Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je zas nablito, retardovac v hlave hodne lidi bezi na plne obratky. Vysla hra od bethesdy, hlava nebere..hate..
  • Doposud jsem viděl asi tak 6 hodin gameplayů. Nemám peníze na to si kupovat kdejakou hru a nikdo mi hry nedá. No a co jsem zatím viděl, to na mě působí jako klasická bethesda s klasickými chybami, které se s nima táhnou už fakt dlouho. To je velká škoda.

Dokonce i ty hlasy jsem už slyšel ve Skyrimu a Oblivionu.

Jako všechny hry od bethesdy - koupit později ve slevě a hned používat modifikace.
    • Skoro u všech her od Bethesdy jsem zatím nepoužil ani jeden mód a bavil jsem se královsky.
  • Radek fridrich: "doufam že tam bude i auto" (20:12)
    on je tak naivní?
  • Cau, tak mam level 9, cca 20% hry za sebou. Jsem moc nadseny, ze zde mame pekne RPG a jsem nadseny, ze se moc nezmenilo oproti Vegas a trojce, ktere byly super. Libi se mi system crafteni - hlavne u zbrani to zeru. Zajimava je moznost budovani osad. Super moznosti v percich. Jinak nevim jak dal ale trochu zklamani - hrozne velka pustina mapa, ale relativne malo bitek. Chapu ze to je postapokalypticky a ze vsechno vymrelo,ale chodit krizem krazem pustinou a za celou dobu sejmout dve takovy ty prasata :-) to je nic moc. Snad dale bude lepsi. Grafika zastarala, ale pro me naprosto dostacujici. Hezke hackovani. Jsem nadsen, ze kdyz dojde k nejake interakci s postavami v ramci pribehu, vse je nascriptovane a ne animovane filmem - mam lepsi pocit z hrani, jako ze porad hraju a nekoukam jen na film (stara skola, dneska jsou vsude jen filmy v novych hrach). Zatim skvely, jak se musi setrit nabojema, jsem rad, ze toho neni zbytecny nadbytek, aby hrac nebyl rozmazlen. Chemie - vyroba granatu, leku, taky super. Nejhezci na hre je asi atmosfera. Obcas proste jenom tak chodim tim svetem a kocham se az me nekdy mrazi. Nadherny pocit svobody, ze tu neni nejaky ohraniceny koridor, ale opravdu na tu skalu, co vidim v dalce, se da opravdu vylezt/vyskakat. Kdyz chci prepadnout osadu, mohu si vybrat odkud, kde to je takticky nejlepsi. Jinak vsechny ty "tzv. chyby" na co hraci vsude nadavaji jsou pro me oproti atmosfere uplne nepodstatne (spatna grafika, spatna Ai protivniku,spatny pokec s NPC, spatny pribeh).
    • Pěkné rpg? To všichni zapomínáte brát prášky?
      • Rekl bych ze jde o sarkasmus tak dobry, ze je problem ho odlisit od kinderkonzolistovy zpovedi.
        • Cus, tak musim potvrdit co jsem napsal vyse. Sice je to napsany jak od retarda, ale byl jsem v takove nalade :-) Dneska jsem paril celej den. Vynikajici kosaty strom skillu. Promakane crafteni zbrani + velke mnozstvi ruznych typu zbrani / naboju / moznosti pouziti. Inteligence nepratel je hodne dobra. Na normal obtiznost hazi granaty a trefuji. Schovavaji se za roh, a kdyz vykouknou a zranim je, ihned prebehnou jinam - super. Samozrejme neni to nejak extra jako v nejake strilecce, ale na RPG dobre. Pribeh a pokec s postavama - pro me naprosto dostacujici. Postavy toho moc nenamluvi a kdyz se neco ma dit, tak je rozhovor delsi. Zajimave questy. No proste perfekt hra.
    • dobrý vtip ta první věta
  • strasny sou tak ledaw tvoje slinty tady na foru. Mas na svu nazor praavo ale necpi jej v kazdemu druhem prispevku ale stejne to je hazeni hrachem po trolovi.
    • ALHAZRED
      Ja mam pocit, že slušni hrači, sa tu boja vyjadriť nazor, že sa im Fallout 4 pači, pretože je tu "extra" agrasivne prostredie haterov...mylim sa ? každy si tu slobodne môže napisať svoj nazor, bez toho aby naňho ostatni, ktori nesuhlasia utočili ??
  • Tak dnes jsem paril cely den a puvodni pocit ze hry pretrvava. Je to ohromne velike dobrodruzstvi co do rozsahu. Questy a hrani je pro me porad vyzvou a ne jako ve Skyrimu, kde jsem se od ctvrtiny nudil jak to bylo lehke. Velke mnozstvi zbrani, hezke a zajimave crafteni. Spousta questu - hra mi prijde ohromne velika. Krasna apokalypticka krajina. Pekne mi prijde treba paceni zamku- musi byt urcity level skillu + jeste je potreba vlastni manualni zrucnost, takze hrac ma pocit, ze opravdu neco dela. Stejne je to s hackovanim - take porad zabavne. Jednu chvili jsem mel nejak moc naboju, leciva apod, tak jsem si rikal, jestli to neni nejake lehke. Prepnul jsem z normal na hard obtiznost a ejhle, po par bitkach naboje najednou hodne mizely a smrti a loadingu pribyvalo :-) Pro me osobne ohromne prekvapeni co se tyka umele inteligence nepratel. Nevim na co vsichni ti hraci nadavaji v tech diskusich. Vystrelim na protivnika a schova se za roh - tak zamerim a kdyz vykoukne, vystrelim. Po zasahu ihned popobehne nekam jinam a znovu se kreje. Pak hodi granat. Bitky jsou tak dynamicke - mluvim o interierech. Venku je to s AI horsi. Jsem nadsen, ze hra nedava zadnou vybavu zadarmo. Vse dost drahe, takze nejlepsi je co clovek najde nebo si vyrobi. Pokud to takhle pujde dal, tak urcite hodnotim 9/10.
    • Co pořád mektáte o tom craftování... Boha, co to má společného s Fallouty???
      • Je to pokračování Fallout Shelteru *3* Akorát ořezané. Panáčková nikam nechodí ani se zatím nemnoží.
  • Já jsem s novým falloutem nadmíru spokojenej. Je fakt, že jsem od toho čekal víc, ale ruku srdce kdo z vás si kdy koupil hru, která splnila přesně vaše očekávání nebo je dokonce předčila. Ale to co jsem od toho čekal navíc bylo spíš mé zbožné přání, podle mě to co bethesda slíbila tak to splnila. Vspomeňte si na batmana, který na PC pokud vím pořád nevyšel, a já ho dohrál už dvakrát *1* *1* , podle toho co tu čtu tak děkuju bohu, že pěkných pár let už ke hraní nepoužívám PC. Na PS4 jede fallout bez problémů. Za mě ta hra stojí za to a baví mě. TAK A TED HATEŘI DO MĚ UŽ U PRVNÍ VĚTY VÁS SVRBĚLY PRSTY A SKŘÍPALY VÁM ZUBY. *1* *1* *1* *1* *1*
    • Zrovna vcera jsem si rikal "jeste udelam tohle nez pujdu spat a jeste mozna kouknu na tamto". Clovek pak vypada v praci po trech hodinach spanku prapodivne :D
      • Asi mám vyšší willpower než vy, ale mám to podobně. :)
      • ani nemluv, vcera jsem nemohl najit par sroubu potrebnych k vylepseni sniperky...na konec jsem sel spat v 1 a vstaval v 6
        • No. Ja asi hodinu hazel junk na zem a potom to v builder modu recykloval. Ted mam vse krome zkusenosti potrebnych k upgradum :-D kulometny vezicky jsem dal na strechu baraku, snad az tam postavim obchod, tak mne nekdo nekilne osadniky
  • del0
    Fallout 4 Metacritic:

PC: 86 / 4.9
    XBONE: 88 / 5.4
    PS4: 87 / 5.8

Lol... "profesionální" recenze AAA her...
    • Metacritic user hodnotenie nema ziadnu vypovednu hodnotu, to skor recenzie od ludi co to maju a hrali na steame.
      • del0
        A hodnocení od médií ano? *1*
    • proč všude píšeš LoLl? To je nějaký projev demence z Doty nebo LoL?
      • pusť si nějakou hudbu, ať se uklidníš

https://www.youtube.com/watch?v=eX6W-DZDkqg *1*
    • Veskoslav
      Tak sice Fallout 4 není to, co jsem očekával. Ale když vidím 8 příspěvků pod sebou, které mají stejná znění, jenom trochu jinak napsaná (defacto říkají úplně to samé), všichni mají 0, všichni mají 23 z 29 kladných ohlasů, tak je to dost podezřelé. Ta hra není kdo ví jaké terno, ale není to žádný propadák. Takže se vyrojila spousta jednohodnotících účtů, které se prakticky shodují, co se týče písemného projevu, shodují se i v hodnocení, jsou prakticky po sobě odesílané.

Tady funguje to samé, co bylo u Diabla III. Hru jako takovou nechci hodnotit, to možná tak po odehrání tak za měsíc a musím "zapomenout" na svět Z3, ale reálně podle odehrání bych to viděl na 5-6/10 po 3 hodinách. Průměrná hra, kdy čekám na módy. Ale rozhodně málokteré hře bych dal 0, tu jsem nedal ani Batmanovi. V tomto je prostě nevýhoda Meta. Stovky účtů, co nemají omezení na IP, ale na účet, kdy se stačí přehlásit, napsat nový a účet je na světě. Nejlepší, co jsem tam četl, tak 4/10 či 3/10. Pěkně sepsané+kritické body. Ale ty za 0 bodů jsou až moc podobné a psané jedním člověkem s více účty.

Druhý extrém je pak toto: http://imgur.com/z3ScsC5

Takže když vyfiltruješ 8-10 a 0-2, tak se dostaneš na to scóre, co tam svítí teď a pokud si hra udrží tu kvalitu, co má, tak to i odpovídá:) Osobně jsem nejvíce zklamaný z té konzolovitosti:) Ale co se týče prostředí, tak mě se třeba osobně líbí.
      • del0
        Veskoslav: Ne, že bych se chtěl přít, ale třeba zrovna u toho Diabla 3 sis naběhl. Ta hra když vyšla, tak to byl fakt propadák - v porovnání s předchozíma dílama a tím, co se od tý hry očekávalo. Diablo 3 je sice ok, ale třeba těch 8+ by si zasloužilo až dneska (po patchích a odstranění AH), ale v tý době těžko, proto to nízký hodnocení u D3 beru jako celkem odpovídající.
      • Jestli to neni tim, ze Diablo a Fallout byly legendy a tyhle "novy dily" techto her se vubec nedrzi toho co ty legendy delalo legendama.
      • Krásne.. Zaklínač 3 mal na Metacritics od ľudí hodnotenie 9,2 alebo 9,1 ešte predvčerom, ale ako vyšiel F4, tak ľudia začali dávať mu naschvál zlé hodnotenia.. ľudia sú idioti..
        • Veskoslav
          Se to zpátky vrátilo na 9,1. U MGS V to taky šlo 9/10.11 o 0,1-0,2 dolů a pak se to vrátilo zase zpátky.

Jeden z těch chytráků: http://www.metacritic.com/user/Rippah
  • Pro evidentni nezatizenost marketingovou kampani a ctenim prvnich, poslednich internetovych Fallout 4 "clanku" je Radek svezim uhlem pohledu.

Fantastickej druhej Fallout jsem zazil mockrat a s Radkem do ohne prilitym olejem o kompaktnejsim svete, ma postapokalipticka pozornost smeruje k dilu prvnimu. Jen co si se skoro dvema dekadami zmenenymi myslenkovymi pochody proverim kvality System Shocku a Deus Exu.

PS—Letsplaye nesleduju—jen jsem poslouchal v zalistenym okne.
  • ALHAZRED
    Čakam že pri Fallout 5, budete hovoriť, jooo zlata štyřka a odvolavate sa na F 1,2 lebo vtedy vam začali rasť chlpy v rozkroku, kde pajtlujete palicou pol hodinu prerasteneho mravca, aby ste moholi isť ďalej, tak to som ani vtedy nehral -nehrozi !!
    Viete čo? Ste uplne zdegenerovaní !
    • nehrál Fallout 1 a 2.... lůzr :D :D :D :D
      • ALHAZRED
        NE !! je to strašny, hrat se to neda, bylo to strašny, a vždy to bude strašny, aj za 100 let !!
        • A to jako hraješ rpg nebo si myslíš že hraješ rpg?
        • to víš že se do dá hrát, fallout 1 jsem dohrál s boxerem a dá se to i bez zbraně a to bez cheatování a využití glitchů, ale stejně mám nejradši new vegas. Fallout 1 nikdy strašný nebyl, ve své době to bylo jedno z nejlepších rpg, jestli ti to tenkrát přišlo strašný tak fakt nevím, mimochodem těm mravencům na začátku můžeš normálně utéct, takže jestli si skončil kvůli tomuhle, tak problém není ve hře ale mezi klávesnicí a židlí
        • doporučuji ti serii COD, nevyžaduje to přemýšlení, a nezabere to moc času :D
          • ALHAZRED
            se mužu na tvy doporučeni akorad... *1*
    • Utíkej si vzít prášeček. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší