Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Najhorsie na tom je to ze po par hodin som to odinstaloval a nainstaloval Falout New Vegas ale aspon som dostal na to chut tak dakujem 4 rkoa mozno o rok ked budes doladena,,,
  • Uz jen schazi aby Dan Vavra sepsal clanek 100 duvodu proc me Fallout 4 seere a dilo bude dokonano, bethejtri by si ho pak nechali vytetovat na zada. Nanestesti je natolik zamestnanej svoji hrou a hadkama o feminismu a xenofobii ze na to nejspis nedojde. Skoda, rad bych si to precetl, u Skyrimu to byla sranda.

Jinak F4 je samo fajn hra, která bavi spoustu lidi, zdejsi hate neberte vazne, tihle lidi nadavaj na bethesdu uz z principu protože jejich hry nedokazou pochopit, nenechte se odradit.
    • Ty jsi ještě větší zoufalec než Simple Jack 1947 *7*
    • uz to davno hral a reagoval na to ..je to sepsane na jeho Fb :)

CITUJI:,...Dojmy z Falloutu. Nepodporuje 21:9 monitory. Otřesný ovládání na PC (press ENTER to exit) vypadá to fakt hnusně, loading screeny (!!!!), jeden fatal crash a dost těžkou překousávám i fakt, že 200 let po jaderné válce najdu svůj americký papundeklový barák vcelku a na zemi se válejí hračky a všechno co bylo na elektirku funguje (což teda platí o všech Falloutech. ale v těch od Bethesdy tomu vizuál extrémně pomáhá)

asi je to uz tak spatna hra ze uz mu ani clanek za to nestoji *15*..i kdyz opakovanej vtip atd atd ..
      • Na LG monitoru 21:9 (82cm) jede od kraje ke kraji. Odehráno 139 hod. a furt nacházím nové vychytávky. Je to svět sám pro sebe. po Far Cry Primal druhá zajímavá nelineární hra poslední doby.
      • a co píše? ja nemam FB
        • Pise ze ses slepej jak patrona:)

PS: nebo delas vola schvalne..
          • asi jsem slepej ale nemužu to najit, dej link
            • tam se musím prihlásit nebo co? ja tam vidím prazdnou stranku. psal jsem že nemam učet na FB. Jinak dik za prepostnutí toho co napsal vavra, myslel sem že toho bude víc
            • Max co blbnes vzdyt to tu o par radku nahore cituji co vavra napsal ..jinak je to tady https://www.facebook.com/daniel.vavra?fref=ts .... 10 listopadu v 0:20
      • Nj..to jsem samo cetl..slabota..nekteri zdejsi diskuteri ho prekonavaji ve všech smerech:)
        • no sepsal to jen na rychlo ..byl zaneprazdnenej hledanim chyb :) by me zajimalo jestli to jeste hraje nebo to pouzil jako hnojivo :D
  • Po delší době opět nainstalován New Vegas a ta atmosféra je na hony před F4...
  • Poradí mi někdo? Jsem sérií nepolíben (zas tak mě rpgčka neberou), ale když vidím všude ten hype tak si říkám, že bych tomu dal šanci. Na druhou stranu furt je to Bethesda a víme jaký byl třeba Skyrim (sám jsem spíš z toho tábora skeptiků). Trochu se bojím že i většina recencí bude dost ovlivněná všobecným hypem a nebudou příliš objektivní. Není někdo o nějakých nezaujatých recenzích? Nebo je někdo schopný mi objektivně shrnout, jestli ta hra skutečně stojí za to? (příběh, propracovanost, smysl pro detail, bugy, znovuhratelnost, množství obsahu apod.) Díky :-)
    • Pokud chceš ochutnat svět Falloutu, tak bych doporučil New Vegas. Je lepší, je odladěný a není tak náročný na HW.
    • fallanga
      Vítej bratře skeptiku. Dám ti radu nad zlato. Začni hezky od prvního dílu. Ty ještě nejsou od Bethesdy. Vynechej trojku, ta stojí za ho*no. New Vegas je sice pořád dosti špatné, ale dokáže zabavit. Navíc má hardcore mod, což je opravdu úžasná věc. Mohl bych ti vypsat klady a zápory každého dílu, ale to by bylo na hodně dlouho.
    • Zpracovani pomerne solidni, bugu jsem moc neobjevil, mam odehranych cca 5h. Ovladani lehce konzolovite, grafiku si najdes na screenech. System staveni vesnic muze byt zajimavy.
      Ted druha stranka - story jsem zatim vubec nepobral, atmosfera puvodnich falloutu (1,2) tu vubec neni, svet je prazdny a questu je malo.
      Jedny z nejsilnejsich a nejikonictejsich veci Fallout serie dostanec nacpany do ust hned v prvnim questu. RPG prvky jsou spis arkadovy, plochy a staty nehrajou moc velkou roli, je to spis fps. Rozhovory maji pitomy gui o 4 odpovedich, ktery jsou ve stylu: Yes No What a Sarcasm.
  • Jack1947
    Jkao nesmysl chápu i to že pokaždé při spuštění launcheru mi to hodí High deatily na místo Ultra eheh...

Na druhou stranu to nemá aspon zmršenou optimilizaci... některým lidem se člověk a bugthesda prostě nikdy nezavděčí. *3*
    • A Jacku, nehraješ náhodou pirátskou verzi, kterou je potřeba "spustit jako administrátor"?
  • Já se tak těšil a nevěřil jsem všem těm škarohlídům, bohužel po 20 hodinách a 16 levelech musím říct, že je to zatím spíše zklamání (i když jsem se zatím příliš nedržel hlavní dějové linie) a několik závažných bugů mi naprosto zkazilo hraní. Například se mi běžně stává, že se zaseknu v pip boyi a nelze se z něj dostat, nebo se špatně dočítají lokace a když vstupuji do nějakého interiéru, tak místo toho propadnu texturami, protože se interiér nenačetl. A přiznám se, že to, jak vymysleli power armor, se mi nelíbí vůbec.
  • Chcem sa seriózne spýtať. Oplatí sa tú hru kupovať teraz a v plnej cene? Vo Falloute 3 mám nahraných kopec hodín, rovnako aj v New Vegas. Po pravde nemám angličtinu plne zmáknutú, takže plne rozumieť story asi nebudem a na český preklad si asi ešte chvíľku počkáme.
    • to radsi tady
      https://www.g2a.com/fallout-4-steam-cd-key-preorder-global.html
      s g2a mam dobre zkusenosti *3*
    • Pokud se ti libila trojka, tak urcite ano. Spousta veci podobnych, spousta veci pridanych.
    • Chim
      Nemá. Je spousta lepších her.
    • Fallouty si od 3. dílu kupuji krátce po vydání a nelituji toho. U Skyrimu jsem počkal na Legendery Edition ve slevě a taky nelituju - na fantasy otevřený svět tolik nespěchám, ale pobavím se stejně. Pokud Tě neodradí akčnější přístup ke hře (více soubojů, ale konečně funkčních a zábavných) a méně dialogových možností (rozhovory jsou opravdu nic moc, ikdyž některé odpovědi a chování hlavní postavy občas pobaví), neváhej. Je ta hra, co Tě nechá říkat si "ještě kouknu támnhle než půjdu spát" několik hodin před ulehnutím do postele.
      • Ďakujem Ti veľmi za názor. Očividne sa budem musieť nad kúpou minimálne hlboko zamyslieť *4*
        • kup to za cca 40e nekde na netu (jen klic) a bavit se budes, za chvili vyjdou i naky patche, takze az to budes hrat podruhy, tak uz to bude v klidu a vubec neber v potaz nazory tadytech debilu v diskuzi...typicky cechacci...jasny budes to hrat a budes si vsimat nedostatku a nedodelku, ale budes se u toho porad bavit, jestli te bavily f3jaks rikal, tak se urcite budes bavit...a hodnota 1e/1h zabavy stopro zarucena
    • Story tam není, jenom questy, zabij, zabij+dones. Počkal bych na doladění bugů a možná i něco udělají s HW nároky (ale spíš ne)
      • Story tam je. Ale asi tezko muze hrac, ktery se probudi 2oo let po hibernaci, zacit resit story ve svete o kterem nic nevi... Uplne stejna situace byla ve trojce pri hledani otce...
    • jestli te bavil F3 tak te F4 zarucene bude bavit taky...samozrejme nekupuj na steamu za 60e ale i v kamennych obchodech to maji o 1/3 levnejsi
    • nemá, lepší počkat n GOTY edici i s DLCčkama, za třetinu ceny, už odladěnou patchema a s mody co do té doby vzniknou
  • Vidím že se tu začalo řesit hodnocení, doporučuju kontrolovat statistiku na Steamu... vzhledem k tomu že, aby jste mohli ohodnotit na steamu hru, musíte ji vlastnit, tak to eliminuje většinu trolů...

Momentálně má Fallout 4 na steamu 77 procent
    • Hodnocení na steamu nevypovídá vůbec o ničem. Nehledě na to, že v dnešní době, kdy už téměř neexistují demoverze, ty hry většina lidi stahuje kvůli odzkoušení... A když je to paskvil, tak to logicky nekoupí, tudíž ani neohodnotí *7*
      • pokud ti člověk, který si hru koupil a odehrál 5 - 15 hodin na steamu napíše že za to ta hra nestojí... Tak je to rozhodně hodnotnější hodnocení, než od anonyma, který si hru stahnul z warezu a hrál dvě hodiny a na metacritics tomu dal nulu, protože ji dává každé hře...

tudíž hodnocení na steamu vypovídá hodně, nechapu že to musím vysvětlovat...
      • Jelikož je na steamu možnost reklamace do dvou hodin herní doby, tak si lze hru vyzkoušet defacto zadarmo...
        • 2 hodiny na vyzkouseni Falloutu 4 bude asi vtip, ze

je to nastaveno spise pro lidi, kteri hru nerozbehnou, nebo se maji pomaly PC a malo fps i na nejnizsi detaily, graficke problemy, screen tearing apod.

ty dve hodiny nejsou od toho, aby hrac mohl vyzkouset RPG, to by mozna tak stacilo na nejake 'Orcs must die!' hry
          • Pročti si komentáře tady, na co si lidé stěžují:
            -Hnus grafika- poznám do 5 minut
            -Konzolovitý ovládání- do 30 minut mam jasno
            -Inventář, systém perků- do 30 minut
            -Klišé začátek- 30-60 minut
            Celkově by 2 hodiny měly stačit na to, aby hráč došel do Concordie, plus možná splnil jeden vedlejší quest pro minutemany.

Vlastně jsem tu nenarazil na kritiku ničeho, co by nebylo jasné do dvou hodin od rozběhnutí hry.
            Navíc, pokud se hráč dostane na 2 hodiny, pravděpodobně se mu hra líbí. Já hry, které mě nebaví, dýl jak hodinu nikdy nehrál (a to mam odehrány stovky her).
  • Jak to tak ctu, tak ta hra se mi bude libit, zedne omezovani pribehem, solidni hratelnost, komplexni svet. Az na ty bugy dobry, pockam si na GOTY.
    • tak jestli ti přišel komplexní svět Skyrimu, tak budeš spokojený i tady, tvoje rozhodnutí svět jakkoliv neovlivňují, zlatá trojka, kde jsi aspoň mohl odpálit Megaton
    • komplexní svět? a to si četl kde? :D

jediná věc podobná tomu slovu co tě při hraní potká, budou komplexy, že si ztratil pár hodin času hraním f4, namísto dělání cehokoliv jiného... :D
  • Co je to sakra za gamesplay? Jen furt někde postává, točí se dokola a mluví o absolutně nesouvisejících věcech, to jste nemohli přizvat Olejníka?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší