či Ludwiga byl bych rád...
-
-
No já jsem se teď bavil u fuhreru vedle na fóru a začátek je nejjednodušší, ale pak začíná totální peklo.
-
-
presne tak. Nenechte se tim zmast druhej boss je totalni peklo
-
-
Mi povídej snad to stihnou poslat abych to v pátek měl doma.
-
-
slyšel jsi už nekdy o steamu? tam to maj hnedka v den vydani
-
-
jo ale tak o 300 dráž než jinde,za to si radši dám dobrej oběd
-
-
Tam jsem přestal kupovat od té doby, co nejsou schopni to dodat v den vydání...
-
-
Já tam kupuji prvně nějak jsem se nemohl rozhoupat a pak už to jinde neměli.
-
-
mně psali, že ve středu budou mít PS4 verzi, peníze jsem jim už poslal, takž snad taky do pátku se dočkám.
-
-
-
-
tak třeba si najde každý to své jako v Bloodborne, tam to bylo hezky různorodé.
-
-
Koupeno, hráno 13 minut, žádost o refund. Tak mizernej port jsem dlouho nezažil.
-
-
Co to plácáš? Hrál jsem to dnes 1h30min na 4 roky starém pc, nastavení 1920*1080, vše high a jede to krásně. FPS jsem neměřil, ale je to plynulé a hraje se to parádně. Je to první DS hra kterou hraju a nevadí mi ani m+k. U prvního "bosse" sice trvalo než jsem se do toho odostal, ale je..to půjde. *1*
-
Co to? zajimavy je ze me všechny DS hry bezi na PC uplne v pohode. DS3 taky. mam jen 7xx radu geforce a na max detaily 40-60 fps bez jediného padu nebo zaseku. To ze si hra nerozumi s nejakym pocitacem jeste neznamena ze to je prasarna. Když se clovek podiva na steam tak vidi ze to hraje přes 100 000 lidi, tak bych fakt spis hledal problém jinde. A jinak kazdej rozumnej clovek si na hrani DS koupi xbox gamepad, ale když chce bejt někdo mermoci masochista a sudla na K+M tak mu není pomoci.
-
-
Dark Souls I a II jsem dohrál na K+M stačil nějaký fix nebo pomocný prográmek a není problém.
-
-
Myslíš tím, že jsi to dohrál na klávesnici a myší na které se jezdí na 2,7 mmrat s 20ti nabindovanýmy klávesami, místo profesiálního gamepadu? Ano to chápu, já také patřím k těm komu tolik kláves nečiní problém :D
-
-
Co znamená " na které se jezdí na 2,7 mmrat" a "profesiálního gamepadu"? Jinak klasika WASD EF shift a space, nevím co víc by jsi potřeboval.
-
-
To je takový slang bláznů, co hrají excelové tabulky jménem World of Warcraft ;)
-
To byl jen takový pohled do minulosti na hru, která je na ovládání trošku složitější a přitom ti nikdo nedoporučuje abys ji hrál na gamepadu.
-
-
-
-
-
Všechny DS jsou na PC totální prasárna, kterou neměli nikdy dělat. Prostě na PC kašlou.
-
-
nevim, hraju na PC všechny DS i trojku a jede / hraje se mi to dobře... chce to jen trochu slušnej komp... gamepad, který bytostně nenávidim, ale díky DSku jsem si na nej dost zvyknul, a když člověk neni uplně gramlavej, tak je to parádní záležitost...
-
-
Doporucuju nepoustet na kalkulacce, ty refunde.
-
-
i7, 16GB RAM, GTX970. Co má společného výkon s naprosto neodladěným portem. Aby vývojáři neobtěžovali menu předělat pro možnost ovládání klávesnicí (popisky pro tlačítka gamepadu) nemožnost zavřít nabífku ESC apod. Dále když přeběhnu přes mrtvolu, tak se kutálí po celé mapě, konzolové otáčení a práce s kamerou je taky na pěst.
-
-
Njn s takovou ožužlanou grafikou se nediv.
-
už pro DS1 platilo, že bez gamepadu je to nehratelné. Prostě si kup gamepad za 300 Kč, zapoj ho do USB a můžeš hrát.
-
-
Me treba gamepad ani nefunguje, nevim proc?První dl sem na něm dohrál, ale už sem si aj zvykl na klavesu....
-
-
protože ... nevim jestli hry ... nebo windowsy jsou teď tak udělaný, že podporujou jen X360 gamepad, pokudchceš hrát na obyč gamepadu tak musíš do každý hry ládovat X360cemu ... emulátor Xboxovýho gamepadu.
-
-
blabol
-
Já mam k PC X360 gamepad, dokonce vlastním i XONE, takže kdyby rovnou na steamu místo ikony "Plná pordpora ovladače" dali ikonu "Žádná podpora klávesnice" tak si to člověk koupí na XBOX rovnou. Ale tak trošku jsem očekával, že v roce 2016 prostě udělaj pořádnej port pro PC.
-
-
K+M je primární ovladač k PC, gamepad je primární ovladač ke konzoli, vydat na konzoli hru co jde ovládat jen na K+M je blbost, vydat na PC hru co jde ovládat jen na gamepadu je stejná blbost, to snad chápe i největší tupec. Navíc my, pokročilí pc uživatelé, jsme si tak nějak zvykli, že si můžeš ovladač dle preferencí zvolit, hrát na čem ti vyhovuje, chápu, že konzole ještě tak daleko nejsou, ostatně co čekat od platformy, kde ti polovina her ani nedovolí si konfigurovat ovládání, snad to konzole do pár generací taky doženou
-
Zapoj Xone ovladač do PC nechápu problém. Nevim proč kupovat nejhorší verzi za víc peněz na Xone když jí mužeš mít na PC.
Port je to pořádnej, já nemám absolutně žádnej problém, jen klávesnice a myš prostě neni optiální na hraní těhle her, takže nevidim důvod proč se s ní nějak víc zaobejvat.
Gamepad na Xone stojí 1200, ale to spousta omezenců neni schopná akceptovat, protože klavesnice a myš je prostě na všechno nejlepší... bože tyhle dem*nti co jsou přilepení ke klavesnici a nikdy nic jineho do ruky nevemou mě opravdu unavujou. Omezenosti zdar! -
GTX970 je proti PS4 atomovka...
-
Promiň medvídku, ale proč jsi si tu hru vlastně kupoval?. Opravdu ti nerozumím. Kutalející mrtvoly jsou skoro trademarkem tohoto brandu a byl bych naštvaný kdyby tam nebyly. A prostě Souls je komplikovaná série, hraju jí na PC, v prepare to die jsem si musel hru ošetřit fixy, ve dvojce zase přebindovat klávesy. Všechno obnášelo čas a i velkou míru nasranosti. To je Dark Souls... Ztracenej čas a prasklá cévka. Pokud jsi ochotný učit se toto bojové umění, které rád nazývám Frustrace-Fu, pak dostaneš od hry neskutečný zážitek. Pokud ti to vadí, tak znovu musím zopakovat: Proč jsis to kupoval? Ta série existuje kolik? Osm let? Vyšli o ní stohy popsaných papírů, proč jsi se neinformoval? Proč jsi kupoval zajíce v pytli? Ale hlavně proč se tu teď ztrapňuješ?
-
-
-
-
-
-
Kruci, nejede mi video ani na stránkách ani na youtube. *9*
-
V te hre jde o to prochazet jednu malickou lokaci 100 krat a natahnout tak herni dobu na 50 hodin?
Grafika a doskakujici a proapdavajici textury to je na rok 2016 sila
Ani jedno Dark Souls se nehral a vim proc, ej to strasne umela nastavovana kasicka, nechapu oblibu tehle serie a pro me zustava hra nepochopena.¨
Navic po treti furt stejnym, ale hejt jako u FC4 se nekona, procpak?
A jako bonus levicak Vrobel, no neber to *1* -
-
Když vezmu v potaz že to je jejich třetí hra/port na PC tak je to vedle produkce Ubisoftu a Bethesdy vybroušený diamant, jinak "hru nechápu a nehrál jsem ji dávám 85% " *15*
-
-
To je omyl, není to jejich treti port na pc ale ctvrty. Jejich první hra co delali i na PC byl Ninja Blade, ale ono me neprekvapuje ze to nikdo nevi, na ostatni hry od From se rado zapomina a každý se tvari ze existuje jen Souls serie. (armored core, kings field, tenchu atd)
-
-
Já stejně žasnu nad koncentrací debilů na těchto stránkách. To musí být světový rekord...
-
-
S tebou už se k němu blížíme, pozvi ještě pár kámošů a dáme to! *3*
-
-
stěr jak ze školky...
-
-
Dík! Děcka ve školce sou ve stírání fakt dobrý *3*
-
-
-
-
Heleď, ještě jsi zapomněl napsat, že to má konzoloidní hratelnost, jak jste se s LV ve vaně domluvili.
-
-
tu mají přece rádi ne? Dyť mastí pérko nad Tomb Raiderem :)
-
-
-
Japonci a ta jejich temnota může být opravdu tíživá jako prase. Nedávno jsem dokoukal Shigurui a pak dočetl mangu a musím říct, že nic temnějšího jsem dlouho neviděl. Postavami to trošku připomíná Berserka a musím říct, že Irako mě dostal, vážně fantastická postava *14*
-
Chtělo by to od FS už něco nového. Po třetí to samé už mě asi bavit nebude.
-
-
tak někteří si dokonce platí, aby hráli posté to samé. Tak mě napadá třeba PoE. Posté klišoidní, iso RPG absolutně bez nějakého pokusu o nějaký progress.
-
-
Tak Path of Exile je aspoň zadarmo a má zajímavý strom schopností, jedno z těch lepších akčních rog
-
-
bavím se o Pillars...
Path of Exile jsem nehrál ani neplánuji... -
-
No, bavíme se tu o akčních rpg, Pillars je spíš klasický izo rpg, zato Path of Exile je klasický akční rpg jako Diablo, Titan Quest nebo Dark Souls
-
-
to jo, v nejlepším je třeba přestat, pokud je skutečně DS3 poslendím dílem série a odolaj vábení chechtáků, maj můj respekt, jestli ne, bude z toho Call of Duty mezi Dark Souls hrama
-
já sem se nebavil o RPG/akčním RPG, bavil jsem o tom, že poptávku dělají fans. Pokud jsou Souls hry úspěšné, tak to prostě na tu trilogii stačí. To samé iso PoE. Žádné novinky. V podstatě more of the same a pořád je to +- dobrá hra.
Snad Jardové chápete... -
Dark Souls s diablovkama nemá společného skoro nic. Je to spíš akční plošinovka s prvky RPG a adventury
-
To je v pořádku, on si plete RPG a akční RPG a ještě navíc v nich srovnává mechaniky combatu... *15*
-
-
-
-
a co chceš taky pořád vymýšlet nového? Pokud jsou mechaniky kvalitní a prověřené, tak nevidím důvod je nepoužít znovu a znovu, dokud budou na světě lidi, co to budou kupovat a zaplatí se to. Na iso grafice není nic špatného, stejně jako na patnáctém klonu Dark Souls. Spíš je škoda, že se nepokračovalo ve stylu NWN2 nebo Dragon Age, který ten iso styl posouval někam dál. Dnes už jsou to jen samé akční RPG typu Zmijooký.
-
-
tak možná by bylo třeba dát do těch iso RPG aspoň trochu zabavný combat, jelikož PoE ho má neskutečně otravný a možná bych uvítal lepší A.I než má Broken Sword...
Ale to bych chtěl asi moc... -
-
souhlasím že Combat je nejslabší stránkou PoE. Mnohem lepší combat měl Divinity Original Sin nebo Underrail. Zkombinovat silné stránky z PoE a D:OS a vznikla by z toho velmi dobrá iso hra.
-
-
Torment má mít turn-based combat, tak uvidíme. *3*
-
-
-
-
-
-
Včera jsem chvilku hrál a moc mě to zatím nechytlo. Jsem zhulákaný z nejlepší hry poslední doby. Ano, Bloodborne se už asi jen tak opakovat nebude.
Je na čase opustit štíty a vydat se do nějaké dystopie či zpátky do fantastického světa Bloodborne. -
-
technicky vzato je bloodborne dark souls, potažmo deamon souls, v jiném prostředí...
-
-
Bloodborne je daleko více frenetický s agresivní, adrenalinovou hratelností. Mně se sice Dark Souls líbilo, ale až Bloodborne mě dostal do kolen.
Zatím i atmosféra a grafika je dle mého lepší v Bloodborne. Ale hrál jsem chvilku po práci, takže nebudu soudit celou hru. -
-
Grafika ciste takova je lepsi v DS3, stylizace a s ni spojeny vizualy se ti muzou zdat lepsi, celkem chapu :)..
Ale grafika na PC DS3 je rozhodne dal nez v bloodborne na ps) -
Tak jde o to, že BB bylo něco "nového". Souboje byly lepší, kvůli mechanice získání životů zpět. DS3 je prostě třetí skoro to samé a přechod zpátky převážně na roll je dost tvrdej. Každopádně zatím mě to hodně baví, ale vypadá to, že BB zůstane neporaženo. Rozhodně to má ale lepší atmosféru už od začátku, než dvojka.
-
-
roll to je dark kotoul? Já jen abych byl v obraze? dík
-
-
Souhlasim, akorát jsem to psal trochu nad Tebe. Taky mě Bloodborne očaroval a tady DS3 mi přijde jako taková prapodivná kombinace souls her a Bloodborne.
-
-
deamon souls to je nějaký virtuální manažer iso mechanik?
-
-
Je to daemon, když už někoho opravuješ.. *5*
-
-
podle mě je ti spíš daemon
-
-
to Flash: Doufám, že to byl vtip, protože jinak jsi mimo spíš ty :D
-
Je to DEMON'S SOULS..idiotii :)
-
Vy jste teda gramatická pasata *12*
-
-
-
překlep :)
-
-
-
-
Pavle chybi ti elementarni skill pro hrani souls her. uz minule jsi zabil celej gamesplay tim ze sis po kazdy smrti sel do majuly ke kovari opravit prsten kterej zachranuje souly misto toho abys je jako spravnej gamer ziskal zpatky a ted to zase hrajes jak moje babicka kdyz schazi zamrzly schody a jdes padesatkrat pres rytire kteryho nemuzes sejmout stylem naagruju pavouky ze zdi lukem na dalku a pockam az prijdou. jestlis dohral predchozi dily tak bych nechtel videt ty muka.
-
-
Hraje tak, jak ho to baví, pánové.
Kušujte se "skillem". -
-
Hrál to jako lama. Hlavně, že v podcastech dělal vždycky ramena jaký mám v DS hrách skill.
-
-
To není pravda, Pavel naopak vždycky v podcastech říkal, jak dostává na budku a jak si pak hledá na internetu taktiky. Takže žádným skillem se nikdy nevytahoval.
-
-
niekto by povedal ze po DS1 a DS2 uz nejaky skill mat bude.
-
-
to mozem povedat o kazdej hre
-
jakoby zalezelo na tom jaky ma kdo sklil, a když uz jsme u toho, myslim ze DS dohrat takzvane bez toho vašeho skillu je daleko vetsi zahul nez s nim, pak je otázka kdo ma vic trpelivosti a zajmu o hru..
-
-
-
-
-
beckastab/parry alebo ho obehnut ich nenapadlo asi. obaja vyzerali ze hraju svoju prvu souls hru
-
-
To problikávání textur trápí všechny PC hráče? Já to na Playstationu nemám...
-
-
ne
-
Já na PC také ne.
-
a co ty kolize, když jsem viděl, jak tomu rytíři prochází meč skrz zeď a hráči zase meč skrz rytířův štít, říkal jsem si že to programovala nějaká prasátka, ostatně mizerná optimalizace i otřesný interface by tomu jen napovídaly
-
ze by ,,vyhoda,, 30 fps ?
-
-
teď nevím, jestli to myslíš jako flame war nebo normálně, jelikož ten engine je dělanej na 30 FPS viz Bloodborne, takže je možné, že to při 60FPS háže nějaké chyby... Jen se ptám, jestli tím trpí všichni.
-
-