Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • naprosto zaostaly game desing dát pět stejných monster a jednomu dát lebku, to mi připomíná Zaklínače 3, kde jsi dva levely na tebou mohl zabít, ale level tři nad tebou tlustý strážník tě dá na dvě rány a k tomu ty mu nic neubereš...
    • však v Zaklínači šly všechny útoky dodgovat, když jsi měl skill, nedostal jsi během 10 minutového souboje ani ty 2 zásahy a mohli jsi dát klidně o 10 levelů vyšší postavu, git gud
      • Ještě nápis délku výsledného souboje, ať jsi tedy úplně objektivní ty skille
        • Ignoroval bych ho. Má tady pomalu víc postů, než kdokoliv, u hry, která ho nezajímá. Troll alert.

Jinak to, že postava na vyšší úrovni si tě dává, je naprosto běžná věc v rpg, ale chápu, že někomu, kdo považuje Ringed City za rpg, to jaksi uniká. Nemluvě o faktu, že v DS je to stejný, akorát se to řeší NG systémem, kde tě pak kdejaká zombie dává na 2 rány...
          • Tak si zahraj NG někdy, jde vidět, ze jsi to neviděl ani z rychlíku, na NG jsou základní enemaci vestinou lehčí, jelikož mas hp
          • to je zas nějaký Femtův multinick, kterým se snaží marně bojovat s frustrací z toho, že Japonci neumí, neuměli a nikdy umět nebudou udělat pořádný rpg? *1*
        • vždyť píšu že 10 minut ty objektivito *1*
  • ... Gothic predelanej na pseudoscifi. Jako gothic byl paradni dvojka taky ... dalsi dily uz sly od 10 k 5. A je to takovy cely nijaky. Specielne veskery souboje. To je asi nejhorsi komponenta cely hry. Postave trva minutu nez vytahne zbran, zato vsichni mobove utocej opakovane a kazdej utok dava postave jakejsi stun, takze se nemuze ani pohnout ...

Pak celej system itemu. To co by postava pripadne mohla nosit si nemuze financne dovolit, pripadne kdyz si dovoli, tak nema $$$ na expeni abilit. To co najde bud nosit nemuze nebo (specielne v pokrocilejsi fazi) v oblastech s vyrazne nabusenejma mobama nachazi itemy vyrazne horsi, nez uz ma. Tezba materialu je tam zjevne jen proto aby byla.

Do spousty oblasti se hrac bez jakyhokoli vedeni/informovani dostane aniz by se zjevne predpokladalo, ze by se tam v danym fazi/levelu dostat mel (cekal bych trebas aspon NPC na tema "tam bys nemel chodit, ale kdyz myslis ..."). Videl sem v tomhle ohledu peknych par videi na tema jak ziskat nejakej item na tema "na 150tej pokus se ti povede mezi tema mobama probehnout". To mi neprijde jako priklad dobryho navrhu hry.

Bugy, spousta bugu, neuveritelna spoust bugu. Kdo chce muze si paradni bug vyzkouset prakticky hned s prvnim ukolem kterej dostane. Jama a robot v ni. Skocit tam zhora, a pri opusteni vpohode jit pres straz. Ta sice pinda ze se tam nesmi, hra portne hrace pred branu, ale straznynu (a tvurcum) vubec nevadi, ze jamu vyraboval.

A na zaver ... lokalizace ... zjevne prace "integrovaneho" zacka prvniho rocniku ZS a strejdy guugla. Strasny.
    • Ved to je totalne trapne. Vsetci to hraju tak ze nalakavaju monstra na straznikov pri brane, nechaju bojovat followera, alebo zbabelo vyletia jetpackom kdesi na strechu a odtial strielaju. Toto ma byt hranie RPG?
      Stalo sa mi ze troll vyzabijal siedmich banditov a odisiel. Co po nich zostalo? Cigarety a toaletny papier. Tak oni do trolla sekaju mecmi, strielaju lukom a potom co ich za.ebe, tak ostanu hole mrtvolky? Tie zbrane sa co krva vyparili? No demencia...
    • maros.goc
      prečo si skákal zhora? stačilo ísť trocha ďalej od brány, za ktorú ťa nechcel pustiť, použiť jetpack a ten vysoký plot v pohode prekonáš ....kazdopadne, co sa tyka bugov, az tak by som nehanil, taky Zaklinac 3 ich mal pri vydani snad miliardu a v takom stave by si tie 10tky v reckach urcite nezasluzil...po roku bola ale zo zaklinaca 3 spickovo vyladena hra ....takze Elex by som az tak nehanil, nakolko to urcite fixnu...taky Skyrim nie je poriadne fixnuty dodnes
      • Zaklínač není doladeny snad do ted... a celkove by hra mela vyjit bez bugu, u této hry se to dá pochopit, je tam menší rozpočet, u velkých her, kde nefungují ani questy atd je to průserr.
    • Jop, jeste bych k tomu dodal asi naprosto tupou AI ... ale to je dneska ve hrach beznej standard. Protoze je prece naprosto vpohode ze v hospode slohnete hospodskymu z regalu pytel penez a on jen stoji ca cumi ... tedy smerem od vas, a ceka, az vyberete i ten zbytek.
      • Tak to nevim, jestli jsi to vůbec hrál. V momentě kdy mu vlezeš za bar začne držkovat co tam děláš a něco čornout znamená, že celá hospoda tahá meče a sejme tě.
        • Tys to zjevne ani nevidel, ukrast se da naprosto cokoli, sbirani funguje z dobrych 5 metru, za pult casto neni treba vubec lizt. A i kdyz se tam vleze, staci pockat par vterin bez pohybu a najezeny NPC odejde nebo se otoci ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit