Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme rozmáchlé RPG Dragon Age Inquisition
13.11.2014 | Redakce Games.cz
121 příspěvků
-
taky když v prirode narazite na velkej kámen ho preskočíte misto aby jste na nej stoupli?
-
Ted jsem koukl na zboží a nevypadá špatně, no 3roky já 7let to je trochu rozdíl :-D. Při intenzivním každodenním používání... díky za možný typ do budoucna a ta myš není špatná 8200dpi (mám jen 3200) s tím že to je tak možné dobré pro fraggery nebo ti co potřebují 150% přesnost. Mám i originální už proježděnou podložku.
Tehdy to vyšlo celkem i s podložkou něco přes 5k.To tvoje je tedy o dost lacinější ale tahle klávesnice je gamingová A4 se mi tolik nelíbí ale to je možná čistě věc osobní estetiky.
Jn, pocení = mínus - taky špína... to jsem ale neřešil. U gamepadu je to např uplně běžný jev.
Nevidím nikde že by se dala zmenšit/zvětšit hmontost přidáním odebráním závažíček. To jsem ocenil aby myš "neplavala" po stole ale je pravda že tehdy jsem se řídil srovnáním a tahle vyšla nejlíp jako set. -
hele já mám A4tech 747h a je mnohem lepší než většina geniousů, razerů, roccatů atd. a drží už 3 roky cca, teď si budu kupovat nový komp a s ním i novou myš a asi stejně půjdu do a4tech a to mám prachy na mnohem dražší myši. Moje dosavadní zkuženost - hodně se mi potí ruce takže potisk na zadní straně je rozežraný - tohle je jediný problém který mám a vzhledem k tomu, že je kosmetický don't give a fck. Opletený kabel, vždycky když jsem šel makat tak jsem zmuchlal kabel a hodil myš do baťohu vedle notebooku a furt funguje skvěle. Roccat? Za půl roku zacházení jak v bavlnce myš v ........
-
Sice jsem zarYtý konzolista, ale s myší a klávesnicí souhlasím připadalo mi to tak lepší alespon z gameplaye a gp naopak zbytečný.
-
trolololo lol lolo lol lolololo lol asi tak, sni dál. Ano možná s gamepadem se to hrá líp než s tou tragédií co mají na stole, ale čekuj tohle: http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-naga, říká se tomu herní myš a je to 100x lepší než tvůj gamepad a HLAVNĚ na taktický mód(ale to platí i pro jejich myšky z tesca), comprende? Ano jde to pauznout, ale s myší mám větší přesnost a lepší odezvu=mám to rychleji, to že to jde lépe na gamepadu je dost trapný trolling. Ano, zkoušel jsem u kamaráda na gamepadu na ps3 dragon age 2, hrát to jde, ale to že to je lepší není pravda, možná ti to líp vyhovuje nebo máš xone/ps4 takže nemůžeš posoudit, jestli se to hraje lépe s myší, já zkoušel obojí(DA 2) a tvrdím, že myš je lepší, gamepad je lepší třeba na hru remember me, ale na taktiku ani omylem.
-
hrani - zabava, odpocinek po praci, relax
uceni . povinnost, nuda, pripomina praci
tolik k tomu volnemu casu.. -
Protože Inkvizice před uzavřením Nevarrské dohody byla jako Inkvizice, kterou známe ... pak se uzavřela dohoda s Oltářem a z Inkvizice se stali Templáři a Hledači Pravdy ... a podle všeho Divine (Božská, nejvyšší přestavitelka Oltáře/Chantry) měla u sebe knihu a dokumenty, které když někdo drži tak má oprávnění Inkvizici obnovit v případě potřeby a nejvyšší nouze ... což je právě teď .. a proto se založila Inkvizice s jinym učelem, kteří ne všichni obyvatelé Thedasu chápou a ani fanoušci :) .. a i kdyby to nemělo co dělat s normální Inkvizicí tak jeto fantasy a mužou si s tim dělat co chtějí :)
-
No nahodou to vypada docela lepe nez jsem cekal. Mohlo by tam byt temnejsi spracovani sveta, ale zase alespon to nejsou stejne, miniaturni lokace jak ve dvojce a zda se, ze ani neosidili RPG prvky.
-
pul roku misto hrani se uč, naučíš se základy a zbytek + slovní zásoba se na tebe nalepí pozdej až budeš hrát prave ty hry, koukat filmy, sledovat YT atd. taky to využíješ pri cestovaní.
jinak argument že nemaš čas je divnej když mas cas na hrani -
Proč se ta skupinka jmenuje zrovna inkvizice? Co to má společného s inkvizicí?
. -
udelal by si malý vor, stačilo by aby po vlezení do vody ho hra svlekla z brnení a automaticky by se tam objevil malej vor.
-
CO to je za dmnta ten Leatham ? jak čtu letmo příspěvky ...
-
s gamepadom sa to hra lepšie, najma takticky mod
-
Až na ten knír.
-
Ty blaho ta pani vypada uplne jak Pavel Dobrovsky :D
-
Souhlas, na myších a klávesnicích by se rozhodně šetřit nemělo no.
To říkám jako hrdý majitel GX9 ( kolečko už nejezdí) a G15 klávesnice ( furt funguje občas se sekne) po skoro 8mi. -
ne už ho nekupuji dávno
-
Nemůžu za to že tady maji reakční systém v diskuzi, za hovn*. TO za co a proč mám ban je jen mezi mnou a cenzorem ( nebo kdo to je). ;-) Tak klid.
-
nejak ti ten příspěvek ujel jinam jacku, bacha na to nebo zas dostanes ban.)
-
Promin ale máš dost omezený pohled na svět, skoro až drzý mněkteří lidé se narodily totiž v jiné době a těžko se už budou doučovat angličtinu.
Pro ně totiž bohužel byla důležitá Ruština jako celosvětový jazyk. Tak si tyhle srandy nech. Nejsi snad tak omezený abys i pochopil že měli a ,mají jiné priority takhle jen dokazuješ že si fakt více dítě. Pokud si starší tím hůř. Pak je mi to líto v jádru určitě špatný nejsi. Jen nevíš co říkáš.