Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED
    Tak nechapem prečo sa tolko nadava na Wasteland 2, ved je to presne podla predstav zblbnutych RPG 2D pančkoidnych staromilcov -diky nič pre mňa...no asi pre to, že dnes sa nadava hromadne uplne na všetko novodoby trend !!
    Borci, nečitajte haterske blaboly su celkom mimo mísu, užite si hru, je mimoriadne skvela !!
    • Inquisitor
      Ok už jsme to pochopili. Nelíbí se ti Witcher a líbí se ti nový Fallout. V pořádku, na co tolik písmenek?
    • Znovu ti opakuju, běž si vzít ten prášeček.
    • ALHAZRED
      Mňa osobne Witcher vôbec nebavil, už je to pre inu vekovu kategoriu, je tenka čiara medzi fantasy a pohadkou...ty bubaci su proste trapny, svet F4 ja fajn... no citim sa v ňom ovela lepšie...
      • wenceslaus
        Witcher 3 je pohádka, ale Fallout je OK? Hmm. Jako tvrdit; "Silmarillion je pro děcka, já čtu dobrodružné příběhy robota Šroubka"
      • cozeeeee :) Potracenka, Bes nebo Kajicnik, Hrobice atd ? to teda pro deti nebylo urco. Vyborne, ja si chrochtal...
    • To bude jen tim, ze ty ses vylizana makovice. Wasteland je ve 3D a naprosto nefunguje.
      • ALHAZRED
        Jooo ... hate neni nikdy dosť !!
  • Najlapšia hra roka a witcher sa može isť do kútku vyplakať somárisko nevychované
    • Popravde a vazne? Muze! :-P
  • Me se libi jak kazdej ocekava od bethesdy příběhovou hru jako treba torment a když ji nedostal tak nadava jak spacek:) Bethesda hry zalozene na pribehu nedela, dela hry které pohani sam hrac, a ten hrac který to neumi tak se bude asi dost nudit.
    • A mně se zas líbí, jakým stylem dokáží fanboyové jako ty obhajovat špatné hry... Když je špatný příběh, tak za to může mylné očekávání zákazníka, když je špatná grafika, tak je to tím, že je to tak stylizované, když je blbá herní mechanika, tak je to tím, že to hráč špatně hraje a když je blbé cokoliv jiného, tak ti někdo napíše "počkej, šak modeři to dodělají"
      • Plno hracu se u F4 skvele bavi, jak to ze tobe to nejde? Ze by slo o pripad který jsme uvadel vys? není to hra pro tebe? Spatne hry nikdo nehraje, evidentne to není pripad F4, protože ho plno lidi s chuti hraje, takze jaky je ten důvod ze to nektere nebavi? Proste to není hra pro ne, to je cele. her je dost, hrajte něco jiného.
        • Vůbec nejde o to, koho to baví a koho ne. Ty tady furt jak malý lulínek bleskově reaguješ na jakoukoliv kritiku a vše se snažíš překroutit... Ty snad ani dnes nebudeš spát, protože tvá modla dostala sedmičku, což je podle lokálního měřítka něco jako "je to hrozný průser, ale nebylo by korektní dávat nižší číslo" *7*
          • Hele Halino ...curakova, nebud drza nebo dostanes na zadek:)

prijdes mi dost rozcilena a agresivni, ze bych mel pravdu?:)
      • ALHAZRED
        Nič neobhajuje ! Píše že nikto ťa nevedie pribehom za ručičku, ako v ostatnych hrach...pribeh si vytvaraš ty sam, a keď to robiš blbo, maš blby pribeh, a hra za to nemôže!
        Ako ked niekto v F3 vyhodil do vzduchu Megatonu, a potom remcal, že nema kam isť, a nevie čo ma robiť *1* jaky si to udelaš, takovy to maš.
        Alebo, ked si sledoval iba hlavnu dejovu linku, hra skončila za 8 hodin - nech sa pači, ja som tam stravil 130 hodin, a bol som naramne spokojny.
        • A to jako s tou fotkou jsi pomohl jak? Jsi víc cool? Myslíš si, že tím nějak pomáháš zničit IS? Plnej Facebook těhle sraček a ještě to tahat sem. Běž, vem zbraň a jdi bojovat. Sýrie v plamenech je už nějakou dobu. Tak tady máš odkaz na Syrskou vlajku https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/53/Flag_of_Syria.svg/900px-Flag_of_Syria.svg.png
          Jsi trapnej.
          • ALHAZRED
            ...te mužu ...pomilovat rezavym roxorem neandrtalče...slova sou zbytečny
  • Rozehral jsem schvalne Witchera 3, abych vedel jak vypada nejlepsi RPG na svete, ale vracim se k Falloutu ctyrce... Ted uz se smeju zas trochu vic :D
    • nejlepsi RPG na svete, to myslis uprimne? *15*
    • Ani jededen z těchto dvou není čistokrevné RPG *7*
  • gesto
    Ty jo vždyt tam není žádný boj,akce nic, jenom klikání na kdejakou blbost a běhaní po mapě jak pro dmnta, s tuny dialogů úplně o ničem,,, strčte si to někam bethesda
  • Fallout znamená v překladu odpad
    *2*
    • spad
  • Keyz
    Blbě se to ovládá, vypadá to hnusně, AI je blbá, zatím je hlavní příběh trapný, je to nedodělané, čeká se na modery aby to dodělali...

Tolik asi k tomu, co je na začátku hry. Naštěstí to jako vždy šlo koupit levně přes různé fígle. Plnou cenu bych za to nedal ani kdybych byl mučen. U witchera jsem to dal a minimálně jsem podpořil GOG a dmr free, když nic jiného. Zde? Nevím proč jako dávat plnou cenu díky super přepočtu steamu za něco, co není hotové a nejvíce stahované mody budou: Změna UI, textury....

Snad to nebude další Skyrim. Po takové době by to mělo být sakra lepší. Čokl mě nezajímá. K tomu lze jen říci to. Že má rozmáznutou texturu a zbytečné aby tam byl. PR. Ani snad nemůže zemřít nebo co...O NPC které se nechá zmrazit s dítětem a jde po to výbuchu v klidu do krytu ani nemluvím. Má to vlastně prvky komedie. To je plus...
    • nightborne
      Zbytečně tam psík není, kdo by ti jinak způsobil zešedivění vlasů pravidelným stáním uprostřed dveří, ideálně v boji =))?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit