-
No vida já kašlu na nějaký hodnocení. Mě ta hra baví, ať má jakýkoliv hodnocení. Je to jen číslo na random webu. Někdy mě baví hra s nízkým hodnocením, někdy mě nebaví hra s nízkým hodnocením. A někdy mě i nebaví hra s vysokým hodnocením, ale něterá hra s vysokým hodnocením mě baví. Já se tím neřídim. Jinak já jsem se do Falloutu vžil a spoustu záporů jsem si všiml až že jsem si je někde přečetl, tak jsem se na to podíval, řek ''no jo'' a zapomněl na to a jel dál. A to jsem si ještě ani nepostavil svůj baráček. Podle mě parádní hra. A protože mi nedělá problém se vracet ke starším hrám, tak mi vůbec nevadí ani grafika. Možná na to nejsem ani moc náročnej, nakonec hraní není ani můj primární koníček :-)
-
-
Narocnost se neodvyji od toho, kolik bugu te bude otravovat. Jinak souhlas.
-
-
Kdo by to byl tenkrát řekl, že budeme ještě s láskou vzpomínat na Fallout 3 *4* *8*
-
-
vzhladom na to ze z f3 sa odhadom predalo takmer 13 milion je dost pravdepodobne ze mnoho ludi na to spomina s laskou
-
-
chleba v republice taky nejvice proda babis. Ale to neznamena ze se to da zrat a ze si ho kupuji vsichni. Ja F3 mam taky ale jen kvuli tomu abych nemel mezeru mezi F2 a NV. F3 jsem hral jen chvili vubec me nechytlo. Zato F2 a vegas mam moc rad.
-
já si F3 koupil ve speciální edici kvůli kufříku na svačinu a boblehead figurce, ale když už k tomu byla i ta hra *1*
-
-
-
Pochybuju že Bethesda přijde ohledně TES VI s něčím novým a to proto, protože prostě nemusí, jejich slaboduché hry se dobře prodávají, proč to měnit. *3*
-
Fallout 3.5
-
-
Fallrym 2.0
-
-
Mě osobně by stačili dvě věci vylepšit stíny a předělat inventář, pip-boy je sice stylový ale děsně nepřehledný
-
Nevím no... Prostě když jsem sledoval tu prezentačku s Toddem Howardem, jak si pyšně vykračuje jakoby se jednalo o nějakou super revoluci, tak jsem čekal víc. Obsidian s New Vegas odstranil všechny slabiny (nesmyslný svět, špatné dialogy a questy) z trojky, ale čtverka je tam opět vrací zpět. To, že trojka nebyla nic moc, jsem celkem pochopil (jiné studio, jiná představa atd), ale že čtverka je takový nepovedený produkt, to fakt nechápu
-
-
Ja som v trojke stravil 130 nadhernych hodin, a to len preto, že som sa nevedel dočkať kolosalneho finale s obrym robotom, narazil som na 1, slovom JEDEN bug, kedy sa zombik prepadol do podlahy a všetky reči o tom ake to bolo "zle" su mi u prd... *3* a NEVERIM, že štvorka bude horšia...
-
-
Proč sem jako taháš bugy? Je tu snad o nich řeč? Vzpamatuj se, očividně nemůžeš přenést přes srdce, že tu někdo poukazuje na nedostatky hry, kterou žereš.
-
-
-
grafika na high mi prišla celkom o.k. , ale kvôli niečomu svetu a hre chýba atmosféra. Použitými farbami? (Ne)logikou detailov? Mestá pozostávajúce iba z ulíc - 95% domov je iba fasáda. V pustatine sa nedeje nič, dialógy ma maximálne nebavili, súboje detto...
New Vegas bolo super - toto mi pripadá ako veľmi nehotový produkt. -
srazckckaaaaa 0/10
-
Jakékoliv hodnocení nad 7 je výsměch... jsem zvědavý na Tiscali.
-
-
Ale jo. Po prvotním šoku z předválečné grafiky, to celkem ujde. Stačí vypustit questy a hrát to jako open world. Co potkám, to řeším. Škoda, že se k té plastové a barvičkové grafice na konci vrátí. Vypadá to, že něco dělal uplně jinej tým grafiků. Herních bugů minimum, občas zablbne grafika. Zmizí pipboy nebo zbraň. Trochu zamrzel bug, když jsem nahlédl do otevřeného vozítka Brotherhoodu a oni na mě zaútočili. Jinak klidně 7-8/10 (jeden bod dolu za divnou grafiku začátku a konce, jeden bod za hlavní příběhovou linii)
-
-
Přesně tohle se mi přestalo na těch hrát líbit. Witcher 3, Fallout 3, Skyrim a podobný hry, které mají obrovský potenciál, ale nevyužívají ho. Witcher 3 vypadá hezky, ale 2/3 questů jsou tam otravný bordel, který tam být nemá, stupidita AI je tristní. Zlatý witcher 1. Ve Skyrimu jsem nenarazil ani na jeden quest, z kterého bych byl rád, že jsem ho udělal. Bylo to téměř bez odměn a po dokončení ti sotva někdo poděkoval, aspoň teda některé měly zajímavý průběh. Prošel jsem půl světa, byl zvědavý a ve finále zklamaný, že to bylo k ničemu jak pro mě, tak pro mou postavu. Fallout 4 přináší několik zajímavých novinek, každopádně od toho vypelichanýho enginu bych toho moc ani nečekal. Koho bavila trojka, ten se zabaví i tady. S Fallout NV si Obsidian vyhrál víc, snad se dočkáme i NV2 ;)
-
-
-
stratil sa mi pes neviem ho nikde najst, viete mi pomoct kam sa mohol zabugovat? nie je ani v sanctuary ani na tej pumpe . Musim pouzivat teraz toho cerneho kovboja ako spolocnika. Chyba mi hafo
-
-
tak tady to je
Open the console by using the TILDE key (~)
Type "prid 001d162"
Type "moveto player"
Press TILDE (~) again to close the console -
mrkni na google da se privolat pres konzoli, ale presne si ty 2 prikazy nepamatuju...nekam si to zapis, pes se ztraci celkem casto :D
-
zkus na tu pumpu přijít znovu... jednou tam nebyl a pak najednou jo. jinak místo companiona používám perk Lone Wanderer a máš tam 100+ inv capacity a 30% dmg redukci.. mě ti companioni akorát serou, samotnýho mě to baví víc. *4*
-