-
Chtěl bych se zeptat mam postavenou osadu snad se vším uz i vysílačem na rekrutovani osadníků hraju uz dva dny a stále nikdo nepřišel zaútočit na moji osadu nevíte kde je chyba jestli jsem na neco nezapomel ?
-
-
Zacnou te napadat, jak budes mit vic workshopu a obchody.
S vetsim charisma muzes stavet vic veci.
Mezi dvema tabory muzes zaridit i obchodni trasu. -
Pokud máš Defense zelenej tak ani nepřijdou. já sem to zkoušel naschvál na tom jednom settlementu nalevo nestavět tam turrety a chodili mi tam. a je to docela dobrý, protože je v těch keřích není moc vidět, taky neútočí hned ale kempí kolem tábora.. takže je to asi nejtěžší combat ve hře. ale jen proto že zbytek je na normal fakt lehkej.
-
Ani nepřijde. Alespoň mně se to nikdy nestalo.
-
-
No prave to je divny vim ze normalne mají chodit hraju na hrad to by měli chodit často
-
-
Hmm, ja jsme postavil první dve veze a zadal par obyvatelum aby drzeli hlidku ve střílnách a během deseti minut jsem tam mel particku raideru ..strilny je teda hned pokosily, ale prisly:)
-
-
A jakou hraješ obtížnost ? No ja jsem postavil uz osm střílení a deset vezicek je pravda ze žádnému jsem nezadal držet hlídku ve strilne ale dva si tam šli stoupnout automaticky ale tím to snad nebude to by bylo blby
-
-
No bůh ví ale spis bych řekl ze čím lepsi obrana tím silnější útočník bude útočit zase ale jeste zkusím rozebrat vsechny turety a počkám deset minut a uvidíme
-
Není možné, že máš příliš dobrou obranu a počítač to ví a nikdo nezaútočí ? Mě přišli jenom jednou, na nejakou pumpu, kde byl akorát jeden osadník. Na bázi s věžema, nepřišel nikdo.
-
na hard
-
-
-
-
-
-
zdravim jak se doplnuje stava do fusniho clanku...V armoru dojde a zkoci dalsi ,ale uz mam jenom jeden a dlouho jsem zadny nenasel.. diky
-
-
a u obchodníka v diamantovym městě se dá za pár víček koupit
-
Většinou jsou v podzemí různých továren, vysílačů a podobných zařízení, co žerou hodně elektřiny.
-
-
A ze sentry botů padaj po dvou, taky každej nepřítel v power armoru u sebe mívá jedno.
edit: A na prydwynu, pokud sis zvolil tu linku, jich jde nakrást asi třicet.
-
-
nedoplnuje, musis najit novy...pripadne si vzit ty perky, ktere prodluzujou jeho trvanlivost
-
-
Tak.... Koupě hned ráno v den vydání v JRC. Bohužel jsem to mohl začít hrát až ve čtvrtek. Na mé sestavě FX6300, 8GB RAM, GTX 760 to jede na ultra bez jediného záškubu. Grafika parádní, pustina skvělá, perfektní chování zbraní, spousta zbraní, power armor... no musím říct, že jsem konečně obdržel Fallouta, který přesně vyhovuje mým požadavkům a za mě 9/10 za to, že parťák by se mohl alespoň objevovat na mapě....(nebo o tom jen nevím?)
BTW ovládání je super, nevíém co všichni máte, nebo jste to ani nehráli? -
-
Neboj nejsi sám, mě se to taky líbí. A hrál jsem všechny fallouty, a mám je rád i teď. Tohle je trochu jiný ale pořád mě to baví. Až na házení granátů ALTem, a na to, že když si vybírám granát/minu/molotov má to všechno ve favorite stejnej náhledovej obrázek, takže nevím, co vrhnu *15* jo a ovládání pip-boye mi teda přijde fakt úchylný. Je tam teda fakt dost věcí co mi přijdou strašný (konverzace) , ale furt mě to baví.
-
To je provokace, viďte? *1*
-
-
Není proč by měla. Hele že nejste spokojení je vaše věc. Já jsem. A to maximálně. Jsem velký fanoušek série, ale po podivném(i když velice zábavném) Vegas (caesar? legie? co to sakra?) konečně díl, který mě zase sednul.
-
-
Pokud jsi fanoušek série, tak to co píšeš výše, musí být vtip..a ne že ne...
-
-
A co když to vidím jinak? Že jsem fanoušek neznamená, že mám jednotnou linku se všemi ostatními. Každý v tom universu má to své. Mš se tento díl prostě líbí zatím nejvíc. Líbí se mi že můžu stavět baráky, vybavovat si je, shánět lidi, starat se o ně, upravovat si zbraně a moc se mi líbí, že je konečně nemusím opravovat, líbí se mi tunění brnění, líbí se mi prostředí, grafika, hudba, prostě je tam toho mraky. Příběh neřeším, zatím si jdu po svém. Už mě jen napadá, že by tam mohli přidat vůz... tak třeba příště. Takže, že jsem fanoušek, neznamená, že budu slepě nadávat a držet linku s ostatními. Mě se to prostě líbí a jsem spokojenej,. A už nebudu reagovat.
-
-
-
-
-
Hraju asi 15 hodin a jsem nadsenej. Grafika vypada od prumeru az po super (hlavne highpoly vnitrky vaultu jsou mnam mnam), mapa je jako obvykle designove genialni -
I kdybych se teleportoval poslepu kamkoli, behem par vterin poznam na metry kde jsem. Power armor je bozsky. Pipboy a jeho inventar je strucne textovej, coz je dostacujici (atributy co potrebuji tam jde rychle najit). Crafting je taky super. Wats se zda opomijenej, ale hraji skoro na nejhorsi obtiznost a bez nej se neobejdu, stejne jako bez armoru. Dialogy se mi libi hodne (napr. Na zacatku pri stiznosti robota na lesteni podlahy 10 let po vybuchu jsem si vzpomenul na R. Bradburyho). A ten system co tam maji - ty dialogy a upravy v ui co maji, jsou dle meho povedeny (trochu jsem si vzpomel na zmeny ui v MassEffectu (inventar jim v jadru zustal stejnej). Ze to nevypada jako zaklinac... :-D Ale prosim vas. Kolik rpg vypada jako zaklinac? :-D ty hejty mne bavi. Nejprve to z traileru vypadalo priserne, dva dny pred vydanim na konzolich bylo plne Ign zarucenych zkusenosti s poklesem fps na konzolich. Jsem rad, ze jsem si udelal nazor sam. Zatim mne nezklamal ani jeden z dilu. -
-
Ty bereš asi slušný matroš, že ano ? -> "Grafika vypada od prumeru az po super (hlavne highpoly vnitrky vaultu jsou mnam mnam)"
Možná to je asi nutné při té to hře... -
-
Proc by to melo byt nutny? Jedna z mala her, ktera ma i svou vlastni nadesignovanou architekturu.
Jinak doporucuji, aby sis vzal radsi matros ty a poslal ho i Vavrovi :-P treba prestane hejtovat politiku a feministky. Nakonec by ti treba dal napit i toho vina :-D -
-
Jedná z mála her v 21 století co má grafiku PONGu. Obhajovat Bethesdu za tenhle SH*T je opravdu černobílé uvažování... Jak Jablíčkáři všichni jste stejný...
-
-
Grafika != technologie. Fallout je prostě po výtvarné stránce hezká hra.
-
-
Mas recht. Pareni zdar!
-
-
-
Btw: Zaklinac neni spatna hra. Je super. Ale u Falloutu si celou dobu pripadam jako male dite na dvorku u babicky, ktere odmita i jist. Witcher mi pripadl trochu vic plossi. Konecne zas magicky vecery stejny jako kdyz jsem hral po vojne jednicku :-P za mne 9/10
-
-
Ps: za 15 hodin jsem nenasel ani jeden bug.
Uz se tesim na kralovo seme :-D
-
-
-
Jako hra to neni špatný, ale rozhodně je to nejhorší Fallout ze všech... Vlastně tohle ani neni Fallout, má jen jeho prostředí...
-
Ahoj Fallouti, popojedeme...Den/noc opět v žoldu vokovanejch: stav, zatím svobodný, zatím(tuná hej)Levl 20/50 hodin a furt chudej, z ruky do laufu a za chatrné zdraví, odemyky Master/Expert, ještě si vzpomenout, kde jsem to nemohl otevřít, ach ich ta skleroza..., snad po mně nebudou chtít osvobodit Boston i s okolím, hehe. Pro mne je lepší si to rozdat s 20 Zlobry, než se Zombíky či Syntetiky...nakvartýrovali se mi do bunkru, tak jsem jim to vysvětlil a obnovil zásobu,,krmení,,pro lejsry. Ale zase nemám jiné včelky a flašky. Tak se Valentine opět vypařil a pes taky, ale byl u pumpy. Jen projít bojovým pásmem Bostonu je Upomene na Stalingrad, nejvíc ma štvou ty zabedněné domy všude?! Viděl jsem všude venku namalované robotí hlavy asi od Androidů,,. Lebky,, jsou asi Ti Roborádi? Je to vážně Klikfest, než nějaké IQ RPG...No nic huž nebudu na Betezďáky dštít Lávu a Síru a popel na hlavu si mohou sypat sami, Frakce Paladinů a Dombrany jsou jasné, ale kde je zalezlej Institut? Asi v nějakém zapadlém Vaultu, nepovím, najděte si je, podle mne jsem žádnej spoiler ještě nenapsal?!
Ve třech misích byly pro změnu Supři...Hmmm uniká mi co je Hlavní linka - Quest. Doufám, že se vráítíte, Díky, budu se snažit o bedlivější kontrolu příspěvků, jó ve škole jsem byl před 45 roky, toto letí. Zdravím veškeré Študáctvo, a ať se dočkáte těch,,lepších Zítřků,,? hecht. Tulák Ogden, Máca od Zvonu. -
Nechápu lidi co nadávaji na příbeh, podle mně jeden z nejlepších plotu za poslední dobu v hrách. Hlavní enemák je váš syn, na konci se musíte rozhodnout jestli zabít jeho nebo shodit atomovku na Boston. Jo btw nejste človek ale cyborg. Pro ty co nehráli pozor možný spoilery:)
-
-
Kok*te, aby jsi zdechnul na k*pavku. Ale jinak peace ty zkurve*če.
-
Jste to vy pane Obamo?
-
K*ndo ! Díky za spoilery. KU*DO !
-
Ja tu hru hrat nikdy nebudu, ale ty ses fakt tchurak..
-
Cenzore smazat..cuurak detected
-
-
Tak nějaký klady, ať to tu neni tak negativní:
robot říká hlasem vaše jméno
badass power armor
souboje působí líp
dobře zapracovaný skripty do open world světa
hezký scenérie k brčku
západy slunce na pustinou
východy slunce nad pustinou
pejsek je roztomilý
pořád lepší RPG než Dark Souls -
-
Tak Fallout nabízí lepší možnosti RPG než Dark Souls, Dark Souls pak obsahuje daleko větší možnosti RPG než adventůra Witcher 3, tam v podstatě ani RPG systém není funkční a Role-plaing tam neexistuje...
-
-
rp tam moc neni to je fakt, což je ale pochopitelné, vzhledem k tomu že hraješ za dobře známou a popsanou knižní postavu
-
-
-
Ahoj Pařani, jo já dneska byl klasickej , nechtělo se spát, a chladil si zlost na Zombíkách. No ty vobyč ještě jdou , když neběží v pětistupu. ale ta zelená RAD pšíšera (nemám žuby, odešly šami...) vám jde po krku natvrdo, pak musí být místo a dištanc na granáty, hechj, určo 6 no a couvat či utíkat, dokuď na vás nenalepí, uff. pak je tuplem, ouvej. Vtrojce tak tuhý zelky nebyli. Moc prostoru v krajině nezby, tím že cokoliv se střecou i bez ní okupují ti Trotlové a uslintanci a mezerách, muchy, no proti 5- ti taky nemáte šanci, když jim píchnou jo Komárci. V3. taky byli měkčí. No s tím kocháním jako v F3, taky konec, není nic ke koukání jen hniloba a smrt. obrovský močály v mrrrtvém lese, svobludama(se divím, na malé mapě zablokovat prostor mořem a Rad swmpem, a nikdo tam nepolez, tak veskafandru ze stalkerů. No vona tam taký nic není, hehe, pobíhaj tam Drápy, bojim, bojim a jsou taky zlejší s I9Q dostatečným na vás když vám dojde šíft forsáž.BA5...s tou akčnosti to vskutku přepískli, vím komu se to nelíbí ať si volačo vyrábí, někdo se stará o uprchlíky. A tím kraftěním jako v Kotorech to zkusí, ale mi stačí co,,ukoržistím,,. Další věc za ma štve je cca 90 % zatlučenejch nebo clocklejch baráků, jako huž v P, hmmm, připravoval jsem se fotit na penzii, ale nikam se nedostaneš. Jako tuná...Potom, že jsem natahal metráky,,šrotu,, švercům, a nestačilo to ani na réžiju...Šafle hore...Dokončím questy pro paladiny, a vypadá to na zbojničení a loupeže - samá kref. Co nebude přitlučeno či přivařeno ukradnu. Jdu nakoupit, díky za opatěru , Ogden Máca.
-
Ahoj Pohrobci, takže nad ránem jsem dodrtil takřka celou mapu. Po rejdech po Raidech( hlavně díky tomu,, Mlejnu - točí se kolo a voda vzduchem padá...,, ale došly fčelky), celé ,,vyšťávené,, a budu sa muset dát do cajku, za pár dalších levlů. Jaksi ma ve fabrice pocuchali,,pěšinku,,. Musím vše doplnit neb jsem takořka na Nule: chechťáky, fčelky Máji, no a stímpáky...budu se muset podívat, jestli sa tuná dají vařit,,flaše s živou vodou,,něco kytek sem potkál? Ale bez Infa z manuálu(třeba i engliš), nevim , nevim poudala moje futéř, kupila som cédnik a von teče?! Potkal jsem zatím jen,,paladíny,, no v F3 jsme si rozuměly, jak to zmákli tady? Pánko ví, a v englišu tuplem, nějaké zkušenosti,,s Vokovanejma,,? No ten Paladín zůstal zaseklé v jedné fabrice, která byla již jednou po mé vizitě,,Clear,,...běhá tam před clock vratáma, jak feťák od jedné Ele bedny k druhé, ale za komp si nesedne?!, tož 2. Bug po Valentinovy(dost vo ústa, když jde o hlavní lajnu)?! Huž ma to přestává bavit, když to není blbovzdorný, zlatý Morrowind!!! No dneska To vezmu ouplně dočista, musím to ,,vyždímat,, do sucha, při tý,,láci,,za kterou Ti ,,Šverci,, milostivě odkoupí a za Xnásobek prodaj, tohle taky nezvládli, když si,,sběrem,, vyděláš, tak,,na chleba s vodou. Tak se chlubte a přehánějte...já 14.levl/23 hod a kde Nic tu nic, špajz zeje prázdnotou...Bílej Den, Tulák Ogden, Máco od Zvonu.