Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne se docela zase líbí. V tom posledním traileru má takový smutný nádech ten jeho projev k upírce. Je lehce melancholický a to mi sedne k tomu jak je Geralt přemýšlivý (na morální úrovni)
  • Akorát mne dneska pořádně zmátli s tím, že přejmenovali patch 1.01 na 1.02, v životě nepochopím proč.
  • začni chronologicky povídkama od začátku, protože sága na to navazuje. V povídkách se zaklínač seznámi s Yennefer i s Ciri, s Marigoldem, s Regisem atd., a tyto postavy pak potkáš i v sáze. Oboje je velmi dobré
  • Ta je o třídu lepší než sága o Zaklínači. *3*
  • Veskoslav
    Já mám raději povídky.
  • Veskoslav
    Jinak se divím, že redakce má jenom Xbox verzi (Games recenze) a PS4 (Level recenze)....Trochu jsem očekával, že budete mít pc verzi. A ten anglický dabing. No kurwa....Polština tam sedí jak hrnec na prdel, angličtina a představitel hlavní role je suchar:)
  • Za mne povídky. Hodně lidí sedne spíše sága, ale povídky mám radši, protože vypraví pěkné neepické příběhy a na tom podle mne stojí život Zaklínače jako takového. Sága ani moc není o Zaklínačském řemesle.
    Navíc Romány volně navazují na povídky, takže to budeš mí postupně *4*
  • Asi W3 použiva pokročile, graficke funkcie, ale je velmi zaujimave, ako to v SKYRIME spravili, že tak užasne vizera a FPS je stale rovnake, tomu vravim optimalizacia...
  • Vojta_Ilavsky
    Oboje+trilogii o Reynevanovy, která je neskutečně vtipná a pohlcující.
  • Veskoslav
    Problém mezi židlí a klávesnicí. Naopak nejhorší je to z Originu/uPlay a nejrychlejší právě z Gogu. Navíc to máš bez jakékoliv ochrany, když to máš na GOGu.
  • Veskoslav
    V tom světě se pohybují více frakcí, co mezi sebou navzájem válčí. Sám jsem viděl, jak smečka vlku napadla karavanu a přiběhli ozbrojenci a pozabíjeli všechny. Takže záleží i do jaké frakce daní vojáci patří.
  • Nepaří, já se to teprve snažím stáhnout z toho podělaného GOG paskvilu. *11*
  • no problém je ten, že zmodovanej Skyrim vypadá líp než W3 na ultra, a ten Skyrim mi de 70FPS a W3 na ultra asi 5fPS bez hairworks... tam je hodně velkej prostor pro zlepšování... řekl bych až nekonečnej :/
  • Co doporučíte Romány, nebo povídky?
  • Je rozvržení herního světa často pitomé jako např. v čase 46:45 ? Jde mi o to, že smečka vlků roztrhá několik koní a lidí a o 100 metrů dál má 5 ozbrojených vojáku rozcvičku, jako by se nic nedělo. Přitom by to byl takový kravál, že by byl slyšet do vzdálenosti několika kilometrů.
  • Mody jsou pro kazdou open-world hru požehnáním *7*
  • Blue.Shark
    Mám pocit, že modovací nástroje budou k dispozici. Úpravy všeho možného, včetně grafiky, na sebe jistě nenechají dlouho čekat.
  • Hram to na PC a je to krasa, namodovany SKYRIM je sice krajši, ale pôvodny je des, bude sa modovať graficky aj Zaklinač ??
  • Proti gustu žádný dišputát ale ten anglický Geralt zní hrozně oproti polskému originálu. Ten dabér je nepřekonatelný.
  • *1* pravda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit