Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mně se ta hra líbí dle videa, měl bych si ji chuť zahrát, hodně se mí libíl první Risen, což je dle mého styl RPG, které tu chybí, líbil se mi takove to mystery, které tam bylo a bylo fajn to mystery odhalovat, jen nevím, jestli to nebude jako dvojka a trojka Risen, u kterých se trpěl a nebyl jsem schopen je dohrát.
    • Pokud jsi viděl celé video, tak potom nevím co s Tebou je. Hra je opravdu otřesná, nudná, nepěkná, šílenost.
      • ten svět vypadá fajn, atmosféra a tak nějak je to i tím, že vůbec letos nic pořádného nevyšlo v oblasti RPG(krom Ringed City), co by mě zaujalo a právě Gothicy a první Risen mám moc rád.
        • Ringed City mě teda jako hráče rpg nezaujalo vůbec, ale tak naštěstí byl tenhle rok na kvalitní rpg celkem plodný, takže si nestěžuju.
          • nevyšlo vůbec nic, Elex je jediný klasický RPG co vyšlo, co má trochu normální setting.... Ringed City je božské...
    • PS. S čím má problém je hlavní hrdina, Už v prvním Risen byl takový skinhead, ale +- sympaták, tak todle je nesympatická opice, člověk by se s avatarem v RPG měl nějak ztotožnit, tak bych tedy měl problém...
      • Piraně jsou celkově zaujatí na tyhle plešouny, v Gothic 3 byli skinheadi všichni kromě hrdiny a nějakých důležitých postav.
      • maros.goc
        po hodine si na neho zvykneš
  • zaty
    Kdybych zrovna neměl co hrát, si bych to koupil. Takhle ale počkám na lepší cenu.
  • Ta grafika je vtip, ne? To vypadá jako deset let stará hra. To snad nemyslí vážně, že ne? Co ta voda, vždyť i první Far Cry má xkrát lepší vodu. Tohle je ostuda. Ti tvůrci jsou strašně moc netalentovaní. To studio bych zavřel za neschopnost.
    • https://www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM&feature=youtu.be&t=24
      • fanboys Pirani jsou extremně vtipna skupina, ty hry dostavají pravidelne narezano od kritiku, po 20 letech se nikam neposunuli, hry jsou porad extremne zabugovane, ale fanboys to nazvou hardcore a je vymalovano. Mozna by bylo fajn ukazat, ze by jsme chteli neco vic a nespokojime se vsim... Já rozhodně ukazuji tvůrcum prostrednicek, dle videa bych to videl na 4,99 ale rozhodně ne na 49,99 to se fakt migli po hlave...
        • "hry se neposunuli"
          Ty ukazujes prostrednicek cestine. *3*
          • oni se neposunuli, ne hry... *7* *5* *3*
            • Skoda ze ty xte, hnusne a repetitivni ow jako prvni dva Fallouty a Gothicy nemaji dustojne nastupce. Snad Elex bude podobne hnusny a repetitivni. *5*
            • a ty sup k hnusnému xtému, repetivnímu OW s milion questy.
            • Makes sense bro, a ted sup spatky k nejaky koridorovce.
  • Hnůj v herním světě. Absolutně nudná hra, nestojí ani za 10éček. Ale dneska je kvůli každé hře boom.
  • Osobne som rad ze sa tu hra hracom paci...zahranicne recenzie totiz boli dost tragicke
    • Lima
      Není pravda, kecáš. 70% na Metacritic nic "tragického není", je to nadprůměrné hodnocení.
      • Mal som na mysli hlavne tie velke herne weby, ktore su chces ci nechces najsmerodatnejsie pre vyvojarov
      • kdyz to vezmu skrz vsechny platformy tak 59%...
        • A já myslel, že se počítá jen ta platforma, co má nejvíc recenzí, což je PC. Ale to se asi teď nehodí do krámu...
  • Pokud to nemá story, tak to zni zajimave, stejne je naprosto zbytecny v OW, pokud je to pojaté, že si delas story sam, tak to zni dobre
    • Je tam pribeh ako v kazdej hre od Pirani
  • http://www.youtube.com/watch?v=7VFZXkf9rxY&t=6m40s

cca do času 6:44, jak se snaží vylézt na breh

To opravdu v dnešní dobe není možné udelat animaci jak postava zdolá zhruba pulmetrovou prekažku? Dalším problemem je stísnena krajina kde je vše namačkáno na malém prostoru a obtížná uveritelnost sveta. Sry ale jakkoliv to muže mít dobrý pribeh a rpg mechaniky tohle se proste v roce 2017 nedá akceptovat.
    • to nemuzu souhlasit, prave uveritelnost sveta je velka, ja z toho mel osobne strach ale pribeh to vyborne vysvetli a celkove mi absolutne neprijde ze by tam neco nesedelo... Sry ale na to se da prijit pouze hranim, oki :)
    • P.S.
      nahodne jsem proklikal video a Adam všude remcá, že to není AAA. Podle mne to není zas uplne spravedlivý prístup, je k tomu pristupovat jako k B nebo AA. Ona cena 49€ taky není zrovna vysoká, bežne AAA tituly stojí klidne i 60€.
  • Simulator zbierania cigariet, toaletného papiera a utekania pred monstrami. Z ludskych nepriatelov nepadaju zbrane ani armor, iba drobne a hovadiny. Monstra sa neoplati zabijat kvôli kusku masa a 25xp. Zato za questy je odmena stovky xp a penazi. Je to proste adventura s prvkami RPG.
    Elex je ako chlapik co pride v roku 2017 na party v zvonových nohaviciach a tricku Nirvana. Pirane zaspali dobu a jedine plus je ze to hodili na GOG.
    • maros.goc
      Hnisavec ...keby si len nekecal
      • Ja nie som Hnisavec. Nikdy netrollujem.
  • Má to singl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit