Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Road of Sacrifices a Cathedral of the Deep hezké bludiště. Veký, komplexní level-desing. To asi nikdo jiný neumí, udělat takový level-desing...
    • podival jsem se jak ten road of sacrifices vypada a nic moc... mne se nejvic libil demon souls kterej jsem videl na YT
      • *3*
        • Tak From ma s designem levelu velkou praxi. Jejich serie Kings Field byla jedno velke bludiste bez jediného loadingu, byl to jeden mega dungeon logicky pospojovany do ruznych prostředí a dokazali to zprovoznit na PS1 a PS2. Ale mozna znam jednoho vyvojare kterej to umel ještě o něco lip, designovat dungeony, David W. Bradley , ten co delal Wizardry. Pac jeho dungeony ve hre Wizards and Warriors jsou z mojeho pohledu asi to nejlepší co jsem kdy videl. Pak taky třeba Romero, tomu to taky docela slo, skoda ze zabil sam sebe:)
  • Kazdy predsa vie ze preco to nevyzera ako bloodborne je to tajne vysvetlene v tajnom pribehu hry v tajnych itemoch a je to cele vlastne tajne, a ten pribeh si vysvetlite vlastne sami ako chcete a v tom aj najdete preco to vlastne nevyzera ako bloodborne bol to totiz zamer tvorcov aby sa na to casom tajne prislo. *5* *15*
  • TheGGG
    sem rád, že hraju na ps4... prej zas pc verze nevyšla... no to už je taková klasická sytuace...
    • Mam 4 roky starý PC a nemam problém (něco mezi high - max) na 60FPS, tak nějak nechápu co plácáš.
      "prej zas PC verze nevyšla" ... prej v roce 2000 bude konec světa
    • No já to jedu na PC s ps4 ovladačem a vše ok jen nemůžu najít poradnou zbraň
    • supr fotka!!!
  • Čekal bych nějaký posun v grafice a třeba možnosti odsekávat končetiny, ale tohle vypadá +/- jako předchozí díly. Tak trošku nastavovaná kaše, řekl bych. Ale určitě to tady zase dostane objektivních 10/10. *7*
    • Pokud to u tebe vypadá jak předchozí díly, bude to nejspíš tvým nastavením, popřípadě očima.
    • uvědomuješ si, že v Die by Sword byl jeden typ nepřátel velikostně na úrovni hráče? Uvědomuješ si, že Dark Souls má desítky monster. Navíc 97% nepřátel je o řád vyšší než hráč. Jak bys to usekávaní jako chtěl implementovat?

Kdo chce psa bít, hůl si najde a na tebe to teda platí...
      • V DbtS nebyl jeden typ nepřátel a ani velkostně. Nelži prosím.
        V DS není 97% potvor o ŘÁD vyšší, než hráč. Nelži prosím.

Kdo je fanatik a chce za každou cenu obhajovat, tak si nesmysly a lži vždycky najde a na faboyíka tvéhto typu to teda platí...
        • 97% o dost větších/ o dost menších. Rád bych se dozvěděl, jak bys to chtěl implementovat na ty větší.

Mohl bys mně tedy uvést ty příklady typu nepřátel v Die By Sword. Kolik je tam větších typu nepřátel než hráč, kterému jde useknout ruka?
          • Každý s půlkou mozku dokáže pochopit, že u bossů nebo výrazně větších potvory by to nešlo, nebo jen omezeně. Tyhle potvory ale nejsou 97%, to je lež. Samozřejmě, pak jsou tady ještě mechaniky typu DD nebo GoW, kde i na velký potvory sem mohl vyskočit atd. Pak bych jim mohl useknout i tu hlavu, ale škoda slov... nebudu s fanatikem ztrácet čas...
            • Fanboyi DS ti vzdy rychlo vysvetlia, ze usekavanie koncatin, zranenie ci fungujuci kolizny system medzi nepriatelmi je vlastne velmi zla vec ktora uplne nici hratelnost, to si si uz mohol zvyknut ;-)
            • už jenom zoufale kopeš kolem sebe jako skoro leklá ryba :) Ty si v té agonii evidentně libuješ.
            • Možnost useknout ruku se zbraní / štítem nebo nohu je nesmyslná věc v HtH combat hře... ty si fakt nevidíš do huby funboyi. *15*
            • podle mě jsi zcela zoufalý a nemáš ani co napsat, jak jsem tě rozložil na šroubky. Tedy pokud si nelibuješ v agonii.
            • Samozřejmě, že v DS je spousta potvor, kde by to šlo, to je fakt a ty tento fakt očividně nezvládáš.

Nezvládáš.

Pokračuj, už se jen bavím... *15*
            • Tu hru zná každý, protože zabugovanější combat do té doby nebyl představen. Je sice fajn, že tam fungovaly takové věci, bohužel horší je, že dalších 99 ostatních věcí, které dělají dobrý combat, tam chyběly *15*

Samozřejmě jsi zase potvrdil, že jsi jenom hloupý hater, který si našel jednu nesmyslnou věc a je o tom schopen psát stovky příspěvku naprosto o hovně...

Doufám, že se taky podělíš s námi, co je tvoje oblíbena hra ze současnosti :) Nejlépe nějaké RPG, jestli tam najdeme taky všechny možné vymoženosti.
            • Nejen ruce, ale i nohy, hlava a malé části (zranění bylo viditelné)... ale to bys to musel znát a ne jen slepě obhajovat DS. Pak to působí takhle trapně, když po 10 postech pořád píšeš mimo... *15*
            • Je pravda, že v Die by Sword nešlo skoro nic. Zabugovaný úzký koridor. Ironií bych se vůbec neoháněl, jelikož ty jsi vytáhl nefunkční zmetek, jen proto že tam šlo usekávat ruky. Mohl jsi tedy aspoň vytáhnout Jedi Academy, tam šlo usekávat taky a bylo to aspoň funkční :)
            • "Die by Sword má naprosto příšerný combat a naprosto příšerné typy nepřátel. Jestli jich je pět, tak to je moc, jelikož vytahuješ tuhle v podstatě nefunkční hru, znamená jak moc jsi zoufalý hater :) "

Tak to se povedlo. Dokázal si moje tvrzení ještě předtím, než sem ho napsal. *15*

Jo, zoufale nezvládáš kritiku. Už došlo i na ohánění se hatingem... *15*
            • Vtipná vsuvka. Uvědomuješ si, že porovnáváš hru z roku 1998 se hrou z roku 2016? Solidní ironie...

Člověk by čekal, že hra, která má opěvovaný HtH combat by to za ty roky mohla umět. Ale proč, není důvod, pojďme radši kritizovat hru z roku 1998, co všechno tam nešlo. *15*
            • Die by Sword má naprosto příšerný combat a naprosto příšerné typy nepřátel. Jestli jich je pět, tak to je moc, jelikož vytahuješ tuhle v podstatě nefunkční hru, znamená jak moc jsi zoufalý hater :)

Samozřejmě na těch pár % nepřátel v Dark Souls by to šlo udělat, v životě by to sice nenapadlo, ale vidím, že jeden zoufalý hater by měl z toho radost .)
            • Typický strawman, snaha o odbíhání od původní pointy. :DD Já se bavím o tom, že v DS 3 nejdou odsekávat končetiny a ty meleš něco o velikosti potvor v DbtS. Stačí si vygooglit DbtS, videa, screeny. Jsou tam ogrové, koboldi, medúzy, potvory s hmyzí anatomií...

Samozřejmě, že v DS je spousta potvor, kde by to krásně šlo, to je fakt a ty tento fakt očividně nezvládáš.

Nezvládáš.

*15*
            • Jasně z Dark Souls bys udělal Shadow of the Colossus *15* . Těch normálních nepřátel velikosti hráče je v Dark Souls minimum.

Jinak pořád čekám na ty typy v Die by Sword :)

Doufám, že jsi takhle fanatiku přísný i na svůj oblíbený žánr :)
    • Posun v grafice je obrovskej, jestli to nepoznáš tak nevim. Nastavovana kase to je, ale když je dobře uvarena das ji několikrát a nepreji se. Ale faktem je ze ctvrtej dil si uz muzou odpustit, jak koneckonců rikali i samy vyrobci.
      • Femto
        to je nějaký del nebo podobná kreatura, asi škoda slov.
    • Femto
      odsekávaní končetin? *15* Tomu říkám hezká výtka...
      • Tak to byla rychlost. 10 vteřin po mém komentu? Slušná práce. Jo, DS fanatik nikdy nespí. Odsekávání končetin uměl už třeba Severance nebo Die by the Sword před 15 lety (předchůdci DS), ale je mi jasné, že v roce 2016 je to zbytečný nadstandard. *15*
        • Femto
          jasně usekávaní končetin je základní herní mechanika, bez které to prostě nejde :))))

Jinak máš tam čas, byly to dvě minuty.
          • Samozřejmě, že to bez kvalitní fyziky a usekávání hlav jde, ale u třetího díly hry, která je založená na soubojích tělo na tělo, v roce 2016, bych čekal trochu víc, než jen repeté.
            • To Femto:

Dost kvalitní fyzika a její perfektní využití v akčních soubojích měl třeba Dark Messiah :) Není to možná to nejlepší srovnání, hry jsou dost odlišné, ale obě jsou to akční rpg. Takže nad tou fyzikou bych se zase tolik nerozplýval, protože Messiah je poměrně dost starý oproti DS3 *5*
            • Líbí se mi, jak se zuby nechty snažíš nesmyslně obhájit, že je vlastně uplně v pořádku a jedno, že ta hra nemá něco, s čím by byla ještě lepší. Typická ironie DS fanboyům vlastní. Už jen ten tonoucí se pokus s 5 metrovým rytířem. Zapomněl sem, že většina potvor ve hře je výrazně menších / větších než hráč. Ne, tohle fakt nezkoušej, nefunguje to.

Možná má DS nejlepší fyziku co se týče akčních RPG, přesto neumí některé věci, které uměly hry před desítkou let i bez HW akcelerace. To je jednoduchý fakt.
            • Femto
              Dark Souls je jedno z mála akčních RPG, které tu fyziku opravdu využívá. Opravdu není žádné akční RPG, které má lepší fyziku než Dark Souls. Když o nějakém víš, tak nahoď, určitě se rád zasměji.

Samozřejmě třeba do budoucna se dočkáš, že budeš moc useknout pětimetrové rytířovi hlavu.
  • Ja by som sa chcel opýtať, že či v hre Warrior trieda je jediná, ktorá má štít, ktorý kryje 100 % z útokov? Lebo ja som si na začiatku vybral Mercenary, štít kryje len 75 % či koľko a bolo to otrasné zaň hrať.. potom som si radšej dal Warriora a to čo mi trvalo prejsť za Mercenary 2 hodiny, tak za Warriora to trvalo 18 minút..
    • Inquisitor
      Mě nejvíc baví začínat s třídou deprived, bez armoru s kyjem a pár planěk místo štítu :)
      • Vogon
        K hraní Deprived doporučuji ještě taktiku "Použij vše, co vidíš".
        • Inquisitor
          Jo, aspoň má člověk radost z každý blbosti :)
    • Tam půjde jako vždy o to, co máš za startovní equip, samozřejmě štít se 100% physical resist můžeš mít s libovolnou classou, jen musíš ve hře najít správný typ štítu :)
    • Štítů je ve hře hromady, mnoho z nich má 100 % damage absorption, čili si stačí vzít jiný, když jsi ho nedostal na začátku.
    • Ronox
      Nauč se parry.
      • Dík za tip, ale až tak dobrý hráč nie som :) Radšej ten kryt so 100 % damage absorption
      • A nebo něco užitečného, co se ti bude v životě hodit. *4*
        • Parry
  • Inquisitor
    http://www.pcgamer.com/catch-up-with-the-complete-dark-souls-lore-primer/
  • BTW je v DS3 možnost reeditace něco jako coffin ve dvojce? Hodil jsem si standart Knighta a ten pacholek je v Undead Legion hubenej jak lusk....
  • Však vas to nikto nenúti hrat, chodte si hrat vaše hovadiny a nedristajte tu !
    Jasné ?
    • Ale no tak klid. Vemte si svůj prášek.
      • Prášok môžeš porozdávať svojim kamarátom !
        • Tak jo, kamaráde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit