Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedokážu si představit že hraju Fallout 4 na enginu Fallouta 3/New Vegas. Nadruhou stranu mi nedělá problém znovu rozjet Fallout New Vegas a bavit se u toho. ... Je to škoda no. Nadruhou stranu jsem teprve na začátku hry :), tak se to snad zlepší :)

Bože, proč nemůže vzniknout ultimátní hry typu New Vegas na enginu Fallouta 4s jeho stylizací a archytekturou. *13*
    • New vegas je nuda ktoru nikto nedohral. Dokonca ani recenzent na games *1*
      • já to dohrál na 100% i s DLC, se všema splněnejma questama, všema objevenejma lokacema a posbíranejma komplet všema zbraněma ve hře *1*
        • akorát na všechny zbraně to člověk musí 2x, protože je tam buď Alien Blaster nebo uniktátní Gauss puška, podle toho jestli je zaplý Wild Wastelands *7*
          • aspon ze niekto to kompenzuje
    • postava přijde ve F4 k prvnímu hard zámku a zahlásí "tohle teda fakt otevřít nedokážu"
      hráč mezitím na druhé straně řve na monitor "Ale já to dokážu!! Už jsem těchhle zámků ve Falloutu 3, FNV a Skyrimu otevřel deset tisíc, dokážu to i poslepu, jen mě to nechte zkusit!!"
      • Jack1947
        To je jak v Rise of the tomb raider - ještě neumíš číst tenhle text potřebuješ větší level hehe... ale takto je spíše úsměvné než otravné ne...
        • tak lockpick i hacking je v těchhle hrách tak jednoduchej, že kdyby to neomezili levelama, nahackuješ hned všechno, tak to ostatně bylo ve Skyrimu, tam jsi mohl lockpickovat všechno hned od začátku a byl tam k tomu skill tree, kterej byl úplně nejzbytečnější v celý hře *1*
          • Jack1947
            To by byla nuda ne?
            • Jack1947
              You know war never changes... :-D

Ne fakt, jenže víš Bughtesda tak co bys chtěl že... *3*
            • spíš už by to po 4 mega dlouhejch hrách kde bylo stejný lockpickování chtělo trochu změnu, aspoň grafiku sakra, nikdo mi nenakecá, že ve fantasy zemi rytířu a draků používaj stejný zámky jako na Zemi v roce 2280 *7*
    • Jack1947
      Snad architekturou... nevím mně přišlo Vegas takové mdlé... F3 mně asi bavil více...( nepočítámli konec) nebo to byl konec ve Vegas... už nevím.
    • Já bych zase chtěl Mafii se stylizací Abe´s Oddysee a enginem z Farming Simulatoru
  • Tak kdy bude recenze na novej Fallout? V článku k gamesplayi píšete o víkendu, tak snad se to dneska ještě stihne, jsem na ni totiž velice zvědav *3*
  • zalezi. Myslim ze objektivni hodnoceni bude nekde mezi 4-6/10 v zavistlosti na tvem pohledu.
    • Jack1947
      Nějak ti poskakují reakce :-O
  • Mně se hra líbí... sice připomíná trojku a New Vegas, ale i tak přibylo dost vylepšení a inovací...
    Ovládání je konzolovitý, ale ujde. Hlavní postava je namluvená. Vylepšování zbraní a crafting je přijemně zpracovanej- rozebírání všeho, co vám přijde pod ruku dává pocit realističnosti. Power Armor a jeho upgrade je taky zajímavá věc.
    Po 5 hodinách hraní bych se nebál dát 8 až 9/10. Chápu, že je hra podobná skyrimu a předchozím falloutům, ale určitě se posunula dál (nesetkávám se s bugy typickými pro skyrim a F3).
    A když tu už deset let série Assassins Creed dostává hodnocení bez ohledu na to, že všech 10 dílů je z 90% stejných, nevidím důvod, proč brát repetitivnost jako kritérium hodnocení.
    Hra vypadá líp, hraje se líp,a nabízí víc... tak proč nebýt objektivní?
    Btw. fakt nejvíc mě potěšilo to, jak se teď chovají ghůlové... ten pohyb je daleko lepší než kdy byl *4*
  • AHOJ...MY JSME TI TULÁCI, TULÁCI TOULAVÝ...Tak jsem si chybějící body natoulal a nejen je.Na Jihu ma zbyl u moře, još kousek místa. Jo všichni tam byli na, mne Zlý a vošklivý, snažil jsem se i o info o synovi, ale výstřely a hvízdání projektylů a ty dva Atomy. No pak jsem ho přes plot uvidil, svého Golema T60, Míláška( no v G3 byl moj Míláek ochočený Nosorožec DINO s něžným čumáčkem, é když někoho,,šťouchnul,,...a žádný kytky na hrob...Nikdo nic nepoudal , když jsme procházely branou, jen ten soupis dílů byl červeně?!, ale já ho neuklrad, jen jsem si vypoujčil, hehe. a šlo se kam: Nerudvský problém , Kam s ním, u jednoho ze svých bunkrů jsem,zavelel sesedat.Já huž to víckrát neudělám, depa
    , pomoci jsem se nedovolal, pusťte ma ven, no na hranicích příjde někdo těžko... Tak jsem se v loadu juknul na pane a,,E,,znovu mačkám a nic. Pusťte ma ven. Já huž to víckrát neudělám, a vztekem, buchnul a byl jsem venku, Vešli jsme sa do futra, tož ho mám vňůtri. Cestou ho zabili Trotli Atomem, zase, nad jezerem 2x Muchy a Komárci?! jo ukousli mu nohu psi. No já ,,Tankem,, po lese a planině jezdit nebudu, po téhle ukázce jsem ztratil v POWERY důvěru, hecht. Brou Tulák Ogde, Máca od Zvonu a moc se nechlámejte, sranda muší bejt!
  • Ahoj Flashi a díky za opatěru, ozvi se mi na Doupěti(já vím je to tam herně mrtvý, nebo na majla)... No dnes opět celý den a možná kus noci: 14 lvl/ 23 hoďek, stále nahá pr - delka, že. No mám rotočák ze Severu a Fatmena ze západu, Raketomt, též S, Brnčo sumárum 40, těm Powerům bych zas tak moc nevěřil, RED šel k zemi Thompsone, ani si moc nezavrčel...to spíš je hnus s havěfí, když je jí moc - LSHIFT a bič a prýýýč. Chtělo by to ,,Pumpíka,, ale zatím na něj jsem nerazil a Sniperku mám Night(hecht na kliku),,Blešk,, s nočním puškohledem. Zbývá 1/4 čtverců, a hezky jsem se sek : 60 jo, ale dvojkroků, tedy 90 x 90 m, omluva je na místě. Takže to zvedám na cca 2,5 km x 2,5 km...hehe a stejně je to,,Krcálek,,hej. Brou Hru i přes půlnoc, přeje Tulá z Plání Ogden, Máca.
    • Nj, tam to je mrtvy na tom Doupeti. Hlavni herni diskuzni deni v cechach se ted odehrava tady. Ale davej si pozor, litaj tady testosterony, pubertalni kluci jak buci, ega a blby kecy jak atomovky ve Falloutu.
      Doufam ze ten F4 nejak rozdejchas, byla by skoda to nezahrat:)
  • Ahoj Tuláci z atomovejch Plání. jo skřípu zubama, ale hraju. Když som si Ťa kúpil, tak ťa sniem, hej. No po pořádku sa to hrát nedá, tož opět po našem: vyhýbat sa do pochlapení všemu,,Red,,kde je jasná přesilovka, nic nerobviť bez Save. Po úspěšném lupu či boji i nálezu(smetana bez práce) save, nejlépe permanent! Zatím mám průzkum pojem z půlky za sebou, jsou čtverce, kam šla pnout je škoda kroků(60 na 60 kroků cca a celek 28 na 28 čtverců), je to celé sranda,,Krcálek,,. Kreslit si vlastní mapu a psát vlastní Wárbuch se taky vyplatí, již odpravda, ale od Morrowindu určitě! No a až bude vytůláno, pak sa uvidí co s tímhle,,Falloutem? dále. Jede to bohužel jen Tuná!? Bez češtiny a bez i engliš manuálu - zlatá F3, je to běs - děs, tož Šafle hore Tulák Ogden z Plání se svým věrným,,landšmídem,,se loučí a těší se na další příspěvky, Máca od Zvonu
    • Chim
      Třeba se to dá ještě léčit...
      • homeles8
        co to zase je? To je strašný tyhle vaše reakce n akomenty, co se týkají samotný hry. Tady opravdu aby se člověk bál napsat, že ho nějaká hra baví. To je strašný.
        • Chim
          Má narážka se týkala spíš formy než obsahu.
          • Ahoj Chime - éro, za čas si na tu formu zvykneš. Hmmm stav se na Doupěti.cz(tam si kluci taky zvykli na Marcela) a bude srande. Máš prauda jde o obsah a kdo info potřebuje , ten si to přelouská. Jaksi již hraju 3é let , od Atari 800,a volačo jsem se natoulal i po Evropě a ČSR a ta Slovanština ve mně uvázla. Tož přes den 12. level, zbývě třetina čtverců na objevování, problema s Valentinem, zatuhnul na clock Mastru - Hl.Quest dveře a furt to zkouší odemknout, počká si ještě 5 level(Master prý až od 17. jestli to není bug?!) a pak se uvidí. Jinak lze spát v Clear objektech - které si vybydlel, hehe. Brou Tulák Marcel od Zvonu
            • hele klidek, tohle je Marcel, starsi pan, ma zcela atypickou mluvu a hraje hry o sto šest. tak z nej nedelejte blbce, je to nekonfliktni a pohodovej clovek. Dekuji
        • PreidaQ
          Jo, přesně. Koupils? Jsi ovce! Někteří lidé prostě požitek z her jiným lidem nepřejí.
          • wonka.jpg s textem: Povez mi jak ti muj nazor na hru kazi hrani.
  • za tenhle hype šmejd bych nedal ani kýbl víček ba ani jedno víčko toho radši hodim do kanálu
    • Jack1947
      Lol a nějaký blázen sbíral víčka a dostal to zadara tenhle "sranec" *2* chudák.
      • Kdyby je odnesl do šrotu, tak má větší požitek.. *1*
        • a dostane za ně 100x větší hodnotu
  • Sr_Lobo
    Tak tohle je hodně velký zklamaní, 16 hodin na kontě a jediný co mě trochu láká to zapnout je čistě Cimrmanovská zvědavost "jestli druhá půlka bude stejně nudná jako ta první.." *9*.
    Na metacritic je jasně vidět kvalita současné světové herní žurnalistiky *11* , tak snat se kluci na games nenechaj strhnout vlnou hypu a bude to recenzovat někdo objektivní.
  • Takže se to nepovedlo? Ö
    Tak to je naprosto super! Mám žalostně málo času a když už si čas najdu, nevím pomalu, co dřív hrát.. nestíhám.
    Jsem tudíž rád, že mi odpadla jedna hra ze seznamu "must play" :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit