Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    zkrátka už na to není čas a síla se učit tak že asi tak.

nesuď člověka za jeho činy pokud jsi nebyl na jeho místě(talmud)
  • OT: nechápu, jak můžete hrát na tak tragickejch myších s ultralow rozlišením. Já si koupil herní myš nejen kvůli hraní, ale i kvůli práci i když teď už neprojektuju tak pořád při práci moje ruka "nacestuje" míň kilometrů ročně a to nemluvím o nastavitelných makrech atd. Hlavně šetříte svoje zdraví, pár mých kamarádů má zánět šlach(ne z paření ale stát se to může) šetřete svoje zdraví, páč vaše gamesplaye, hlavně Pavlovo, jsou super
  • Jesper666
    sice ta grafika vypadá jak převzatá z telenovel (kde i špína vypadá čistě a všichni jsou nažehlení), ale ruku na srce, zahrál bych to
  • Draken69CZ
    Takže text přeskakuješ a prohlížíš si jen obrázky?
  • Ale prosimtebe:) zbytecne slovickaris abys dehonestoval muj příspěvek, a přitom dobře vis jak to myslim. Vis, ono to zadne drama není, je to uplne bezna realita, a kdybys byl trochu soudny tak v pohode uznáš ze chodit na nejake kurzy anglictiny nebo jakoukoliv jinou cinnost spojenou z ucenim moc nejde, a kdyz to ten clovek dopusti, tak to většinou ma dopad jinde, rodina, práce atd. Je opravdu snazsi radsi hrat cesky nez se snazit o něco co s největší pravdepodobnosti nikam nepovede nebo se odrazi negativne nekde jinde.

PS: a na postu zítra jdu, platit tu složenku, tak si to vyzvednu:)
  • Možná kdyby jsi se slepě nedržel názoru, že angličtina by se měla učit jen z učebnice (je to jazyk, ne matematika), tak ten život by nebyl takové slzopudné drama, jak ho zde prezentuješ. ;) Jinak problém mi nedělá ani těch 12-14 hodin manuální práce, ale pravda, v rámci dětí s tebou nemohu soutěžit. Dostal jsi mne a jako odměnu si zítra na poště vyzvedni Zlatého bludišťáka :)
  • tak sekani muze byt prirozene, proste takovy loading. Ma to plno velkych her, a to skubnuti dela uplne všude a vetsinou na tom samem miste. Dle minimálních pozadavku (jsou vazne nizke, staci dx10 karta) a toho ze to je celkem optimalizovany engine provereny battlefieldem bych celkem veril ze si to zahraje skoro každý. Samozrejme na max detaily to bude chtit vykonny moderni pocitac.
  • V DA ti toho cumbulaka vyruckuje kterekoliv NPC a klidne i na namesti.
  • Jo souhlas, poslal bych kolegu nahore makat 9 hodin nekam rukama, z pocitem ze doma ma třeba dve deti, ma platit složenky a najem. A az by k veceru dorazil domu, kde ho ceka zena co ma plno dalších pozadavku, bych mu dal ucebnici anglictiny at se uci...utopie:) A zrejme by se divil ze velka většina hracu u nas zije bud tak jak popisuju, nebo podobne. ten dojem ze tomu tak není zapricinuje internet, kde se prave hodne vyskytuji lide co mají plno casu (vysokoškoláci atd) a mysli si ze cely svet zije jako oni.
  • Zrovna (pokud se nejedná o nezávislou věc) většina multimediálních záležitostí, jenž jsou vypuštěny do celého světa (filmy, hry, seriály) mají sakra lehkou a srozumitelnou angličtinu. Mimochodem, level AJ se lépe dokazuje vlastnictvím třeba CPE, jen tak stranou :) A ano, očividně jsem v životě nic nedokázal a je mi 14, protože to je přece po dvou příspěvcích diskuzi jasné jako facka. Omlouvám se, že jsem si nedokázal rozjet kariéru v jasnovidectví, jako ty :) Přeji hezký zbytek večera :)
  • Jen bych doplnil, že i nekvalitní překlad filmu je také na pěst, když slyším jak říká něco jiného než čtu v titulkách... Dneska se dost kašle na to, aby to vyznělo co nejsprávněji.
  • a to jsem míval level rád, ale ještě když byl šéfredaktor Herodes, sorry ale s drakenem to začlo jít do kytek
  • Ja to chci hrat taky... :-)
  • mě by vyhovovalo, kdyby přišli na to jak vydávat level jako to dělá headliner, tj. čistě elektronicky s reklamama a zadarmo, ale to by museli asi zavést rubriku bulvár aby to četlo víc lidí, smutná to realita *13*
  • Je vidět, že jsi hodně mladej a určitě tě živí ještě rodiče. Jinak bys byl fascinovanej asi úplně z jiných věcí, než zrovna z toho, že někdo si přeje češtinu do her. Já mám kamarádku, která často se svým šéfem mluví anglicky, protože je to němec. Má z AJ docela vysoký level, ale stejně není schopna rozumět zdaleka všemu. A když jsem po ní chtěla aby mi překládala co třeba říkají při gamesplay v AJ, nebyla schopna přeložit téměř nic. Nejdřív v životě něco dokaž a pak můžeš být fascinovanej čím chceš. Asi tak:)
  • KIMCID
    nelíbi se mne jeho grafické zpracování.
  • Jack1947
    To je mi líto, jen kvůli absenci her zahodit parádní časák. Nebo je v tom něco víc že by ti nevyhovovali snad články prosím pověz. ? Ano, poslouchám.
  • Jack1947
    Oproti obrázkům kde se všechno lesknulo, až z toho bolely oči. To na mne působí lepším dojmem
    Jen se obávám toho HW, ono se to posekávalo i jim a to nemají žádné ořezávátko. *7*
  • Lokalizuji se hry které mají taky smesne prodeje u nas, naposled třeba Lords of the Fallen. Tady jde spis o samotnou EA, ostatní spolecnosti nejsou ani zdaleka tak proti. Protože z dlouhodobého hlediska se to porad vyplati. Navíc EA czech pokud vim uz neexistuje, do te doby co existovala lokalizace byly skoro u vseho. Problém bude nekde uplne jinde, nez v mensich prodejích.
  • KIMCID
    diky level už ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit