Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • packa, postizenej pohled pres rameno (jestli si za neco konzole zaslouzi skoncit v prachu zapomneni, za tenhle vymysl), po par minutach jsem to uz jenom poslouchal, beze srandy se mi delalo zle
    • kdyz jde do strany nebo se provede ten focus pri strelbe, mi to pripada jak kdyz lita ve filmu helikoptera kolem mrakodrapu, k zbliti
      • ale to je vec enginu a nema nic společneho s ovladanim nebo platformou; takovy pohyb že postava jakoby lita ve vzduchu maji skoro všechny hry, i arma nebo BF, CS atd
        • naopak, bughesda jela desetileti ciste first person, kvuli packovacum preslala na tenhle odpadni system

pokud je engine, a nebudem si nic nalhavat, je to podobne jako u cod, uz asi 15 let jen upravovanej historickej kousek, postavanej na pohled z vlastnich oci, tak tam namontovat vedle zamerovace panacka, je na facku
  • homeles8
    Ještě co se týče power armoru: Mě se prostě moc nelíbí, takže hned jsem z něj vylez a když nebudu muset, tak do něj nevlezu. A je to. A když do něj budu muset kvůli questu, tak to bude prostě zpestření. Jenom na chvilku. Nijak mě ve hře netrápí.
    • Já Power Armor našel na samotným začátku hned dvě!, ale ani jednou jsem tu zbroj nepoužil... V městě, když se procházim, nebo vůbec jí na sobě mít nechci a abych se staral pořád kde je zaparkovaná a pořád do ní lezl a zase vylejzal, tak to fakt ne..
    • Jack1947
      Mně se nelíbí že tam nevidím tu mapu tudíž jsem zmatený a nevím kam jít jinak je sice pomalý alee roatačák je nádhera... dá se v tom tedy projít celý fallout? *4*
      • Koupil sis to, nebo klasika čorka ?
      • Pokud máš dostatek Fusion Core (s), můžeš v něm být stále.
        • navic s perkem vydrzi 2x tak dlouho, takze pohoda
      • homeles8
        s rotačákem střílím i bez Power Armoru. Jinak jo, měl by se tím dát projít celý Fallout, jestli jsem to správně pochopil, můžeš s ním kamkoliv. Jestli teda nebude nějaká lokace kde z nějakýho důvodu nebude možný, to nevim, nemám to celý prolezlý, jsem teprv na začátku, pohybuju se pořád na tom severozápadě.
  • Není to špatné... ale za darmo, strašně moc drahé... *1* *1*
  • Na to co to je za hru, je v ní spousta nelogický věcí, jak už bylo řečeno mnohokrát. Nejlepší je když na někoho vystřelíte tou jednou zbraní, z něho zbude jen mastný flek a vy si klidně vezmete jeho oblečení. WTF.
    • residentevilfans
      To bude asi tim ,ze je to hra! *8* To je sok co ?! *1*
  • Fallout 4 moc nevyšel, takže doufám že oznámí nového stalkera a zase přijdou s nejlepši post-apoc. hrou, ale to se asi nestane, takže si klidně zahraji starší díl.
  • Kdyby to nevydala Bethesda, tak po tom nestekne pes, to je neuveritelny jaky jsou lidi ovce, takovou kravinu si koupit za 60 ecek..

Dneska udelam postavu v FO2 a budu se kralovsky bavit poradnou postapo temnotou az do nedele *2*
    • To uz tak s neprizpusobivyma bejva...
    • série už v této podobě vyčpěla jak měsíc stará mršina brahminy, nezbývá než doufat, že se na pár let odmlčí a pak to restarujou v izometrický verzi, ale to bude muset někdo jinej než Bethesda
      • Zahrabal bych to pod zem a zalil do betonu. Fallout uz nikdo lip nez Black isle neudela. Bethesda jenom vykrada starou hrobku. At si to pojmenujou Skyrim 2050 a jsem s tim v pohode.
        • Čili jde o to, že to je špatná hra, nebo že se špatně JMENUJE?
          • Pro me je tohle jako kdyz nekdo pochcije hrob, to se proste nedela. *3*
            • No vidis, to jsem nikdy nezkousel, podivam se na to *4*
            • nightborne
              Jestli jsi zatoužil po hře promakaný, až se hlava točí, a nevadí ti vzhled, doporučuju Dwarf Fortress =).
            • Uprimne pred 2 tydny jsem narazil na hru rimworld, ktera vypada jak 20 let stara hra a pritom je ve spouste vecech nejpromakanejsi co jsem kdy videl.
              Protoze to dela jeden clovek s par pomocnikama a nezodpovida se zadnym investorum.

Driv ty hry taky delali jinak, byl to punk pro magory, nikdo normalni nechapal ze pouzivas pc k hrani si. Dneska uz je to rizenej byznys.

Me osobne tohle nebavi, ale ok, nebudu do toho kecat ostatnim, sorry za aroganci.
            • To samozrejme vyvolalo masivni flame. Nekteri hraci to vitaji, nekteri to odsuzuji. Z vyvojaru nakonec vylezlo, ze si nechali udelat analyzu od nezavislych marketeru, co maji udelat, aby se to jeste lip prodavalo. No a ti jim poradili zjednodusit to.

A to je u me nejvetsi problem dnesnich komercnich her, nejsou to svety, ktere te hodi do vody a porad si, misto toho te tahaji za rucicku, cekaji na tvuj progress a teprve potom postupuji s tebou s obtiznosti.
              Me to prijde strasne umely.
            • Takhle jsem to nemyslel.

Zrovna ted posledni 2 mesice se zhave diskutuje na forech hry 7 days to die o updatu alpha 13, ktery vyjde na 90% pristi ctvrtek/patek.
              Aktualne jsou ve fazi kdyz uzavreli features a ladi bugy a balance.
              Pred cca 2 mesici vyslo preview video, kde najednou muzes upgradovat dreveny kvadr na betonovy jenom mavnutim kouzelneho proutku (pokud mas v inventari material). S tejne tak drevene dvere muzes simsala bim upgradnout na zelezne.
            • ještě ze vyvojari takhle neuvazujou, protože by jsme ještě dneska hrali pong..prvni dva fallouty byly bezva, ale nechapu proc bych mel chtit aby to někdo delal porad stejne.
  • Lidi, můžete mi doporučit nějaký mod/y do New Vegas?
    • nieco na dynamickejsi gameplay, napr. project nevada, alebo AWN
    • A co samotný project Nevada?
    • VaZqeZ_EU
      Pokud ti jde převážně o vzhled: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=475068117
      http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/688272067812968190/AF904CFB29D91D325683917F4D208C43D009494E/
      http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/688272067812972209/3E6937B78085515A119661A6095C8B5938DDE47C/
      http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/688272067812971881/C5C07C551FE7546161BC5A0DB7A0076372078FA3/
      http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/688272067812971499/FA87620BE91F3F6ED993EC460FB0E8B184F93FEE/
      • ako sa kritizuje grafika f4, tak tentrokrat mam prvy raz pocit, ze sa predchadzajuca hra bethesdy aj po namodovani graficky vobec nechyta na novu
        • já mám přesně opačný pocit, grafika je vesměs stejná a běží na stejnym enginu (F4 má navíc akorát mraky tesselace, proto je taky o tolik náročnější na výkon) ale co se týká barevné palety a celkového vzhledu, líbí se ty starý Fallouty 100x víc, než tyhle nový barevný pastelkový omalovánky, F4 mi místama spíš připomíná film o veselých autíčkách od Pixaru, než post apo pustinu.. a vyblitý textury má F4 dost, hlavně u postav při rozhovorech je to hrůza
          • z těch starších dílů graficky čišela všude taková špína, beznaděj a deprese, tady je všechno krásně uhlazený, barevný, čistý
            • Rozdiel medzi namodovanymi f3/fnv a f4 je stale generacny. Inak filter z f3 je na nexuse: www.nexusmods.com/fallout4/mods/140/?
      • dal bych Nevada Skies mod na počasí, to vypadá fakt hezky, hlavně písečný bouře
        pokud chceš stavět vesničky jako ve F4 tak Wasteland Defense
        já se docela dobře bavil se setem armorů a zbraní z Warhammer 40k, pokud ti je ten svět trochu blízký, navíc Boone vypadá, že se pro ten Mariňácký power armor narodil *4*
        pak taky mod na neomezené množství společníků, ať můžeš mít sebou celou armádu
        pak nějaké to bydlení, underwater home je moc pěkný, ale hezkých sídel jsou tam desítky
        no a pak ještě ten mod, co přidá sprint a házení granátů jednim tlačítkem, to je k nezaplacení
  • ja vas ludia nechapem, Bethesda vypustila videa, kde presne naznacila, aky F4 bude a vy teraz po vydani a kupe (tak ako 1,2M dalsich) tu knucite, ze to nieje rpg ale strielacka. a este ajchujovozoptimalizovana, nastavena pre konzoly(FOV,fps locker...)
    proste nastala doba, ked pc hry niesu v AAA segmente, len trash z konzol
    (len dufam, ze Warhammer Total War ma nesklame) *1*
    • archie777
      Bože, dokud se nezačaly objevovat články hovořící o FPS locku na konzolích, nikdo to dramaticky neřešil a troufám si tvrdit, téměř nikdo nepoznal. Najednou ale každý hraje ve 100 FPS na 12000x19000 s 64xAA a PS4 verze je nehratelná.
      • tenkrat taky zadny FPS lock na PC neexistoval :)
        • archie777
          Většina her má FPS lock pouze na konzolích. Na PC buď není nebo ho odemkne komunita.
          • prave proto pak vsichni resi, ze nekdo tenhle nesmysl pouzije i u PC hry :)
            • Nejsem si jisty, ze by nekde v popisu hry bylo zmineno, ze je lockla na 30/60fps. Ono hrat to na 50fps nebo 30, je sakra rozdil
            • archie777
              Spíš jsou všichni blázni, kteří mají počit, že se musí vymezit. Normální člověk může vlastnit konzoli i PC a má svobodnou volbu při nákupu her. Pokud zrovna nepřenesu přes srdce, že ta jedna hra ze 100 ma FPS lock i na PC a komunita zatím nepřišla s unlockem - N E K O U P Í M.
      • jak píšu o příspěvek vejš, poznám to spolehlivě, aniž bych dopředu věděl, že tam ten fps lock je, stačí pár minut hraní, to samé jsem měl u W3, 30fps vnímám jako lehké sekání, kór na PC, konzole to zachraňujou blurem
        • archie777
          Jasně, pokud jsi zvyklý hrát na silný sestavě a máš to "nakoukáno", tak to určitě rychle postřehneš jako ne tak plynulé. Také se mi víc líbí ty "smooth" pohyby ve vysokých FPS. Na druhou stranu, pokud jsem zvyklý hrát na konzoli, pro pocitově plynule hraní mi to příjde dostatečně. Se sekáním bych to fakt nesrovnával. Stabilních 30 je něco jiného než nestabilních 50 s propady k 15. Spíš jsem mluvil o tom, že spousta lidí tady rve Witchera do laptopu za 15 tisíc, hraje na 20 fps na 15 palcích a potom má plnou pusu řečí o hnusných konzolích.. PS4 stojí 9500 Kč. Na NIČEM podobně drahém takového Witchera ani "nespustíš" na ultra low 800*600. Já (asi trochu netradičně) používám PS4 spolu s 24 palcovým monitorem, tudíž jsou textury dostatečně ostré a jsem naprosto spokojen. Poměr cena/výkon/budoucnost je naprosto v pořádku.
    • a jeste se to FOV, i fps locker daji nastavit :D
      • aspoň že maj důvěru ve schopnosti PC komunity otevřít google, konfig fallout4default.ini a přepsat to tam a asi i trochu ve vycvičené oko, klasika po 10 minutách hraní na PC "to je nějaký divně sekavý, nedali oni tam ti kulišáci nějaky fps lock o kterym nevim.." otevřu google "no jo, oči mi tedy ještě slouží" *4*
        • tak ja myslim, ze priste uz zadne moznosti nastaveni primo ve hre nebudou...bude jen .ini soubor :)
    • vždyť už Sega vypustila videa, kde přesně naznačila, jaký W:TW bude, přeskinovaný TW a nejspíš bugfest jako u všech her co vydaj, jestli čekáš přesně toto, tak asi zklamaný nebudeš *1*
  • Díky za gamesplay. Jsem rád, že jsem se nenechal nachytat stejně jako v případě posledního Dragon Age. Jsem celkem zvědavej, jestli F4 zachrání mody, stejně jako zachránili Skyrim.
  • Až to bude v 40% slevě kupuji.Neočekávám od toho nic víc než by sami autoři hry uvedli a ani to nevypadá úplně špatně své hráče si ta hra najde i přes plkání místních ubrečených hejtrů.
    • JJ, autoři uvedli, že na PC to bude nehratelné, protože ovládání je konfigurováno na gamepad, že si po hodince hraní bez úprav ini souboru hráč sám dobrovolně vypíchne oči, protože i grafika je konfigurována pro konzole a po 2 hodinách se zblázní z bugů, pokud bude mít to štěstí a vůbec to spustí. Tak to potom jo, nevypadá to úplně špatně a PC hráči dostali superprodukt za 60 éček. *1*
      • ??? Víš vůbec o čem mluvíš nebo tu jen z nudy házíš hate? Hra jede bez větších bugů, ROZHODNĚ JDE V KLIDU SPUSTIT a nic si člověk upravovat nemusí, pokud nemá starý stroj nebo si nemůže zvyknout na poupravené ovládání. Chce si to tu hru nejdřív zahrát a pak mektat.
        • nebo naopak nový stroj a nechce odstranit fps lock, ale to je o přepsání jednoho písmenka v configu, na to jsme snad všichni dost počítačově gramotní :)
        • To že to tobě jede bez problémů, chytráku neznamená, že dalším 1000 lidem to jede stejně. A evidentně jim to moc nejede, když reklamují na Steamu a drtí fora stížnostmi. *1*
          • reklamace na steamu jsou vesmes zalozeny na naprosty demenci danych uzivatelu. Smesne duvody, smesna osoba, ktera resi veci nad kterejma se ani nepremejsli, apd., proste komplet smesne.
          • Krátce po vydání vyšel 1.1.30 Update řešící problémy s knihovnou xaudio (nejčastější crash hry). Ničím jinak závažným hra netrpí, navíc optimalizace je povedená - chodí to takřka na všem.
            Batman, ten měl setsakra problémy (a stále má - propady fps mám bez viditelných důvodů každé dvě minuty) i Assassins Creed Unity byl na tom zle (kolkrát jsem se sekl o schod, propadl podlahou nebo koukal jak padají lidé z nebe), ale tahle hra ne. Osobní zkušenost ze 3 počítačů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší